Προς το περιεχόμενο

Windows upadte after SP2 ..Είναι όλα "χρήσιμα?"

Petrakas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα..Πριν λίγο καιρό πήρα το καινούργιο μου pc και μαζί μαυτό τα WIN XP SP2 eng.

Κλασικά λοιπόν μου ζητάει να κάνω update. ..Το θέμα είναι πως η λίστα είναι τεεράστια..Τα χρειάζομαι όλα? Αυτό πυ δεν θέλω να πάθω είναι να αρχίσει κανας i.e. να μου μπλοκάρει pop up windows ( ενώ έχω πατήσει allow) ή κάποιο security update να μην μου ανοίγει sites "περίεργα" ( δεν μπο΄ρω να πω λόγω κανόνων λειτουργείας) ..Το έχω δει και αυτό.

Τι να σας πω , παλιά έμενα ως τo SP2 .. αξίζει να κάνω ολα τα updates apo microsoft εν τέλει?

Δημοσ.

Aν εχεις ADSL φιλε μου κατεβασε τα ολα πανω απο μιση ωρα δε θα σου παρει. Τα χρειαζεσαι για να εισαι σιγουρος οτι το συστημα σου ειναι οσο το δυνατον γινεται περισσοτερο ασφαλες και σταθερο.

Επισης θα σου προτεινα να μην χρησιμοποιεις καθολου τον Internet Explorer, ειναι τρυπιος και αποτελει κερκοπορτα για να μπουν spyware ιοι και ενα σωρο τετοια καλουδια. Προτιμησε τον Firefox ή τον Opera και θα βρεις την υγεια σου. Περα απο μεγαλυτερη ασφαλεια θα εχεις και πιο πολλες δυνατοτητες και δε θα ξαναγυρισεις στον ΙΕ...

Δημοσ.

Φυσικά και αξίζει να κάνεις τα update. Θα είσαι καλύτερα προστατευμένος από πολλούς κινδύνους. Άμα έχεις ADSL δεν είναι τίποτα... Και αν κάνεις τακτικά update δε θα χρειάζεται να κατεβάζεις 1000 ενημερώσεις κάθε φορά!!!

Δημοσ.

ήμουν fan του firefox αλλά ο i.e 7 (αντιγραφή του firefox στεγνή) μου άρεσε αρκετα..Οκ thx παίδες θα τα κάνω όλα ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...