Powerline Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Αγαπητέ μου Nighthawk, θα σε στεναχωρήσω λίγο τώρα, αλλά δεν θα έπρεπε να έχεις παράπονα για οτι συνέβει. Λέγοντας αυτό δεν υποστηρίζω οτι τα flashακια δούλεψαν άψογα, που ΔΕΝ δούλεψαν. Θέλω να τονίσω δύο πράγματα που μου κίνησαν την περιέργεια. Παρακινούμενος και απο το σχόλιο του kleidokratwr, επισκέφθηκα πριν απο λίγο το εν λόγω e-shop, για να σχηματίσω ιδία άποψη. Αυτό που μου έκανε εντύπωση αρχικά, ήταν οι διαφορές που υποτίθεται οτι υπήρχαν απο την αρχική στην τελική τιμή. Το δεύτερο πράγμα που μου έκανε εντύπωση, και απορώ που δεν το παρατήρησες κι εσύ, είναι το γεγονός οτι, ανεαρτήτως κατασκευαστή, το κείμενο παρουσίασης για τα πέντε πρώτα flash disk είναι το ίδιο, παρά το γεγονός οτι είναι πέντε προϊόντα τριών διαφορετικών κατασκευαστών. Τελειώνοντας, στα πέντε πρώτα της λίστας, δεν αναφέρεται οτι είναι USB 2.0, αλλά "προδιαγραφών USB 2.0 480Mbit/sec". Πιο κάτω, σε ακριβότερα κομμάτια, υπάρχει και στον τίτλο του προϊόντος το "2,0" που δηλώνει το αντίστοιχο πρωτόκολλο USB.
iced Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 οτι είχε ταχύτητα επιπέδου USB2.0 Καλα τωρα παιζουμε με τις λεξεις???? Τι βλακειες ειναι αυτες? Εχω βαρεθει να διαβάζω τέτοια post στείλε μου pm να σου στειλω με Pay Pal τα λεφτά σου και Get A Life!!!!! Για κανε μας την χαρη Αντρεα. Ο φίλος εκρινε να γράψει την εμπειρια του και την εγραψε... Εγω απο αυτη τη στιγμη θα προσεχω περισσοτερο που ειδα αυτο το ποστ για παραδειγμα...Πρεπει οπωσδηποτε να υπαρχει ενας συγκεκριμενος σκοπος??
antonl Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Χωρίς να θέλω να κάνω τον συνήγορο κανενός, φαντάζομαι πως εννοεί ό,τι αδίκως αναφέρει/κατηγορεί το κατάστημα μιας και δεν έδωσε διαφορετικές πληροφορίες από ό,τι ο κατασκευαστής του stick. Δηλαδή, σαν να πάρεις μια GF7100 και να λες γιατί σέρνεται το σύμπαν αφού έχει 256MB. Καλά κάνει και ενημερώνει πως δεν αρκεί να δεις ότι ένα flashάκι αναφέρει το usb 2.0 αλλά ακόμα καλύτερα θα ήταν να έχει προηγηθεί μια μικρή έρευνα αγοράς
basilis5 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 οκ παντως νομιζω πως και να σε παραπλανησαν,ισως δεν ειναι θεμα του εν λογω καταστηματος,αλλα της μαρκας και των χαρακτηριστικων (ονομαστικων) που δινει εκτος και αν τα παραποιεισαι το καταστημα,οποτε εχεις δικιο να σαι αγανακτισμενος μαζι τους
Nighthawk Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Παιδιά, σας παρακαλώ να κλείσει το θέμα εδώ. Αυτό που ήθελα να κάνω απ' την αρχή ήταν να προειδοποιήσω τα μέλη μας για τυχόν κακή αγορά γιατί η προσφορά ήταν όντως δελεαστική και γι' αυτό παραπλανητική. Δεν συναντάς παντού τέτοια τιμή και δεν ειμαι απ' αυτούς που θα την ψάξουν πια τόσο πολύ σε βάθος κι επίσης δεν έχω πάρα μόνο μέτριες απαιτήσεις από ένα τέτοιο μηχάνημα. Πιστέψτε με όμως ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!! τελεία και παύλα. Θυμίζει την εποχή που βάζαμε ΧΡ σε Pentium II 366Mhz και μνήμη 64ΜΒ μόνο και μόνο για να δούμε πώς είναι......το θυμάστε;
Str Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 χαχαχαχαχ kingston data traveler αντιγραφω 600 MB σε 3 λεπτα και 15 δευτερα!!! στον εξωτερικο δισκο μου, (lacie χωρις ρευμα, μονο usb συνδεση θελει) κανει 30 δευτερα αλλα πηρα 4 GB με 52 ευρω σχεδον δεν με ενοιαξε η ταχυτητα
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Kingston DTI U3 Data traveler (δλδ που να ΑΝΑΦΕΡΕΙ οτι υποστηριζει USB 2.0 HIGH SPEED), και οχι το απλο, που λεει απλα usb2.0... 0,5Ε παραπανω το πληρωσα... 1GB σε 20 λεπτά.
