aspirin Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Αγόρασα το sansa m240 1G για δώρο με τη προυπόθεση ότι θα έχει ραδιόφωνο. Στη περιγραφή του http://www.sandisk.com/Products/Item(1205)-SDMX3-1024-Sansa_m240_1GB_MP3_Player.aspx δε πρόσεξα ότι έχει ραδίοφωνο μόνο στην Αμερική. Κ αυτοί οι μ@λ@κες δε το γράφουν πιο καθαρά. Λέει ακριβώς: # FM tuner (20 preset stations) # No FM-tuner is available in Europe Τώρα τί κάνω δεδομένου ότι άνοιξα τη συσκευασία? Του έχει ενεργοποιήσει κανείς το ραδιόφωνο? Εντωμεταξύ είδα ότι το Media Mark είχε σε προσφορά το iriver 512mb στην ίδια τιμή σχεδόν με το sansa και πώς δεν έπαθα εγκεφαλικο. Γρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ. Για βοηθείστε λίγο την κατάσταση γιατί μου την έχει βιδώσει.
Physics_Rulez Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Απο εκεί που το πήρες έχει επιστροφή χρημάτων μέσα σε 10 μέρες ή κάτι τέτοιο; (multirama πχ). Αν έχει τότε το πας πίσω και παίρνεις τα χρήματα σου χωρίς να σε ρωτήσουν τίποτα, και όλα καλά. Αν όχι τότε μάλλον την πάτησες;
aspirin Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 ακόμα κ αν το έχω ανοίξει? Δεν γράφει τίποτα το κατάστημα, επιπλέον το αγόρασα από το κατάστημα γιατί αν ήταν η αγορά μέσω ίντερνετ θα το έστελνα πακέτο πίσω
kleidokratwr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Βασικά μήπως σε αφήνει η εταιρία να κατεβάσεις το αμερικάνικο firmware ώστε να βάλεις το ράδιο; Χμ τώρα που το ξανασκέφτομαι ίσως προκαλέσει προβλήματα αυτό διότι δεν ξέρω κατα πόσο δουλεύουν στις ίδιες συχνότητες. :|
aspirin Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Το δοκίμασα κ αυτό, αλλά τζίφος. Αν κ κατεβάζω το αμερικάνικο fw, δε με αφήνει να αναβαθμίστω. Στο φόρουμ βρήκα κάποιους με το ίδιο πρόβλημα, αλλά δε έχουν καταφέρει κάτι ουσιαστικό. Με βλέπω να κλαίω από τώρα τα χρήματα κ αφετέρου να δίνω κ άλλα γιατί προοριζόταν για δώρο. κ το κακό είναι πώς το άτομο που θα το πήγαινε θέλει ράδιο! γρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Δε μπορώ να καταλάβω τη λογική της εταιρείας που φτιάχνει ένα player με ράδιο και το απενεργοποιεί στην Ευρωπη. Λές κ στην ευρώπη είναι παράνομα τα FM. Έχω χάσει τον ύπνο μου με αυτή τη βλακεία
kleidokratwr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Κοίτα μπορείς σαν τελευταία λύση να το πας πίσω και να ζητήσεις ευγενικά ευγενικά να το αλλάξεις είτε επειδη δεν σε ικανοποιούσε είτε επειδη δεν είχες προσέξει οτι δεν έχει ραδιόφωνο ενώ "θα πρεπε". Στην ανάγκη άλλαξε το με ένα φθηνότερο.
aspirin Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Αυτό θα κάνω. Θα το πάω κ ότι γίνει. Άλλωστε φέρει ευθύνη κ το κατάστημα γιατί στη περιγραφή έπρεπε να βγάλει την αναφορά ότι έχει ραδιόφωνο. Αν'αυτού έχει αντιγράψει τη sandisk που λέει ότι έχει ράδιο αλλά στην ευρώπη δεν παίζει. Εεεεεε αφού είμαστε ευρώπη, βγάλτο εντελώς. Μου έπεσε το μάτι στο radio και λέω "α εντάξει, έχει ράδιο". Γμτ την ατυχία μου.
