Προς το περιεχόμενο

προβλημα με κλειδοθηκ και κωδικου help!!!!!!!!!!

kajo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλημερα παιδια

εβαλα ενα δικτυακο δισκο σε ενα φιλαρακι που εχει diktyo 3 win xp kai 1 mac g5 μπηκα κανονικα με συνδεση με server sthn ip toy δισκοy

(smb://192.168.1.150/public)

και την αλλη μερα με παιρνει τηλ οτι σε οτι κοινοχρηστο πορο μπαινει που εμπιανε του ζηταει pass βγαζει φορμα για password pataei ok και μπαινει

ενω πριν εμπαινε χωρις το παραθυρο για passwword

ακομα και στο μαιλ client ζηταει κωδικο

που δεν ζηταγε και αν πατησω remember password Μου βγαζειcould not found to keychan

μπορειτε να μου πειτε πως λυνονται αυτα τα problem

ευχαριστω πολυ!!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχεις τρείς λύσεις...

1) Format και τα ξαναπερνάς όλα από της αρχή...

2) Το πετάς και πέρνεις ένα καινούργιο (εγώ διατίθεμαι να το αγοράσω σε μια λογική τιμή)

3) Ανοίγεις το Keychain Access και απλά το ξεκλειδώνεις και το αφήνεις ξεκλείδωτο... Πάλι θα σου ζητάει κωδικό αν πρέπει να κάνεις κάτι "κακό" για το σύστημα, αλλά όχι όποτε πάς να προσπελλάσεις ένα κωδικό...

Μάλλον κάτι τέτοιο ζητάς, διαφορετικά χρειάζεται καλύτερη περιγραφή από μέρους σου...

Άνοιξε το Keychain Access και θα δεις μια κλειδαριά πάνω πάνω, πάτα την να σου ξεκλειδώσει.. Θα σου τον ζητήσει μια φορά, και μετά όχι πιο συχνά απ'ότι στο ζητούσε πιο πρίν... Αν δεν ξέρεις τον κωδικό του συστήματος, ερχόμαστε στις λύσεις 1+2 της πρώτης απάντησης...

ΥΓ. Βάλε και κανένα σημείο στίξης...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...