atvelos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 iparxei tropos na klidothi to touch pad otan den xrisimopoiitai???
kpartsi Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Άμα θέλεις να κλειδώσεις το touchpad και το πληκτρολόγιο ενώ το λαπτοπ είναι αναμμένο αλλά δεν χρησιμοποιείται, η μόνη ιδέα που μου έρχεται είναι να βάλεις screensaver με κωδικό!!!
basilis5 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 φανταζομαι εννοει ο φιλος μας οταν δεν χρησιμοποιει καποιος το touchpad
atvelos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 epidi xrisimopio pontiki thelo na klidono to touchpad.
xalva Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 μπορεις να το απενεργοποιησεις απο τις ρυθμισεις στον πινακα ελεγχου. Να κλειδωνει μετα απο λιγη ωρα που δεν χρησιμοποιειται δε γινεται
depmode Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Να ρωτησω κατι ψιλοασχετο.Υπαρχει στους hp compaq (nx,nw) η δυνατοτητα να ενσωματωθει δευτερος σκληρος δισκος οπως στους pavilion?
palawiaris Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Ναι με το Multibay,αλλά χάνεις DVD και είναι ασύμφορο στην τιμή,ίσως να υπάρχει και άλλος που δεν γνωρίζω
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να το κανεις disable με το πληκτρο fn και το πληκτρο του touchpad ειναι συνηθος στα πληκτα F ,
gkouklakis Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Θέλω να ρωτήσω σας παρακαλώ αν ξέρεις κανένας, έχω ένα Compaq Hp nx7400 και έχω αλλάξει δύο φορές οθόνη γιατί παρουσίασε σημαντικό πρόβλημα με καμένα pixel. Τώρα η τρίτη οθόνη που έχω έχει πρόβλημα σε 1 pixel και αυτή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.