koumos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Ρε παιδια εχω μια απορια..H vodafone μου δινει επιδοτηση γυρω στα 120 ευρω αλλα δεν ξερω...ισχυει μονο για αγορα κινητου τηλεφωνου ή για οποιαδηποτε αγορα απο τη vodafone οπως ενα Bluetooth handsfree???
asxetoula Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Ρε παιδια εχω μια απορια..H vodafone μου δινει επιδοτηση γυρω στα 120 ευρω αλλα δεν ξερω...ισχυει μονο για αγορα κινητου τηλεφωνου ή για οποιαδηποτε αγορα απο τη vodafone οπως ενα Bluetooth handsfree??? Οποιαδήποτε αγορά -νομίζω-. Τουλάχιστον αυτό μου είχαν πει όταν έκανα εγώ την ανανέωση του συμβολαίου και πήρα την επιδότηση.
gus_13 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Τα Χριστούγεννα πήρα τηλέφωνο, bluetooth και φορτιστή αυτοκινήτου με επιδοτήσεις 3 χρόνων που δεν τις είχα πάρει νωρίτερα. Και αν σου μείνουν και ρέστα πάνω από 5? νομίζω οτι μπορείς να τα πάρεις σε χρόνο ομιλίας για καρτοκινητό.
bibian25 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 kalhspera h epidothsh pou dinei h vodafone einai kathara kai mono gia agora suskeuhs kai einai 100% sigouro giati eimai upallhlos ths vodafone;) epishs mia sumboulh an oi logiariasmoi pou kaneis einai konta sta 100 eurw afou exeis 120 eurw epidothsh mono mporeis na tous zhthseis aukshsh. kanoun mia aithsh kai epaneksetazete kai an ontws kaneis tetoioous logiariasmous tha sou dwsoun kai analogh epidothsh, kalh agora:)
gus_13 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Μήπως αυτό ισχύει μόνο για τα καταστήματα vodafone και όχι για τους resellers?
tonypapadovic Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Να ρωτήσω κάτι όχι τόσο σχετικό; Έχω δύο λογαριασμούς COSMOTe (120,240) Που και οι δύο μαζί έρχονται κοντά στα 100Ε τα τελευταία δυο-τρία χρόνια. Γιατί δεν μου έχει έρθει ποτέ επιδότηση; Είναι λογικό;
pp6210 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Να ρωτήσω κάτι όχι τόσο σχετικό; Έχω δύο λογαριασμούς COSMOTe (120,240) Που και οι δύο μαζί έρχονται κοντά στα 100Ε τα τελευταία δυο-τρία χρόνια. Γιατί δεν μου έχει έρθει ποτέ επιδότηση; Είναι λογικό; δεν "έρχεται" η επιδότηση, εσύ πρέπει να απευθυνθείς στην cote και να ζητήσεις επιδότηση για ανανέωση των γραμμών σου.
tonypapadovic Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Για πες το πιο λιανά...Εγώ ήξερα από φίλο ότι του ερχόταν χαρτί στο σπίτι σχετικά με επιδότηση και πόση είναι αυτή. Άρα τι απαίτηση μπορώ να έχω; Μπορώ να ζητήσω και αναδρομικά ή κάνω όνειρα;
bibian25 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 mporeis na pas mono se katasthma ths vodafone gia na zhthseis epaneksetash ths epidothshs sou ,einai san na kaneis amfisbitish na sto pw etsi .epishs h epidothsh bgenei analoga me to ti logariasmous kaneis meso oro to teleutaio 6mhno opote an einai mikroterh exeis to dikaiwma na kaneis thn amfisvitish pou sou lew dokimase to:)
Melinbonian Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Και ρε παιδια η επιδότηση μετα από 1 χρόνο χάνεται ή συνεχίζει και μαζεύεται ;
CHRIS_MALL Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Νομίζω χάνεται αλλά δεν είμαι σίγουρος... Ένα τηλεφωνάκι θα σου λύσει τα χέρια!!
asmilon Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Απο οσο ξερω στην Vodafone στην επιδοτηση λαμβανονται υποψιν οι λογαριασμοι των 10 προηγουμενων μηνων. Οποτε οτι λογαριασμους ειχες κανει πιο πριν δεν λαμβανεται υποψιν...
ATG Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Λαμβανεται το τελευταιο 8μηνο. Αλλα δεν ειναι θεμα λογαριασμου. Υπολογιζουν ποσα τους πληρωνεις + αυτα που παιρνουν απο τις κλησεις που δεχεσαι μειον αυτα που πληρωνουν για τις κλησεις που κανεις σε αλλα δικτυα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.