Προς το περιεχόμενο

Λιγη Βοηθεια-thleorasi Sto Pc

Dimitris22

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

HELLO paides!! lipon eimai psiloasxetos apo tileorasi sto pc thelo aplos na vlepo sto pc ta kanalia pou vlepo se mia simvatiki tileorasi (mega ant1 net star alter alpha KTLP) apo oti diavasa xreiazomai TV tuner!

auto me kalipti???

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.702028

episis thelo na grafo ston skliro auta pou vlepo xreiazomai kati allo epipleon (hardware toulaxiton) tha me volepsi to parapano proion!!

euxaristo gia tin voithia kai sigxoreste me gia pasan malakian asxetos gar!!

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι η συγκεκριμένη συσκευή είναι ΜΟΝΟ για ψηφιακή TV (κάτι σαν τους αποκωδικοποιητές για τα ψηφιακά της ΕΡΤ). Για να βλέπεις τα "συμβατικά" κανάλια χρειάζεσαι ένα αναλογικό tuner.

Επειδή όμως τα ψηφιακά είναι το "μέλλον", ίσως θα ήθελες να πάρεις κατι που να υποστηρίζει και τα δυο format (αναλογικό ΚΑΙ ψηφιακό) (η Pinnacle νομίζω πως χαρακτηρίζει τέτοιες συσκευές της ως hybrid). Είναι βέβαια πιο ακριβές αλλά νομίζω αξίζουν τα λεφτά τους.

Καλή υποστήριξη από τη διεθνή κοινότητα έχουν τα chip 8x8 (848,878) αλλά δεν ξέρω αν χρησιμοποιούνται σε usb tuners και σε hybrid. Αν σε βολεύει προτίμησέ τα.

Για να κάνεις capture στο δίσκο, ένα "όχι παλιο" pc αρκεί. Και σε PIII γίνεται αλλά οριακά και raw video (ασυμπίεστο). Τα καινούρια κάνουν και on the fly divx συμπίεση.

Τέλος: Hauppauge +1

Δημοσ.
Έχω την εντύπωση ότι η συγκεκριμένη συσκευή είναι ΜΟΝΟ για ψηφιακή TV (κάτι σαν τους αποκωδικοποιητές για τα ψηφιακά της ΕΡΤ). Για να βλέπεις τα "συμβατικά" κανάλια χρειάζεσαι ένα αναλογικό tuner.

Επειδή όμως τα ψηφιακά είναι το "μέλλον", ίσως θα ήθελες να πάρεις κατι που να υποστηρίζει και τα δυο format (αναλογικό ΚΑΙ ψηφιακό)

+1

pare kati pou na yposthrizei kai pshfiaka, opws to paketo ths ert pou einai kai dwrean. apo o,ti kserw yparxei odhgia ths EE ws to 2012 peripou OLA ta kanalia sthn eyrwph na ekpempoun pshfiako shma, opote an theleis kati pio makroprothesmo pare mia hybrid (analogiko kai pshfiako). an den se endiaferei katholou h pshfiakh ERT h an eisai sigouros oti se 2-3 xronia tha allakseis thn karta, pare mia aplh.

Δημοσ.

Λοιπόν παρακάτω παραθέτω τα χαρακτηρηστικά του Η/Υ μου.

Λ/Σ: Microsoft Windows XP sp2 (5.1 build 2600)

Κατασκ. Συστήματος: Micro-Star Inc.

BIOS: Version 1.00

Επεξεργαστής: Intel® Pentium® 4 CPU 3.20GHZ (2CPUS)

Μνήμη: 2Χ256 DDR RAM

Έκδοση DirectX 9.0c

Κάρτα γραφικών:

NVIDIA GEFORCE fx5500 στα 128 MB

Κάρτα ήχου

REATLEC ac97 audio

Τύπος WDM

Πιστεύω πως είμαι καλυμμένος για το παρακάτω προιόν

(απο hardware τουλάχιστον).

Ρίξτε και εσείς μια ματιά παίδες

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808036

Τί γνώμη έχετε??

thanks in advance!

Δημοσ.

Δεν νομιζω να εχει το παληκαρι λαπτοπ...

3.2 p4+5500fx δεν μου κολλαει σε φορητο.

Εαν εχεις λαπτοπ και εχει pcmcia ειναι καλη επιλογη.Εαν οχι δεν σου κανει...

Απεφυγε τις usb καρτες τηλ. καταναλωνουν περισσοτερους πορους και στα ιδια χρηματα με τις αντιστοιχες pci εχουν χειροτερη ποιοτητα απεικονισης.

Δημοσ.

και μολις παρεις θα σου προτεινα να βαλεις απο το cd του κατασκευαστη μονο drivers

για προγραμματα δοκιμασε το dscaler για να βλεπεις απλα (δωρεαν ειναι) και για εγγραφη το InterVideo WinDVR 3 (οχι δωρεαν)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...