Fan Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Ρε παιδιά έλεος ποιός αγοράζει Hornet και Bandit???? Ίσως οι πιο άσχημες μηχανές ever. Ασε που 3.500 χιλιάρικα για μηχανη του 1999 Bandit είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ. Εννοείτε ότι η HONDA είναι η καλύτερη μαρκά σε value for money. Θα σου πρότεινα να πάρεις μια CBR ή ένα Motard για να ευχαριστηθείς τις βόλτες σου. Με 3.500 χιλιάρικα χαλαρά βρίσκεις.
Socratis_g Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Φίλε Σωκράτη αν αγοράζει κάποιος μηχανή για το Σύνταγμα-Γλυφάδα-Κυψέλη καλύτερα να μην την αγοράσει καθόλου. Ας ψαχτεί για κάποιου είδους βέσπα Ωπα ρε φίλε σοβαρά? Οσοι έχουμε τότε εδω αθήνα, δούκες, μονοκύλινδρα και 2χρονα που δεν βγαίνουνε εθνική να τα πουλήσουμε για βεσπάκια. Η βουλιαγμένης ή η ποσειδώνος που σε βγάζει γλυφάδα δεν κάνει για μεγάλυτερη μηχανή από βέσπα? Μόνο στην εθνική ξεκ*υλώνεις εσύ? Και η φιλοσοφία ότι θα σκοτωθείς εδώ ή αλλού, ότι θα βραχείς ή ότι θα αρρωστήσεις δεν ταιριάζει στην νοοτροπία του μοτοσυκλετισμού Εαν είναι ρε φίλε να μην δένει στη φιλοσοφία του μοτοσυκλετιστη το "φύλαγε τα ρούχα σου για ναχεις τα μισα", στα ρχ**ια μου κιόλλας μη σώσω και θεωρηθώ ποτε μοτοσυκλετιστής. Να βγαίνω εγώ με την acrapovic και το δούκα 80-100km στη βουλιαγμένης, και εσύ τράβα θεσαλλονίκη για καφέ με 190km. Θα πάρεις και παράσιμο νοοτροπίας. Γιατί ακριβή μηχανή με κράνος από το παζάρι πάνε εκδρομή μόνο μέχρι το Τζάνειο. Συμφωνώ. Προσωπικά Εαν και δεν βγαίνω εθνικές, εχω arai.
Dark_son20 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Οσοι έχουμε τότε εδω αθήνα, δούκες, μονοκύλινδρα και 2χρονα Να βγαίνω εγώ με την acrapovic και το δούκα 80-100km στη βουλιαγμένης, δεν νομίζω ότι χρειάζεται καν να απαντήσεις Aigeas η συζήτηση καταλήγει μονη της από αυτές τις δυο εκφράσεις... -αγάπη μου τώρα που θα κάνουμε μωράκι δεν πουλάς την μηχανή? -φυσικά μωρό μου
thes1os Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Ρε παιδιά έλεος ποιός αγοράζει Hornet και Bandit???? Ίσως οι πιο άσχημες μηχανές ever. Άσχημη ειναι η αισθητική σου που θα μου πείς εσύ εμένα τη μηχανή άσχημη... :evil: Θα σου πρότεινα να πάρεις μια CBR ή ένα Motard για να ευχαριστηθείς τις βόλτες σου. Με 3.500 χιλιάρικα χαλαρά βρίσκεις. Ναι, το CBR και τα Motard μοιάζουν πάρα πολύ μεταξύ τους, είναι στο ίδιο στύλ, στην ίδια κατηγορία. Λογικό είναι, ο κάθε ένας που είναι έτοιμος να πάρει ένα CBR λέει τελευτάια στιγμή "μωρέ λες καλύτερα να πάρω ένα super motard?" αλλά μετά το σκέφτεται καλύτερα και λέει "έλα μωρέ το ίδιο είναι" και διαλέγει με βάση το χρωματάκι!!! :mrgreen: :evil: που θα μου πείς την μηχανή άσχημη...:evil: __________________ hope no offense
Str Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 σε naked και κατω απο τα 5.000 τι εχουμε ??????? (χωσε ρε thes1os)
Dark_son20 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 αν θες καινούργιο παίζει το CBF250 αν και "ψοφιμακι" (αυτό έχω αλλα είναι και η πρώτη μηχανή μετά το κάψιμο με τα παπάκια οποτε δεν γκρινιάζω και πολύ ) επίσης αν έχεις όρεξη για εισαγωγή παίζει το παρα πολύ "κακό" hornet 250 που το μηχανάκι σπέρνει και τα 40 αλογάκια της στα 250 κoλομετράνε τώρα για μεταχιρο θα μπορούσες να παίξεις στις τελευταίες γενιές cb400 SF που είναι αρκετά πιο δυνατές... νομίζω τα μοντέλα προ 1999 έχουν άλλο κινητήρα που είναι και κοινός λίγο ψοφιμακι
Filos19 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Λέτε για HONDA και YAMAHA τις κορυφαίες.Θα ήθελα να ρωτήσω για τις Kawasaki.Είναι καλές?Ή έρχονται μετά από τις άλλες 2? Καλά που το ξέθαψα το τόπικ....τέσπα
