Προς το περιεχόμενο

TIMINGS ή CL ή GB ή ...... για μνήμη ???

musician

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

dld esi pisteueis oti aksizei na doseis 500 euro gia autes tis mnimes?

me auti tin logiki kai 10gb ram gemizeis to thema einai na petaei to pc.\

Egw pandos kai 10 meres restart na exw na kanw me firefox, photoshop,IE kai paizontas cod2 panw apo 1.5gb ram den exw perasi.

Δημοσ.

Προσωπικα πιστευω πως η μνημη ειναι η μονη ΕΠΕΝΔΥΣΗ στον υπολογιστη (εννοειται γι' αυτον που το χρειαζεται !).

Δημοσ.

file musician i GSKILL i 800res me timings 4-4-3-5 einai dokimasmenes se ASUS STRIKER (tis exo ego stin diki mou STRIKER) kai leitourgoun 100% xoris kanena apolitos provlima.

episis na sou po oti einai katapliktikes sto overclock...

Ego tis douleuo sta 960MHz, me 4-4-3-5 2T kai 2.25 volt 100% statheres pantou, einai katapliktikes mnimes

Δημοσ.
dld esi pisteueis oti aksizei na doseis 500 euro gia autes tis mnimes?

me auti tin logiki kai 10gb ram gemizeis to thema einai na petaei to pc.\

Egw pandos kai 10 meres restart na exw na kanw me firefox, photoshop,IE kai paizontas cod2 panw apo 1.5gb ram den exw perasi.

Πιστεύω πως ο καθένας πρέπει να αγοράζει υποσυστήματα ανάλογα με τις ανάγκες του & την τσέπη του. Μην κρίνουμε από τις δικές μας για τους άλλους.

Σε επεξεργασία ασυμπίεστης μουσικής μερικά φίλτρα να φορτώσεις τα γεμίζεις 2GB Ram σε WinXP SP2 με ΙΕ7 εγκατεστημένο.

Aν γεμίσει η ram κ ακουμπήσει swap η εφαρμογή τότε αμελητέο ρόλο παίζουν τα timings της μνήμης.

Mucisian μπορείς να ξεκινήσεις με 2gb κ αν δεις ότι δεν σου φτάνουν τότε παίρνεις +2gb ίδιες. To EPP (Enhanced Performance Profiles) στις ram δεν είναι κάτι φανταστικό που χρειάζεται να το παίρνεις σαν κριτήριο επιλογής αγοράς. Μια καταχώρηση στο SPD table είναι για το που μπορούν να παίξουν οι μνήμες.

Αυτό που χρειάζεται να κοιτάξεις όμως είναι αν η mobo σου υποστηρίζει ίδιο fsb στις ram είτε βάλεις 2gb είτε 4gb ram.

p.s. JOHNX2 Τόσες φορές που το έχεις πει αυτό μου θυμίζεις κάτι τύπους που κυκλοφορούνε ζωσμένοι με πλακατ μπρος-πίσω διαφημίζοντας την πραμάτεια τους. Θα θεωρηθείς spam/γκρίζα διαφήμιση στο τέλος.

/sc

Δημοσ.

nai auto madsc pou les einai sosto alla ta 4gb ama den xrisimopoiiseis polla varia programata mazi ta akouw ipervolima kai pisteuw oti aksizei perisotero na pareis ena kit 2gb kai an deis oti pragmatika thes 4gb na pareis allo 1 tetio kit to poli poli na valeis 2T to command rate meta kai na xaneis ena 5% tis epidosis alla kai pali tha ksepernane se epidosi tis 4gb.

Δημοσ.

p.s. JOHNX2 Τόσες φορές που το έχεις πει αυτό μου θυμίζεις κάτι τύπους που κυκλοφορούνε ζωσμένοι με πλακατ μπρος-πίσω διαφημίζοντας την πραμάτεια τους. Θα θεωρηθείς spam/γκρίζα διαφήμιση στο τέλος.

[/QUOTe]

an to eixa pi toses fores oses anaferis den tha rotouse to palikari ksana ta idia kai ta idia ean i mnimes pezoun me tin motherboard katalaves. se mena tin les etsi sto asxeto pou voithao kiolas, sto palikari pou exei aniksi ena thema paromio me alla 1000 giati den tin les?

kai den katalava giati auto to ifos?

voithao den kano kati kako... san merikous alous edo mesa pou vrizoun kai ta kseftilizoun ola ipotimontas tous ipolipous (billpeppas)...

Δημοσ.

Μάλλον δεν καταλαβαίνεις μέχρι που μπορείς να φτάσεις, τι μπορείς να πεις & τι όχι.

Όσο για τις μικρότητες σου για τους υπόλοιπους χρήστες, δεν είσαι εσύ αυτός που θα κρίνει.

Σε ότι έχεις πρόβλημα το μαγικό κουμπάκι Report[!] & άστο στους αρμόδιους.

Για να σε προσβάλει δημόσια (s)mod μάλλον σημαίνει ότι ξεφεύγεις από τη γραμμή του forum. Σκέψου το λίγο.

