Προς το περιεχόμενο

Agora laptop kai vista..

cyber_funky

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γι την απλή εκδοση που δεν εχει aero ειναι μια χαρα

για γραφικα ομως, 3 Δ κλπ δεν ξερω..αν καταληξεις εκει παντως δωσε αλλα λιγα και παρε μια επεκταση εγγυησης +2 χρονια

θα με θυμηθεις!

Δημοσ.

Κάρτα γραφικών: Intel Graphics Media Accelerator 950 εώς 128MB χρησιμοποιώντας την μνήμη του συστήματος. Το μόνο πρόβλημα, που ίσως αντιμετωπίσεις με το συγκεκριμένο λάπτοπ είναι η κάρτα γραφικών όσον αφορά στα vista. Έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά, αλλά τα aero και τα λοιπά εφέ θέλουν μια καλή κάρτα γραφικών.

Δημοσ.

Nai kali sinthesi auto pou protineis alla einai acer! Den ksero exo berdeutei!!! Exo diavazo topic edo pou krazoun tous acer kai tous innovator alla ap tin alli exo akousei kai kapoia arnitika gia Fujitsu.

Alli mia erotisi. Auto to acer pou protineis exei epeksergasti "Intel Core 2 Duo T5500 (1,66GHz) με 2MB L2 cache" kai to fujitsu pou exo valei sto mati exei "Intel Core 2 Duo T7200 (2.0GHz) στα 667 MHz, με 4MB L2 cache". Den einai kaliteros o deuteros?

Βασικα πρεπει να εχεις ικανοποιητικο performance index.5 με 6 πιστευω ειναι καλα.

Ti ennoeis me auto?

Δημοσ.

Απλα και ωραια:

- Το εν λογω μηχανημα θα ΠΕΤΑΕΙ με τα Vista.

- Επισης ειναι αυτονοητο πως παιζει κανονικα FULL AERO. Η 950 υποστηριζει κανονικα τα Vista.

Προχωρα ΑΦΟΒΑ. Εγω εχω βαλει τα Vista στο δικο μου, με Core Duo 1,83, 1GB μνημη (και με disabled φυσικα το page file) και GF7200 και πηγαινει πολυ καλα... αντιστοιχες ταχυτητες με XP. Δεν το συζητω λοιπον καν.... ολα τα συγχρονα συστηματα τα σηκωνουν μια χαρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...