Bogey Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Καλημέρα! Θα ήθελα μια βοήθεια αν είναι δυνατόν στην εξής σκέψη. Πώς μπορώ να στείλω μια φόρμα, από μια σελίδα HTML, αλλά να μην φεύγει σαν text αρχείο μέσο του action, αλλά να φεύγει έτσι όπως την έχω σχεδιάσει (με χρώματα, λογότυπο και τα άλλα καλούδια του CSS). Ή ακόμα και σαν attachment μέσω του mail που θα ορίσω στο action ή του smpt; Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός; Ευχαριστώ.. υ.γ Μήπως πρέπει να χρησιμοποιήσω JavaScript; Ψάχνω αλλά δεν έχω βρει ακόμα τίποτα..
alxkio Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 pou akribws theleis na stelneis ti forma? tha tin simplirwmei kapoios kai esy tha pairneis tis times pou exei dwsei? tha tis pernas se basi dedomenwn?
Bogey Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Θα την συμπηρώνει ένας χρήστης και η φόρμα θα πηγαίνει σε ένα συγκεκριμένο mail. Ίσως αργότερα θελήσουμε να πέφτειο και σε μια βάση δεδομένων, αλλά πρωταρχικός στόχος είναι να φεύγουν τα δεδομένα και να φτάνουν σε ένα mail, αλλά όχι σε μορφή txt, αλλά κάτι σαν image, σαν pdf..
alxkio Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 an katalaba kala dld theleis autos pou tin pairnei na mporei mono na tin dei kai oxi na tin allaksei... xm... endiaferon!! brika kati se php an se endiaferei: link: http://www.digitaljunkies.ca/dompdf/usage.php (xrisi) tsekare to prepei na sou kanei....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.