glaza Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω γυαλιά με ''ειδικό'' γυαλί ας πούμε και ειδικό μαρκαδοράκι, ώστε να γράφω κάτι με το μαρκαδοράκι κάπου και να μπορώ να το δω μόνο φορώντας τα ειδικά γυαλιά(τα οποία παρεπιπτόντως μοιάζουν με κανονικά,δεν ειναι γελοία ξέρω γω). . .Ας πούμε να γράψω έναν κωδικό σε ένα λευκό χαρτί με το ειδικό μαρκαδοράκι και το χαρτί να φαίνεται λευκό, αλλά μόλις φορέσω τα γυαλιά να βλέπω ξεκάθαρα τον κωδικό . . . Ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ, το ξέρω ότι υπάρχει αλλά δεν μπορώ να το βρω πουθενά στην ελλάδα. . .
arxaggelos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 an to exeis dei se kanena site tou ekswterikou dwse kanena link
haunter_2 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δεν ξέρω αν γίνεται αυτό που ζητάς αλλά αν βρεις άκρη να μας το πείς κι εμάς. Ε ρε κάτι σκονάκια που θα γίνουν !
glaza Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 παιδιά το ξέρω ότι υπάρχει, αλλά δεν θυμάμαι το λινκ που το είχα δει . .Ηταν σε ξένο site στανταρ και έχει κανά μήνα. . .:/
glaza Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 αυτό το είχα υπ'όψιν μου φίλε μου, αλλά να είσαι καλά για την προσπάθεια. .
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 http://cgi.ebay.co.uk/X-RAY-VISION-GLASSES-THERMAL-XRAY-CAMERA-IMAGER_W0QQitemZ220088012325QQihZ012QQcategoryZ46689QQrdZ1QQssPageNameZWD2VQQcmdZViewItem#ebayphotohosting
glaza Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Απίστευτο!!!!!!!!!!΄Το ήξερα οτι υπήρχαν . . . (infrared marker όμως. . ?)
Pink_Panther Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Ti leei, 8a paroume kamia omadiki na glitosoume tipota taxydromika eksoda? :-P
glaza Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 μαρκαδοράκι για να γράφουμε τα αόρατα που θα βρούμε?
JOHNX2 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 opios theli stilo pou proanaferthike pio pano as epikinonisi mazi mou...iparoun gia olous
hackfree3 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 nai einai poly wraia gialakia! ligo megala bebaia....iparxei tipota gialia pou na miazoun me gialia miopias? den kserw kai kat poso mporeis na deis toso kala me aktines x....alloi dinoun para polla euro gia na paroun eidiaka kialia me x-ray vision,an htan toso apla ta pramata tha to eixan mathei oloi...
mohic4n Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Πριν τα αγοράσετε προσέξτε τι λέει σε κάθε παράγραφο που εξηγεί τις φωτογραφίες (και όχι μονο εκεί): "they work very good as long as you have ALOT of light!" Αυτο κατι πρεπει να σας κανει ντινγκ ντινγκ στο μυαλο... Ελπιζω μονο οσοι τα παρετε να εχετε ηλιολουστες μερες απο εδω και μπρος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.