Δεν χρειάζεται να το συνεχίσεις. Got 2 go.

/sc

Δημοσ.
Μάλλον δεν καταλαβαίνεις μέχρι που μπορείς να φτάσεις, τι μπορείς να πεις & τι όχι.

Όσο για τις μικρότητες σου για τους υπόλοιπους χρήστες, δεν είσαι εσύ αυτός που θα κρίνει.

Σε ότι έχεις πρόβλημα το μαγικό κουμπάκι Report[!] & άστο στους αρμόδιους.

Για να σε προσβάλει δημόσια (s)mod μάλλον σημαίνει ότι ξεφεύγεις από τη γραμμή του forum. Σκέψου το λίγο.

Δεν χρειάζεται να το συνεχίσεις. Got 2 go.

/sc

pia grami tou foroum ksefeugo eisai sovaros tora? epidi protino ena proion sto palikari? eleos tou theou kai tis panagias!! milas sovara tora... pou sto kato kato ean eixes kai esi ASUS STRIKER kai tin litourgouses tha katalavenes ti pezi me tis mnimes... rota to palikari ton LAFAS1987 ,kai ton PANOSKK ti pernane me tin STRIKER... kai poso exoume pedeuti gia na tin kanoume na litourgisi arxika kai meta na tin iperxronisoume kai meta mila... ekso apo ton xoro polla legonte eksipne...

se mikrotites distixos emplekese esi pou arxizis tous xaraktirismous enantion mou, itan poli pio eukolo na apeuthinis mia diakritiki paratirisi para ta osa tiposes... KRIMA EISAI KAI MODERATOR...

episis gia to ti leo kai to ti kano, kirios ton prakseon mou eimai EGO kai kanenas den tha me vali sto kaloupi tou.

kai oson afora tous alous xristes... otan kapios me vrizi etsi sto asxeto xoris logo, aformi kai etia, apla epidi exei diaforetiki apopsi apo emena, kai sinexizi na voltari edo mesa san kirios den nomizo oti fteo ego... autos diladi den perase ta oria? kai mi mou pis oti simvadizi me tin grami tou foroum...

kai oso gia tis anafores ase... exoun gini epanilimena kai apotelesma kanena... opote den iparxi logos na anaferonte.

auta apo mena. ego den to sinexizo alo alla den mporo na dexome epithesis xoris logo aformi kai etia kai na leo kai euxaristo.

Δημοσ.

για το θεμα της ασυμβατοτητας παρε απλα και την μητρικη και τις μνημες απο το

ιδιο μαγαζι και αν δεν παιζουν ειναι υποχρεωμενοι να στις αλλαξουν πολυ απλα

γιατι θεωρητικα πρεπει να γνωριζουν αν τα δυο κομματια θα δουλεψουν μαζι.

απλα παρτες απο κανα πλαισιο η μουλτιραμα extreme γιατι αλλιως θα σε

κουρασουν αφανταστα.

Δημοσ.

Φίλε Strategos δεν ξέρω αν έχεις διαβάσει σε άλλα Topics μου ότι 680i και Cellshock δεν είναι συμβατά. Δες εδώ τι προβλήματα είχα:

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=178360

Εδώ είναι κάποιες δοκιμασμένες RAM πάνω στο 680i:

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=178829

Τώρα να ξεκαθαρίσουμε το μέγεθος τις Ram και την ταχύτητά της. Η Ram είναι δύσκολο να φτάσει πάνω από 2GB, αλλά όχι αδύνατον. Αν τώρα κάποιος έχει βίτσιο να ανοίγει 40 προγράμματα ούτε 10GB ram δεν τον φτάνουν. Το πόσο γρήγορη είναι η ram φένεται όταν δεν έχουμε ξεπεράσει την χωρητικότητά της. Αν γεμίσουν και τα 2 GB τότε αρχίζουν να φορτώνουν τα μοτέρ (σκληρός δίσκος), οπότε το χάσαμε το τρενο...

Οπότε είναι απλά τα πράγματα, αν νομίζεις ότι θα ξεπερνάς τα 2GB (εγώ δεν νομίζω να το κάνεις αυτό), παίρνεις 4 με value χρονισμούς και είσαι άρχοντας. Αν δεν τα ξεπερνάς τότε ένα kit-άκι καλό με σκληρά timings είναι ότι πρέπει.

Δεν θα σου προτείνω άλλες Ram από τις GSkill γιατί δεν έχω δοκιμάσει άλλες. Δεν θέλω να μιλάω στη τύχη. Cellshock τις ξεχνάς (πολύ καλές, αλλά όχι συμβατές), Supertanlent έχω ακούσει να λένε ότι δεν είναι τόσο γρήγορες αλλά είναι συμβατές με πολλά chipsets (δεν έχω προσωπική εμπειρία) και τέλος GSkill έχω εγώ και ο JohnX από τις οποίες είμαστε ευχαριστημένοι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...