Προς το περιεχόμενο

Τηλεόραση TFT

kosmis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορείτε να μου προτείνετε μία τηλεόραση TFT 32"". Να μην είναι πολύ ακριβή αλλά να είναι επώνυμη. Όχι PHILIPS!!!

Σας ευχαριστώ.

Δημοσ.

Αν και δεν είπες τι ποσό είσαι διατεθειμένος να δώσεις, εγώ σου προτείνω αυτή:

http://www.pixmania.com/gr/gr/388982/art/samsung/oceaunaoc-lcd-16-9-32-82.html

Πήρα τις προάλλες την 27άρα και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος.

Έχε υπόψη σου ότι στα ελληνικά μαγαζιά θα κάνει 800+

Δημοσ.
Αν και δεν είπες τι ποσό είσαι διατεθειμένος να δώσεις, εγώ σου προτείνω αυτή:

http://www.pixmania.com/gr/gr/388982/art/samsung/oceaunaoc-lcd-16-9-32-82.html

Πήρα τις προάλλες την 27άρα και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος.

Έχε υπόψη σου ότι στα ελληνικά μαγαζιά θα κάνει 800+

Μου φαίνεται αρκετά καλή αλλά θα ήθελα να έχει και ψηφιακό αποκωδικοποιητή για τα κανάλια της ΕΡΤ έτσι ώστε να γλυτώσω το επιπλέον μηχάνημα. Τώρα όσον αφορά τα λεφτά νομίζω πως τα 800 με 900 ευρώ είναι αρκετά λεφτά για μία τηλεόραση...

Δημοσ.

Συμφωνώ ότι 800-900 είναι αρκετά. Εγώ την πήρα 650 σε προσφορά την 27άρα και είμαι πολύ ικανοποιημένος.

Εντάξει ένας ψηφιακός αποκωδικοποιητής κοστίζει <50Ε. Αν πρόκειται να πάρεις μία που ναι μεν έχει DVB-T αλλά υστερεί σε άλλα, τι να το κάνεις; Μειώνεις τις επιλογές σου αν επιμείνεις σε αυτό πάντως...

Το σημαντικότερο πάντως είναι να πας εσύ στα μαγαζιά και να δεις με τα μάτια σου το σήμα των ελληνικών καναλιών, γιατί η αγορά lcd tv κρύβει πολλές παγίδες σε αυτόν τον τομέα

Δημοσ.
philips δηλαδη γιατι οχι?

Επειδή έχω PHILIPS η οποία χάλασε μετά από δύο και κάτι χρόνια και η αντιπροσωπία μετά από έναν σχεδόν μήνα μου είπε πως ενώ στο σπίτι μου δεν δουλεύει σ' αυτούς δουλεύει μία χαρά και επιπλέον όταν την πήρανε έκανε έναν θόρυβο ενώ τώρα δεν παίζει καθόλου...

Δημοσ.

ο.κ shit happens αλλα γενικα τη philips την εμπιστευομαι!

τωρα για tv καινουργια εγω σου προτεινω αν δεν εχεις xbox 360 και λοιπες hd συσκευες να περιμενεις να πεσουν κι αλλο οι τιμες και να παρεις μια 1080p.

πιστευω αξιζει..

Δημοσ.
ο.κ shit happens αλλα γενικα τη philips την εμπιστευομαι!

τωρα για tv καινουργια εγω σου προτεινω αν δεν εχεις xbox 360 και λοιπες hd συσκευες να περιμενεις να πεσουν κι αλλο οι τιμες και να παρεις μια 1080p.

πιστευω αξιζει..

Δυστυχώς δεν έχω τίποτα από όλα αυτά και χρειάζομαι επειγόντως καινούργια τηλεόραση!!!

Δημοσ.

Παιδια ψαχνω και εγω για μια τηλεοραση και κατέληξα σε samsung.Απο Κοτσοβολο και Ηλεκτρονικη έχει γυρω στα 1000 ενω σενα μαγαζι που λέγεται Γραμμη την έχει 860. Η ΤV ειναι αυτη http://www.grammi.gr/eidos.aspx?kvd=55553143 .Τους ρωτησα γιατι τετοια διαφορα απο τους υπολοιπους και μου είπαν ότι τις φερνουν οι ίδιοι απο έξω.Λέτε όμως να έχω πρόβλημα μετα μετ ο service?Επίσης με το pixmania τι παίζει ειναι σαν το e-shop?

Δημοσ.
Afou theleis kai me pshfiako apokwdeikopoihth polu kalh periptwsh einai h Sony: LCD 32'' KDL-32U2000

thn exei enas filos, polu euxaristhmenos.

peripou 800 euros exei..

+1 στη SONY. Έχω την KLV 32" (η ίδια χωρίς αποκωδικοποιητή) και η εικόνα της είναι άψογη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...