craig8 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Καλησπέρα παιδια Εχω premiere pro2 αλλα μολις παω να το ανοίξω μου βγαζε: 74c Application Error The instruction ay "0x1014dab0" referenced memory at "0x0ff746d4". The memory could not be "written" Καμια ιδεα? Thanx
dll.hal Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 καλως ηρθες. για τσεκαρισε τις ram με το :http://hcidesign.com/memtest/ μηπως εβαλες καποιο προγραμμα τελευταια? καμια φορα το Spyware Doctor κανει κατι κουφα.. και μια επαναφορα συστηματος ισως ελυνε το προβλημα..
craig8 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 thank you dll.hal. Σαν τελευταια λυση ειχα την επαναφορα. θα το ψαξω
gagarin Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 μηπως εβαλες καποιο προγραμμα τελευταια? καμια φορα το Spyware Doctor κανει κατι κουφα.. Ασχετο λιγο με το θεμα..... Καλο το Spyware Doctor αλλα ΜΟΝΟ ΚΟΥΦΑ ΚΑΝΕΙ δοκιμαστε να βαλετε την νεα version 5beta οποιος εχει vivodi dslcube με το που θα τελειωσει το install αντιο συνδεση ΧΑΧΑΧΑΧΑ.... Μονο με unistall εισαι παλι ΟΚ.... To εχω δοκιμασει σε 3 διαφορετικα συστηματα-συνδεσεις.... ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΑ WIN βγαζει error με την μνημη σαν του craig8(οχι το ιδιο αλλα κατι τετοιο) Τσ τσ τσ τσ τελικα πολλα προγραμματα δεν λεω ειναι καλα αλλα με την διαφημιση τα κανουν μοναδικα κ στην τελικη ειναι για &$*#(*^.... Τελος θελω να πω οτι το spyware doctor σε πολλους φιλους ειναι το BEST κ ειναι αποδεκτο απο μεριας μου.... Το παραπανω κειμενο ειναι μια προσωπικη μου εμπειρια-αποψη κ δεν κρινω κανεναν φιλο που εχει την εν λογω εφαρμογη... Αυτια
21century Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Δοκιμασε επισης με το γνωστο προγραμμα memtest....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.