Προς το περιεχόμενο

Οθόνη CRT

moglis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω ένα πρόβλημα!!Ενώ ο υπολογιστής ανοίγει και λειτουργεί κανονικά η οθόνη δεν ανοίγει καθόλου!!Επειδή όμως δεν μπορώ να δοκιμάσω με κάποιου άλλου τα εξαρτήματα θα ήθελα να με βοηθήσετε!!Εγώ πιστεύω ότι φταίει το τροφοδοτικό!!Μήπως όμως φταίει η κάρτα γραφικών ή κάτι άλλο!!!!!

Δημοσ.
Παιδιά έχω ένα πρόβλημα!!Ενώ ο υπολογιστής ανοίγει και λειτουργεί κανονικά η οθόνη δεν ανοίγει καθόλου!!Επειδή όμως δεν μπορώ να δοκιμάσω με κάποιου άλλου τα εξαρτήματα θα ήθελα να με βοηθήσετε!!Εγώ πιστεύω ότι φταίει το τροφοδοτικό!!Μήπως όμως φταίει η κάρτα γραφικών ή κάτι άλλο!!!!!

Είσαι σίγουρος πώς δεν φταίει η οθόνη; Όταν είχα ακόμα τη CRT κάθε φορά που δεν άνοιγε, έφταιγε η οθόνη...ώσπου τη σούταρα!

Δημοσ.

Ευχαριστώ αλλά η οθόνη δουλεύει μια χαρά+ ότι είναι σχετικά καινούρια και πολύ λίγο χρησιμοποιημένη.Επίσης κάτι άλλο που παρατήρησα δεν δίνει ρεύμα στο ποντίκι και στο πληκτρολόγιο.Γιαυτό έχω σοβαρές υποψίες για το τροφοδοτικό.

Δημοσ.

Εγω θα πονταρα στην μητρικη...

Θα μπορουσε να εφταιγε και καρτα γραφ. αλλα λογικα θα σου κανε καποια προειδοποιητικα "μπιπ"...

Δημοσ.

Αυτό το σενάριο δεν ήθελα να το σκεφτώ γιαυτό το απέφευγα.Ελπίζω να έχεις άδικο!!!!LOL!!Αλλά ευχαριστώ για την βοήθεια θα το κοιτάξω!!!

Δημοσ.

Όταν λες οτι ο υπολογιστής λειτουργεί κανονικά, εννοείς οτι σου δίνει ήχους και μπαίνει κανονικά στο λειτουργικό; Καλώδιο για να συνδέσεις την οθόνη άλλαξες; Και κάτι ακόμα. Μην το παρεξηγήσεις... μήπως η οθόνη έχει κανένα διακόπτη πίσω, σαν αυτό που έχει το τροφοδοτικό, και είναι στο "κλειστό";

Δημοσ.

Δεν έχω δοκιμάσει καλώδιο άλλο αλλά διακόπτη on/οff δεν έχει το έχω κοιτάξει!!!Θα το τσεκάρω αυτό με το καλώδιο και θα δούμε!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...