moglis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Παιδιά έχω ένα πρόβλημα!!Ενώ ο υπολογιστής ανοίγει και λειτουργεί κανονικά η οθόνη δεν ανοίγει καθόλου!!Επειδή όμως δεν μπορώ να δοκιμάσω με κάποιου άλλου τα εξαρτήματα θα ήθελα να με βοηθήσετε!!Εγώ πιστεύω ότι φταίει το τροφοδοτικό!!Μήπως όμως φταίει η κάρτα γραφικών ή κάτι άλλο!!!!!
asxetoula Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Παιδιά έχω ένα πρόβλημα!!Ενώ ο υπολογιστής ανοίγει και λειτουργεί κανονικά η οθόνη δεν ανοίγει καθόλου!!Επειδή όμως δεν μπορώ να δοκιμάσω με κάποιου άλλου τα εξαρτήματα θα ήθελα να με βοηθήσετε!!Εγώ πιστεύω ότι φταίει το τροφοδοτικό!!Μήπως όμως φταίει η κάρτα γραφικών ή κάτι άλλο!!!!! Είσαι σίγουρος πώς δεν φταίει η οθόνη; Όταν είχα ακόμα τη CRT κάθε φορά που δεν άνοιγε, έφταιγε η οθόνη...ώσπου τη σούταρα!
moglis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Ευχαριστώ αλλά η οθόνη δουλεύει μια χαρά+ ότι είναι σχετικά καινούρια και πολύ λίγο χρησιμοποιημένη.Επίσης κάτι άλλο που παρατήρησα δεν δίνει ρεύμα στο ποντίκι και στο πληκτρολόγιο.Γιαυτό έχω σοβαρές υποψίες για το τροφοδοτικό.
@topos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Εγω θα πονταρα στην μητρικη... Θα μπορουσε να εφταιγε και καρτα γραφ. αλλα λογικα θα σου κανε καποια προειδοποιητικα "μπιπ"...
moglis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Αυτό το σενάριο δεν ήθελα να το σκεφτώ γιαυτό το απέφευγα.Ελπίζω να έχεις άδικο!!!!LOL!!Αλλά ευχαριστώ για την βοήθεια θα το κοιτάξω!!!
ANEMOS-V Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 afou den anigei KATHOLOU i othoni.. giati na ftei kati allo?
Powerline Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Όταν λες οτι ο υπολογιστής λειτουργεί κανονικά, εννοείς οτι σου δίνει ήχους και μπαίνει κανονικά στο λειτουργικό; Καλώδιο για να συνδέσεις την οθόνη άλλαξες; Και κάτι ακόμα. Μην το παρεξηγήσεις... μήπως η οθόνη έχει κανένα διακόπτη πίσω, σαν αυτό που έχει το τροφοδοτικό, και είναι στο "κλειστό";
moglis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δεν έχω δοκιμάσει καλώδιο άλλο αλλά διακόπτη on/οff δεν έχει το έχω κοιτάξει!!!Θα το τσεκάρω αυτό με το καλώδιο και θα δούμε!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.