kleidokratwr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Kingston DTI U3 Data traveler (δλδ που να ΑΝΑΦΕΡΕΙ οτι υποστηριζει USB 2.0 HIGH SPEED), και οχι το απλο, που λεει απλα usb2.0... 0,5Ε παραπανω το πληρωσα... 1GB σε 20 λεπτά. Κοίτα μερικές φορές είναι καλό να κοιτάμε τα πράγματα και λιγο λογικά: α)Δεν έχεις περασμένους τους usb2 drivers, ακόμα και αν σου δείχνει οτι τους έχεις ξαναπέρνα τους ή δοκίμασε τοη συσκευή σε πισί που τεσταρισμένα δουλεύουν οι usb2. β)Το flashάκι είναι χαλασμένο και πρέπει να πας να τους το βάλεις υπόθετο. Σε οποιαδήποτε απο τις δύο παραπάνω περιπτώσεις είσαι, φταίς.. :| Μην τα ρίχνετε όλα στα καταστήματα. δηλαδή τι, σου είπε το κατάστημα οτι έτσι είναι και δέξου το και δεν έκανες τίποτα;
Powerline Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Μην τα ρίχνετε όλα στα καταστήματα. δηλαδή τι, σου είπε το κατάστημα οτι έτσι είναι και δέξου το και δεν έκανες τίποτα; Άσχετο, αλλά δεν είναι λίγες οι φορες που κάποιος καταναλωτής τραβάει τα πάνδεινα για να βρεί το δίκιο του. Λύση είναι η σωστή κίνηση πριν. Γιατί μετά...
madsc Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Guys θα μπλέξετε τα μπούτια σας μετρώντας usb flashάκια. Για να ξεκαθαρίσουμε [δεν ] λίγο το τοπίο να αναφέρω καταρχήν πως η ταχύτητα του usb εξαρτάται από τις επιδόσεις του pc με κύρια αυτή της cpu. Παίζει ρόλο ο usb controller που φοράτε + τα drivers του. Παίζει ρόλο ο hd + αν αντιγράφεται 1GB σε ένα κ μόνο *.iso π.χ. ή 1GB σε 1000ες photos. Btw σε όποιο pc δοκίμασες το flashaki, στο device manager, βλέπεις τουλάχιστον έναν USB2 Enhanced Host Controller; /sc
haHa Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Απο τη wikipedia: * A Low Speed rate of up to 1.5 Mbit/s (187.5 kB/s) that is mostly used for Human Interface Devices (HID) such as keyboards, mice, and joysticks. * A Full Speed rate of up to 12 Mbit/s (1.5 MB/s). Full Speed was the fastest rate before the USB 2.0 specification and many devices fall back to Full Speed. Full Speed devices divide the USB bandwidth between them in a first-come first-served basis and it is not uncommon to run out of bandwidth with several isochronous devices. All USB Hubs support Full Speed. * A Hi-Speed rate of up to 480 Mbit/s (60 MB/s). Though Hi-Speed devices are commonly referred to as "USB 2.0" and advertised as "up to 480 Mbit/s", not all USB 2.0 devices are Hi-Speed. Hi-speed devices typically only operate at half of the full theoretical (60 MB/s) data throughput rate. The maximum rate currently (2006) attained with real devices is about half, 30 MB/s.[4] Most hi-speed USB devices typically operate at much slower speeds, often about 3 MB/s overall, sometimes up to 10-20 MB/s. Με λιγα λογια υπαρχουν συσκευες που πραγματι ειναι usb2.0 αλλα εχουν αργες ταχυτητες. Για να ειναι γρηγορες δεν αρκει να ειναι απλα usb2.0 , αλλα πρεπει να ειναι usb2.0 high speed.
@topos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Παίζει ρόλο ο hd + αν αντιγράφεται 1GB σε ένα κ μόνο *.iso π.χ. ή 1GB σε 1000ες photos. /sc Απο το στομα μου το πηρες... Οταν αντεγραφα ιστοσελιδες για μια εργασια που εκανα (πανω 200) παρολο που το μεγεθος τους ηταν εντελως γελοιο(γυρω στα 100mb) μου πηρε πανω απο 20 λεπτα...Σε αντιστοιχη περιπτωση σε ενα αρχειο avi λογικα δεν θα επρεπε να παρει πανω απο 1-2 λεπτα. Υ.Γ Το συγκεκριμενο φλασακι ειναι οντως για τον μπ@@τσο αλλα δειχνει μια ταση...
parsifal Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Είναι γνωστό ότι τα πολλά και μικρά σε μέγεθος, το καθένα, αρχεία είναι ο θάνατος των USB mass storage devices...
madsc Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Απο τη wikipedia: ...Full Speed devices divide the USB bandwidth between them in a first-come first-served basis and it is not uncommon to run out of bandwidth with several isochronous devices. Όντως. Είναι κ το μοίρασμα του bw μεταξύ των συσκευών. Χώρια που κάνουνε reserve bw (10%) οι συνδεδεμένες συσκευές, απλά επειδή υπάρχουν. /sc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.