aloizidi Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Paidia aurio tha paragilo tin LG 1919S. Gia tin 1952S ti lete? Ime opados tou gnostou logou piotita/timi? Gia ta lefta tis aksizi? kanena provlima exei?na to ksanaskefto? Euxaristo...
Vagos_46 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 η 1919 για τα χρηματα που ζηταει ειναι καλη οθονη. προσωπικα εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος.τωρα για την 1952 δεν βλεπω να εχει διαφορες απο την 1919 και κοστιζει και περιπου 20 ευρω πανω οποτε η επιλογη δικη σου..
kakofonixx Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Μολις πριν καμια ωριτσα αγορασα μια 1919s. (ακομα παλευω να τη ρυθμισω, μου φαινεται αρκετα φωτεινη ) Νομιζω πως ειναι καλη και τιμια οθονη για τα λεφτα της.
nikos papas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Μολις πριν καμια ωριτσα αγορασα μια 1919s. (ακομα παλευω να τη ρυθμισω, μου φαινεται αρκετα φωτεινη )Νομιζω πως ειναι καλη και τιμια οθονη για τα λεφτα της. Επειδη απο βδομαδα θα παω να παραγγειλω οθονη (1919 lg η 190χ7 philips), μολις τη ρυθμισεις γραψε μας τις εντυπωσεις σου για _ Φωτεινοτητα -αντιθεση-χρωματα-μαυρο-backlight _Αποδοση σε χαμηλοτερες αναλυσεις π.χ. 1024χ768 _Αποδοση στην αναπαραγωγη ταινιων η φωτογραφιων που εχουν χαμηλη αναλυση π.χ. vcd. και φυσικα τις ρυθμισεις στις οποιες κατεληξες και με τις οποιες εγιναν οι δοκιμες. Εννοειται αν εχεις χρονο και διαθεση. Υ.Γ. Βλεπω σε ξενα φορουμ (γερμανια,αγγλια )κατεβατα ολοκληρα με τις γνωμες μελων σχετικα με τις συσκευες που εχουν.Εδω στην ελλαδα παρουσιαζει ο αλλος μια οθονη με δυο λεξεις. Τελεια, αψογη. Που ειναι βρε παιδια το δαιμονιο της φυλης .το μεσογειακο-ελληνικο ταπεραμεντο? Θα μας τη βγαινουν οι Σαξωνες? ΑΕΡΑΑΑΑΑΑ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.