arxaggelos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 ακόμα κ αν το έχω ανοίξει? Δεν γράφει τίποτα το κατάστημα, επιπλέον το αγόρασα από το κατάστημα γιατί αν ήταν η αγορά μέσω ίντερνετ θα το έστελνα πακέτο πίσω oxi an to exeis anoiksei to multirama DEN to pairnei pisw. meta pws tha to ksanapoulhsei???
skevo_kos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 oxi an to exeis anoiksei to multirama DEN to pairnei pisw. meta pws tha to ksanapoulhsei??? δηλαδη πρεπει να το γυρισεις κλειστο για να σου δωσουν τα χρηματα σου πισω???
blackstar Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 oxi an to exeis anoiksei to multirama DEN to pairnei pisw. meta pws tha to ksanapoulhsei??? Giath exw thn idea oti mesa se 10 meres mporeis na to pas piso, kai h na soy dosoun piso ta xrimata h na pareis kati alo (ayto analoga me thn politiki ths etairias, ala nomizo oti einai ypoxreomeni na to paroyn piso).
kleidokratwr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δεν ξέρω αν είναι υποχρεωμένοι πάντως πολλά καταστήματα δέχονται επιστροφή μέσα σε 10 μέρες.
aspirin Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Παιδιά δε δέχεται επιστροφή. Αφενός έχει ανοιχτεί το κουτί (βλακεία μου) και αφετέρου το έγραφε στην περιγραφή του προϊόντος. Βεβαια ο Κατερέλος αφενός δε έχει περιγραφή στα ελληνικά και αφετέρου γράφει ότι έχει FM tuner αλλά στην ευρώπη δεν υποστηρίζεται. Θα έπρεπε να αφαιρέσει κάθε αναφορά σε FM tuner. Τέσπα, το πάθημα μου έγινε μάθημα. Κάπως θα βολέψω το sansa. Ίσως το κρατήσω για μένα. Κρίμα πάντως.
blackstar Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Παιδιά δε δέχεται επιστροφή. Αφενός έχει ανοιχτεί το κουτί (βλακεία μου) και αφετέρου το έγραφε στην περιγραφή του προϊόντος. Βεβαια ο Κατερέλος αφενός δε έχει περιγραφή στα ελληνικά και αφετέρου γράφει ότι έχει FM tuner αλλά στην ευρώπη δεν υποστηρίζεται. Θα έπρεπε να αφαιρέσει κάθε αναφορά σε FM tuner. Τέσπα, το πάθημα μου έγινε μάθημα. Κάπως θα βολέψω το sansa. Ίσως το κρατήσω για μένα. Κρίμα πάντως. Ti na peis, egw mia fora pira kati poy den eimoun sigoyros (apo to plaisio) kai rotisa ton politi gia 8emata epistrofis, kai eipe oti dexonte epistrofes, akri na mhn xei kapoia zimia e3oteriki. Tespa, simbainoun ayta.
Physics_Rulez Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Παιδιά μη λέτε ανακρίβειες, στα multirama και στα careffour τα επιστρέφεις και ανοιχτά. Τους λές απλά οτι το προϊόν το δοκίμασα και δε μου κάνει.
aspirin Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 δυστυχώς εγώ το πήρα από Κατερέλο. Αν ήταν κάποιο Πλαίσιο-Μουλτιράμα κάτι θα έκανα. Γι'αυτό από δώ κ μπρός, ποτέ ξανά σε μικρά μαγαζιά που έχουν εξυπηρέτηση ιθαγενών. Τώρα θα κρατήσω αναγκαστικά το player και ανβρούν στο ίντερνετ κάποιοhack που ξεκλειδώνει το ράδιο έχει καλώς. Εκτός κ αν χαλάσει (το εύχομαι) πρίν την εγγύηση οπότε θα απαιτήσω ταχρήματα μου πίσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.