Προς το περιεχόμενο

Γυαλια με. . . .ακτίνες Χ . . .

glaza

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω γυαλιά με ''ειδικό'' γυαλί ας πούμε και ειδικό μαρκαδοράκι, ώστε να γράφω κάτι με το μαρκαδοράκι κάπου και να μπορώ να το δω μόνο φορώντας τα ειδικά γυαλιά(τα οποία παρεπιπτόντως μοιάζουν με κανονικά,δεν ειναι γελοία ξέρω γω). . .Ας πούμε να γράψω έναν κωδικό σε ένα λευκό χαρτί με το ειδικό μαρκαδοράκι και το χαρτί να φαίνεται λευκό, αλλά μόλις φορέσω τα γυαλιά να βλέπω ξεκάθαρα τον κωδικό . . .

Ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ, το ξέρω ότι υπάρχει αλλά δεν μπορώ να το βρω πουθενά στην ελλάδα. . .

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν γίνεται αυτό που ζητάς αλλά αν βρεις άκρη να μας το πείς κι εμάς. Ε ρε κάτι σκονάκια που θα γίνουν !

Δημοσ.

παιδιά το ξέρω ότι υπάρχει, αλλά δεν θυμάμαι το λινκ που το είχα δει . .Ηταν σε ξένο site στανταρ και έχει κανά μήνα. . .:/

Δημοσ.

nai einai poly wraia gialakia! ligo megala bebaia....iparxei tipota gialia pou na miazoun me gialia miopias? den kserw kai kat poso mporeis na deis toso kala me aktines x....alloi dinoun para polla euro gia na paroun eidiaka kialia me x-ray vision,an htan toso apla ta pramata tha to eixan mathei oloi...

Δημοσ.

Πριν τα αγοράσετε προσέξτε τι λέει σε κάθε παράγραφο που εξηγεί

τις φωτογραφίες (και όχι μονο εκεί):

"they work very good as long as you have ALOT of light!"

Αυτο κατι πρεπει να σας κανει ντινγκ ντινγκ στο μυαλο...

Ελπιζω μονο οσοι τα παρετε να εχετε ηλιολουστες μερες απο

εδω και μπρος :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...