FILIM0N Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Εχω συνδεσει το Wii με το tv-tuner στο PC. Για να δειτε την ποιοτητα εβγαλα καποια screenshots. Υπαρχει μια διαχυτη θολουρα η οποια καπως καλυτερευσε με το DScaler. Παιζεται ανετα παντως αλλα μαλλον με το VGA Box η ποιοτητα θα ειναι ανωτερη. Xρησιμοποιει καποιος VGA Box για απευθειας συνδεση κονσολας με PC-Monitor? Ειχα διαβασει σε ενα φορουμ οτι δεν εχει τοσο μεγαλη διαφορα. Αν καποιος γνωριζει κατι παραπανω καλο θα ηταν να εγραφε 2 κουβεντες για το αποτελεσμα που ειχς και με ποιο μοντελο για να ξερουν και οι υπολοιποι. Εριξα μια ματια σε διαφορα μοντελα. Τα εχω βαλει σε σειρα προτιμησης: 1)2382 TV-Box TV 2)Grandtec Video Console VGA Konverter Box 3)Universal Super VGA Box/Adapter/Converter Τι λετε? Στο 1ο λεει οτι μπορεις να αλλαζεις απο PC σε κονσολα με το πατημα ενος κουμπιου. Θα πρεπει να συνδεσω το μονιτορ με το PC μεσω DVI και με την κονσολα μεσω VGA ή θα χρειαστω εξτρα καλωδιο?
BucketheadGR Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δεν ξέρω κατά πόσο θα ξεδιαλύνει η θολούρα σε tft οθόνη όπως σου είχα απαντήσει. Η ανάλυση του Wii είναι εκ των προτέρων μικρή (800x600 αν θυμάμαι; Ας πει κάποιος). Η ανάλυση της tft οθόνης είναι υπερβολικά μεγάλη για το wii με το αποτέλεσμα της θολούρας. Extra καλώδιο δε χρειάζεσαι. Το μειονέκτημα όμως είναι το εξής: η σύνδεση γίνεται οθόνη--->vga box--->ένα καλώδιο στο wii και άλλο ένα στο pc (μιλάω για τα box που με ένα κουμπί αλλάζεις από pc σε Wii χωρίς να βάζεις-βγάζεις καλώδια). Το μειονέκτημα είναι το ότι η σύνδεση γίνεται μέσω vga. Οπότε θα δουλεύεις στο pc με την ελεϊνή εικόνα από vga έναντι του dvi. Επιφυλλάσσομαι για το ΑΝ φεύγει η θολούρα σε tv box που δέχεται component καλώδια (ή composite; αυτό με τα πολλά καλωδιάκια τέλος πάντων )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.