Προς το περιεχόμενο

Apo dvd se dvix, avi ....

axlgol

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δοκιμαστικά το έκανα το export μήπως και κατάφερνα να συμπιέσω το stream με άλλο πρόγραμμα. Ό,τι και να έκανα όμως μου έλεγε ότι δεν μπορεί να αποσυμπιέσει το audio stream.

Δημοσ.

ακριβώς το ίδιο:

No audio decompressor could be found to decompress the source audio format.

Μία εντελώς μπακάλικη λύση: Κάνω export το stream σε CCITT u-Law .wav, το κάνω PCM .wav με το winamp (!) και μετά εισάγω το PCM .wav ως stream οπότε και μπορώ να το συμπιέσω όπως θέλω. :mrgreen:

Αλλά προφανώς για παραπάνω του ενός βίντεο δεν γίνεται δουλειά έτσι :evil:

Δημοσ.

Στο πακέτο με τους Codecs που σου πρότεινα υπάρχει ο κατάλληλος Codec για τον ήχο; (Έκανες εγκατάσταση "Lots of stuff" έτσι; Αν κάνεις "Custom" μπορείς να επιλέξεις ακόμη περισσότερους Codecs) Αν ναι δε ξέρω τι να πω... Ίσως να υπάρχει επιλογή στο VirtualDubMod να επιλέξεις συγκεκριμένο Codec για τον ήχο. Ρίξε και μια ματιά στο faq της επίσημης σελίδας μήπως βρεις καμιά άκρη!

Δημοσ.

Εννοείται lots of stuff και μάλιστα ότι δεν ήταν επιλεγμένο το επέλεξα εγώ.

Στο virtualdubmod σαφώς και επιλέγεις με ποιο codec θα κωδικοποιήσεις τον ήχο. Το πρόβλημα σε μένα είναι ότι δεν μπορεί να κάνει την αποκωδικοποίηση!

Και το faq το έχω διαβάσει αλλά τπτ ρε γμτ. Προσωρινά δυστυχώς μόνο με καμια μπακάλικη λύση σαν την παραπάνω με το Winamp θα τη βγάλω. a_takethatfoo.gif

Anywayz pusher σ'ευχαριστώ για το χρόνο σου! :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...