Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Αυτή η ψηφοφορία προτάθηκε από το μέλος paschalia. Μπορείτε να επιλέξετε περισσότερες από μία απαντήσεις. Η επιλογή σας θα είναι ορατή στα υπόλοιπα μέλη.
Panathinaikara Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 θρίλερ αν και έχω καιρό να δω κανένα καλό(το τελευταίο καλό ήταν το In the mouth of madness) και τα αγαπημένα μου είναι Fallen και Τhe Butterfly Effect(όχι καθαρόαιμο θρίλερ)
theobabis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Που ειναι η επιλογη "λυντσεϊκες" ρε σκυλε; Τι ρωταω... Με σενα που μπλεξαμε, παλι καλα που καταφερες και το εφτιαξες...
paschalia Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Τελικα ολοι τον εχουν παρει χαμπαρι ? ( κ νομιζα οτι αυτο θα το ηξεραν μονο οσοι του απευθυνονταν να φτιαξει μια δημοσκοπηση ή να ρετουσαρει καποιο τοπικ)
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 [...]Με σενα που μπλεξαμε, παλι καλα που καταφερες και το εφτιαξες...
theobabis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Πολυ χαιρομαι που επιτελους καταλαβες οτι ηταν καιρος να βγαλεις την ταπα Οχι θα σε αφηνα...
bchris Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Εμενα που μου αρεσουν ολα, μπορω να τα επιλεξω ολα? (Κατι τετοιο βεβαια δεν θα εχει ουσιαστικο αντικρυσμα στην ψηφοφορια...)
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Και μένα στην ουσία όλα τα είδη μου αρέσουν. Απλά υπάρχουν κάποια που αποφεύγω, όπως γουέστερν που απλά δεν έχω δει πολλά. Όσα έχω δει όμως (μετρημένα στα δάχτυλα των χεριών) μου άρεσαν. Anyway, ψήφισα αυτά που συνηθίζω περισσότερο (δηλαδή σχεδόν όλα, εκτός από action-style) Αστυνομικά σε σύγκριση με μυστηρίου, εμένα το πήγε το μυαλό μου σε περισσότερο action. Έχω δίκιο; Περιπέτειες, κάτι αντίστοιχο (ας πούμε star wars style μου αρέσουν)
mohic4n Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Τα 3 που ΔΕΝ επελεξα... :???: Γουέστερν Θρίλερ-τρόμου Αλλο Πραγματικα βλεπω πολλεεεεεες ταινιες. Μα παρα πολλες ομως.. :|
zenso Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Και γω στην ουσια παρακολουθω σχεδον ολα τα ειδη (ενταξει,ειμαι λιγο καχυποπτος απεναντι σε ελληνικες και μιουζικαλ :-? ),απλα ψηφισα τα τρια ειδη που θεωρω πως εχουν βγαλει περισσοτερες καλες ταινιες απο τα αλλα.
Fronimitis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Εκτος απο Γουεστερν και Αισθηματικα... ολες μου αρέσουνε +1 Καμιά φορά αναγκάζομαι να δω και αισθηματικές γιατί αυτές οι μπούρδες αρέσουν στις γυναίκες...
Θου-Βου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Τι να λεμε τωρα,τα παντα ολα Φαντασίας Περιπέτειες Κωμωδίες Εποχής Γουέστερν Αστυνομικά και κυριωs δρασηs με ακινδυνα πλασματα οπωs: Predator,Alien,Jurassic Park
pappous_soulis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Οι ερωτικές για δεν είν' στη λίστα?
zatara Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 ολα τα ειδη των ταινιων μου αρεσουν εκτος απο τις ταινιες θριλερ-τρομου γιατι θεωρω οτι δεν εχουν κατι το ουσιαστικο να δειξουν (εκτος βεβαια αν συνδιαζεται με ενα μυστηριο τοτε οκ)... -----Προστέθηκε 21/1/2009 στις 03 : 52 : 16----- Οι ερωτικές για δεν είν' στη λίστα? θα συμφωνησω απολυτα αν και υπαρχει το αλλο αλλα νομιζω πρεπει να δημιουργηθει ξεχωριστη επιλογη :-)
Cloud_7 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Λείπει όμως μια βασική κατηγορία, τα κινούμενα σχέδια. Μεγάλη παράλειψη για μια τέτοια ψηφοφορία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.