Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με DVD drive στο laptop

waves

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω το λάπτοπ LG S1 Express Dual.To πρόβλημα, που αντιμετωπίζω είναι το εξής: Στο DVD drive όταν βάζω ένα cd για παράδειγμα και έχει μέσα ένα αρχείο setup δεν μπορώ να το ανοίξω από το cd αν και το βλέπει μέσα. Αν το αντιγράψω στο σκληρό μετά το τρέχω κανονικά. Δηλαδή, για να το καταστήσω πιο σαφές, όταν βάζω ένα cd με ένα παιχνίδι ή με ένα πρόγραμμα το διαβάζει και βλέπω τα περιεχόμενα του cd, αλλά δεν μπορώ να το τρέξω. Του κάνω μεν double click του setup αρχείου αλλά κολλάει.

Μία υποψία, που έχω είναι η εξής: μήπως φταίει ο windows explorer (μήπως). Γιατί καμιά φορά μου πετάγεται ένα από τα γνωστά μηνύματα σφάλματος των xp και λέει ο windows explorer έχει πρόβλημα ...κοκ

Τί λέτε; Παρακαλώ βοηθείστε για να γλιτώσω ταλαιπωρίες με το service.

Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αν το cd drive σε ολα τα αλλα(π.χ.μουσικη-βιντεο) δουλευει κανονικα τοτε μαλλον.explorer! μπορει να εχεις και ιο που μπλοκαρει τον explorer(καπου ειχα διαβασει για τετοιον ιο).κανε ενα scanarisma. αν δεν ειναι ιος τοτε κανε αναβαθμιση και βλεπουμε... οι φακελοι ανοιγουν κανονικα? δοκιμασες πολλα προγραμματα και απο διαφορετικα cd?

Μουσική, βίντεο, cds περιοδικών τρέχουν όλα κανονικά. Όταν πάω να τρέξω κανένα setup ...κολλάει. Όλοι οι φάκελοι ανοίγουν κανονικά. Όταν λες αναβάθμιση τί εννοείς;

Δε σώζεται με τίποτα;;;Και καλά να το κάνω φορμάτ.Σκέφτομαι μην το κάνω άδικα και φταίει το dvd drive. Όποιος ξέρει τι φταίει ή έχει αντιμετωπίσει το ίδιο ας γράψει.

Εγω αυτο το προβλημα το εχω αντιμετωπισει μονο μια φορα με τους drivers ενος εκτυπωτη της HP. Οταν ετρεχα το setup κολλαγε και επρεπε να το εγκαταστησω στον σκληρο δισκο το προγραμμα για να τρεξει. Ο λογος ηταν οτι οταν ετρεχα το setup απο το CD το προγραμμα πηγαινε να γραψει τα αποσμπιεσμενα αρχεια σε σε νεο φακελο στο drive του CD και οχι στο γραμμα του σκληρου δισκου (π.χ. C:\).

Υπογραμμιζω οτι αυτο το προβλημα δεν οφειλοταν στην HP, τους drivers τους ειχα περασει εγω σε ενα CD με πολλα αλλα setup (π.χ. winamp) και απλα ειναι το μονο προγραμμα που δημιουργει αυτο το προβλημα.

Κατα την αποψη μου το PC σου δεν εχει προβλημα (αν και τα post τα περασα λιγο γρηγορα).......

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...