Προς το περιεχόμενο

Πώς την πάτησα έτσι με το sansa...

aspirin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

aspirin, sorry αλλά σαν να μη μας τα λές καλά. To λάθος είναι όλο δικό σου. Στο site αναφέρει ξεκάθαρα οτι υπάρχει FM tuner αλλά δεν είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη. Από κει και πέρα τι σου φταίει το μαγαζί που δεν διάβασες καλά τα specs?

Δημοσ.
Τώρα θα κρατήσω αναγκαστικά το player και ανβρούν στο ίντερνετ κάποιοhack που ξεκλειδώνει το ράδιο έχει καλώς. Εκτός κ αν χαλάσει (το εύχομαι) πρίν την εγγύηση οπότε θα απαιτήσω ταχρήματα μου πίσω.

Μπορείς άνετα να το πουλήσεις είτε στις αγγελίες εδώ είτε αλλου.

Δημοσ.
aspirin, sorry αλλά σαν να μη μας τα λές καλά. To λάθος είναι όλο δικό σου. Στο site αναφέρει ξεκάθαρα οτι υπάρχει FM tuner αλλά δεν είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη. Από κει και πέρα τι σου φταίει το μαγαζί που δεν διάβασες καλά τα specs?

Πρώτον: Στο σαιτ του καταστήματος, η περιγραφή είναι στα αγγλικά (δε ξέρουν όλοι αγγλικά, οκ?). Βλέποντας κάποιος τη λέξη FM μπορεί να διαπιστώσει εσφαλμένα ότι έχει ράδιο.

Δεύτερον: Αφού είμαστε ευρώπη, γιατί δεν αφαιρούν εντελώς την αναφορά για το FM tuner και ότι δεν είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη? Η Sandisk το έχει έτσι γιατί απευθύνεται σε Ευρώπη-Αμερική. Το συγκεκριμένο κατάστημα πουλάει κ Αμερική? Δε νομίζω...

Δεν είπα ότι το φταίξιμο είναι του καταστήματος. Άλλωστε στο τίτλο το γράφω καθαρά ότι την πάτησα (άρα φταίω). Απλά μου τόνισες ότι το λάθος είναι δικό μου και γι'αυτό σου απαντάω πώς το λάθος είναι δικό μου +του καταστήματος.

Το σκέφτηκα να το πουλήσω, αλλά δε βαριέσαι. Κ μόνο σαν usb memory, χρήσιμο θα είναι.

Δημοσ.
Παιδιά μη λέτε ανακρίβειες, στα multirama και στα careffour τα επιστρέφεις και ανοιχτά. Τους λές απλά οτι το προϊόν το δοκίμασα και δε μου κάνει.

den to evgala apo to myalo mou pantws, sto multirama mou to eipan proswpika oti h syskeyasia prepei na einai athikth. an kati allakse h an sto sygkekrimeno multirama kanoun o,ti tous kapnisei asxeta me thn politikh ths etairias, allou papa eyaggelio.

Δημοσ.

Πάρε τηλέφωνο την υπηρεσία προστασίας του καταναλωτή και ρώτα την επίσημη πολιτική επιστροφών που επιβάλλεται να εφαρμόζουν όλα τα μαγαζιά. Μπορεί να έχεις ευχάριστη έκπληξη. Πάντως μην ακούς τι λέει το κάθε μαγαζί. Είναι υποχρεωμένοι να το πάρουν πίσω υπό ορισμένες προϋποθέσεις (για το άνοιγμα του κουτιού συγκεκριμένα να ρωτήσεις).

Το FM στην Αμερική παρεπιπτόντως δουλεύει μόνο στις μονές (90.1 90.3 90.5 κοκ) συχνότητες γι' αυτό δεν το πουλάνε εδώ.

Δημοσ.
Πάρε τηλέφωνο την υπηρεσία προστασίας του καταναλωτή και ρώτα την επίσημη πολιτική επιστροφών που επιβάλλεται να εφαρμόζουν όλα τα μαγαζιά. Μπορεί να έχεις ευχάριστη έκπληξη. Πάντως μην ακούς τι λέει το κάθε μαγαζί. Είναι υποχρεωμένοι να το πάρουν πίσω υπό ορισμένες προϋποθέσεις (για το άνοιγμα του κουτιού συγκεκριμένα να ρωτήσεις).

Το FM στην Αμερική παρεπιπτόντως δουλεύει μόνο στις μονές (90.1 90.3 90.5 κοκ) συχνότητες γι' αυτό δεν το πουλάνε εδώ.

Χμμμμμμ μπορεί να τους πάρω από περιέργεια. Αλλά δεν έχω χρόνο να το τραβάω άλλο. Έχω βαρεθεί με τις χαζοπολιτικές κάθε μαγαζιού. Τουλαχιστον αν έγραφε τα χαρακτηριστικά στα ελληνικά, δε θα την είχα πατήσει, αν κ αγγλικά γνωρίζω.

Δημοσ.

Καλησπέρα, έτσι πήγα να την πατήσω και εγώ και τελευταία στιγμή άλλαξα το προϊόν από το πλαίσιο πριν μου το στείλουν.

Με έσωσε το γεγονός πως δεν ήταν διαθέσιμο και όταν ξαναείδα τα specs κατάλαβα τι παίζει με το ράδιο.

Στο site της sandisk το λέει:

# Digital FM tuner*, on-the-fly FM recording*, and voice recording

# No FM-tuner (and no FM-recording) is available in Europe

Δηλαδή όχι ότι έχει ράδιο αλλά στην Ευρώπη το έχουν απενεργοποιημένο απλά έχει ψηφιακό FM tuner που ακόμα στην ευρώπη τα ραδιόφωνα δεν εκπέμπουν ψηφιακά και φυσικά και όχι στην ελλάδα. Είναι μια τεχνολογία που θα έρθει, αργότερα όμως, κάτι σαν τα ψηφιακά επίγεια κανάλια.

Βάλτο σε κάνα ebay, που ξέρεις μπορεί να βρεις κάνα αγοραστή από εξωτερικό.

Δημοσ.

Τυχερός ήσουνα. Πάλι καλά. Κατα τ΄άλλα είναι ωραίο mp3 player με γρήγορο μενου. Τέσπα, τώρα άρχισα να το χρησιμοποιώ χωρίς να φοβάμαι αν θα το κλέψουν κ έχει αρχισει να μ'αρέσει. Απλά με χάλασε λιγάκι γιατί προοριζόταν για δώρο κ το συγκεκριμένο άτομο ήθελε ράδιο. Μου χάλασε την έκπληξη. Δε βαριέσαι. Το πάθημα έγινε μάθημα.

Δημοσ.

Τουλάχιστον όταν θα έχουμε τους πρώτους ψηφιακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς θα είσαι από τους πρώτους που θα ακούς :-D

• 6 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...