kaiowas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Socratis_g με τα παραεισαγωγης παλιοτερα οταν ειχαν πρωτοεμφανιστει, οι επισημες (?!) ελληνικες αντιπροσωπιες της καθε εταιρειας αρνουνταν να αναγνωρισουν τα 2 χρονια εγγυηση του εργοστασιου. Αυτη ηταν η μεγαλη διαφορα που υπηρχε παλιοτερα, οτι και καλα δεν ειχες εγγυηση. Μετα απο καποιες μυνησεις και επικοινωνια με τα κεντρικα της καθε εταιριας απο ιδιωτες που τα χαν παρει στο κρανιο με το θεμα, αρχισε να μετραει και η εγγυηση των μηχανων παραεισαγωγης στις επισημες αντιπροσωπιες (οπως ηταν και νομικα σωστο γιατι η εγγυηση ειναι εργοστασιακη και οχι της εκαστοτε αντιπροσωπιας). Απο κει περα δεν ξερω καποια τρανταχτη διαφορα αναμεσα στα κανονικα και τα παραεισαγωγης (εκτος του οτι τα δευτερα ειναι πιο φθηνα). Παντως απο την ολη ιστορια φαινετε ποσα λεφτα κονομανε οι αντιπροσωπιες και τα μαγαζια μεταπωλησης. Καιρος ειναι να το παρουν πρεφα και να ριξουν τις τιμες γιατι γελαει ολη η Ευρωπη με την αισχροκερδια μας. Για πιο σωστη αποψη ρωτα τον μαστορα σου που ειναι του χωρου, η κανα γνωστο που να δουλευει σε μαγαζι με μηχανες.
Socratis_g Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Socratis_g με τα παραεισαγωγης παλιοτερα οταν ειχαν πρωτοεμφανιστει, οι επισημες (?!) ελληνικες αντιπροσωπιες της καθε εταιρειας αρνουνταν να αναγνωρισουν τα 2 χρονια εγγυηση του εργοστασιου. Αυτη ηταν η μεγαλη διαφορα που υπηρχε παλιοτερα, οτι και καλα δεν ειχες εγγυηση.Μετα απο καποιες μυνησεις και επικοινωνια με τα κεντρικα της καθε εταιριας απο ιδιωτες που τα χαν παρει στο κρανιο με το θεμα, αρχισε να μετραει και η εγγυηση των μηχανων παραεισαγωγης στις επισημες αντιπροσωπιες (οπως ηταν και νομικα σωστο γιατι η εγγυηση ειναι εργοστασιακη και οχι της εκαστοτε αντιπροσωπιας). Απο κει περα δεν ξερω καποια τρανταχτη διαφορα αναμεσα στα κανονικα και τα παραεισαγωγης (εκτος του οτι τα δευτερα ειναι πιο φθηνα). Παντως απο την ολη ιστορια φαινετε ποσα λεφτα κονομανε οι αντιπροσωπιες και τα μαγαζια μεταπωλησης. Καιρος ειναι να το παρουν πρεφα και να ριξουν τις τιμες γιατι γελαει ολη η Ευρωπη με την αισχροκερδια μας. Για πιο σωστη αποψη ρωτα τον μαστορα σου που ειναι του χωρου, η κανα γνωστο που να δουλευει σε μαγαζι με μηχανες. Ευχαριστώ πολυ m8. Και εγώ μαλλον εκεί καταλήγω. οι αντιπρόσωποι είναι λαμόγια σε σαλόνι με γραββάτα. πηγα σε 3 καταστήματα βινιος χ8ες για να δώσω ένα ΧΤΧ2006 ο ένας μου είπε 4700, ο αλλος 5000, ο αλλος μου είπε 4000 γιατί έχει πρόβλημα 700ευρω. Νταβατζιλίκι το βλέπω εγώ. Το παλικάρι που πήγα (παραεισαγωγής) μου είπε 4800 το χτχ και για TDM900 οτι ειναι το ίδιο μηχανάκι με τους αλλους ακριβώς με 1100ευρω πιο κάτω. και εγγύηση 2 χρόνια κανονικά. Anyway μαλλον για εκεί με βλέπω. Thanx m8 =)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.