Makis21 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω το "Θηλυκό Θηριοτροφείο"? Ηταν ταινία της δεκαετίας του 80 με Αλιμπέρτη, Ντούζο, Τσάκωνα κ.α. info εδώ: http://www.cine.gr/film.asp?id=701574
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Σε videoclub της γειτονιάς σου έψαξες; Δεν εννοώ φυσικά σε DVD, αν υπάρχει θα υπάρχει σε κασέττα VHS.
Makis21 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 θα ψάξω αν και δεν νομίζω να την βρω γιατί δεν έχω στη γειτονιά μου κανένα παλιό videoclub. thanks.
Wolfidis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Ψάχνω και γω μια ταινία (ψάχνω και κάτι άλλες) που είχα δει πριν απο αρκετά χρονια (μπορεί και 15-20 χρόνια) .... Δεν θυμαμαι τίτλο ούτε ηθοποιούς ( δεν επαιζε και κανενας γνωστός δλδ) Η υπόθεση : Μια ομάδα αμερικάνων στρατιωτών πάνε για άσκηση σε ένα δάσος έχοντας μαζί τους ψέυτικα πυρα, εκεί όμως τους την πέφτουν κάτι δολοφόνοι (ξυλοκόποι ήτανε? ) και τους στέλνουν κανονικά. Ποια ταινία έιναι? Ευχαριστώ.
Wolfidis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Υπήρχαν παλιά, στα βίντεο κλαμπ, κάτι ταινίες με φάρσες σε ανυποψίαστους περαστικούς... Θυμάται κανείς ποιές ήταν? Τι μπορεί να βρει κανείς σήμερα?
mmihalis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Ξέρετε που μπορώ να βρω μια ταινία που θέλω? Παίζει ένα συγγενικό μου πρόσωπο μέσα και την ψάχνω απεγνωσμένα. Η ταινία έχει τίτλο Η ΒΙΑ, είναι ελληνική, δεκαετίας '60 αν δε κάνω λάθος, πρωταγωνιστή ο Γιάννης Κανταρτζής. Αν μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει ρε παιδιά. Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.