kaiowas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δεν υπαρχει ανωτερη εταιρια, μονο μοντελα και αυτο βαση γουστου και χρησης. Σε καμια περιπτωση δεν ειναι ανωτερη η Honda+Yamaha απο Kawasaki+Suzuki. Ειναι γνωστο οτι η Honda εχει την καλυτερη αξιοπιστια, αλλα απο την αλλη μπορει καποιος να ισχυριστει οτι τα μηχανακια της (συγκρινωντας με αλλα της ιδιας κατηγοριας) ειναι και πιο αργα (βλ. CBR600, CBR1000κτλπ). Αρα περισσοτερη αξιοπιστια-λιγοτερο γκαζι... Κατωτερη επισης δεν μπορει να θεωρηθει με τπτ η Kawasaki απο την στιγμη που εχει τα γρηγοροτερα μηχανακια παραγωγης στην γκαμα της (ZZR1400 + ZX12R) και ειναι απο τις παλιοτερες στο χωρο. Την εποχη 80'ς ειδικα μεσουρανουσε με τις τεχνολογικες καινοτομιες που παρουσιαζε (βλ εργοστασιακο Turbo σε μηχανη παραγωγης). Στις μικρες κατηγοριες (400cc και στα γυμνα 600) οι διαφορες ειναι μικρες σε αξιοπιστια και επιδοσεις. Η επιλογη ειναι καθαρα θεμα γουστου+χρησης. Για ποιο λογο το θελεις, η θεση οδηγησης, το που 'ανοιγει' το μοτερ, η εξωτερικη εμφανιση ειναι μερικοι απο τους λογους που επιλεγεις μια μηχανη και οχι λογο εταιριας. Ολη η ευρωπη εχει πολυ πιο ιση κατανομη μηχανων στους δρομους της και στην Ελλαδα η Hond-ιαση κραταει εδω και μια 15ετια. Η φραση 'μα ειναι τα πιο αξιοπιστα' πρεπει καπου να ξεπεραστει και να ανοιξει η αγορα. Το Bandit 600 στην Ευρωπη (και ειδικα στην Αγγλια) πουλησε μια χαρα και θεωρηθηκε πολυ καλο μηχανακι (αν και πολυστροφο και λιγο 'νεκρο' στα χαμηλα). Στην Ελλαδα ουτε καν το ξερουν οι περισσοτεροι (το παλιο, οχι το νεο μοντελο που ειναι προσφορα στα περισσοτερα μαγαζια) και το βγαζουν πιο χαλια απο το αντιστοιχο Hornet, χωρις καν να το εχουν δοκιμασει στο δρομο. Το θεμα ανταλακτικων ειναι ενα μεγαλο προβλημα με το Bandit 600 (αν και μερικα πραματα απο το 400 ταιριαζουν), αλλα απο κει και περα ειναι ενα μηχανακι που στεκετε ανετα διπλα στο Hornet.
Filos19 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Φίλε σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Βασικά το ότι δεν είναι πολύ γρήγορη η μηχανή δεν παίζει και τόσο ρόλο πιστεύω.Ας πούμε αν η Honda πάει με 250 και η Kawasaki με 300 δεν νομίζω να απασχολεί κανέναν βέβαια. Πιο σημαντικό θεωρώ την αξιοπιστία με την ένοια της ασφάλειας αλλά και η εμφάνιση.Πρώτον και κύριον είναι η ασφάλεια.Δεν θα ήθελε κανένας να του φύγει καμια ρόδα ή να του σκάσει κανα λάστιχο εν κινήσει.Έίναι κρίσιμο ζήτημα. Πέραν αυτού βέβαια είναι και η εμφάνιση στην οποία πιστεύω ότι οι Honda και Kawasaki είναι πρώτες.(προσωπική γνώμη ε) και μετά οι Yamaha οι οποίες "γενικά" κατά την γνώμη μου να μην είναι τόσο ευπαρουσίαστες.Βέβαια από τι είπα είναι δευτερεύον ζήτημα αυτό και πολύ υποκειμένικό. Εκτός αυτών το κόστος ανταλακτικών και η κατανάλωση είναι θέμα.
kaiowas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Πιο σημαντικό θεωρώ την αξιοπιστία με την ένοια της ασφάλειας αλλά και η εμφάνιση.Πρώτον και κύριον είναι η ασφάλεια.Δεν θα ήθελε κανένας να του φύγει καμια ρόδα ή να του σκάσει κανα λάστιχο εν κινήσει.Έίναι κρίσιμο ζήτημα. Δεν παιζει αυτο σε μηχανη καινουργια. Ολες περνανε απο πολλους ελεγχους και οι πιθανοτητες να γινει κατι ειναι πολυ μικρες. Εχουν υπαρξει καποια προβληματα σε ολες τις εταιριες σε καποια μοντελα αλλα βγαινει ανακοινωση για δωρεαν αντικατασταση αμεσως. Η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι η ασφαλεια ειναι θεμα οδηγου και οχι θεμα μηχανης. Και την καλυτερη μηχανη να παρεις αν π.χ. δεν ψεκαζεις με σπρει την αλυσιδα ποτε (ειδικα καλοκαιρι) θα παρεις σε καποια φαση το μισο μοτερ στο χερι αν η αλυσιδα κοπει. Επισης αν πηγαινεις στο δρομο σαν κυνηγημενος δεν φταιει η μηχανη αλλα ο οδηγος. Τρεχεις εκει που σε περνει και παντα με full εξοπλισμο. Αυτο με τα 250χμ και 300χμ πιστεψε με για αρκετο κοσμο παιζει τεραστια διαφορα. Οχι η τελικη σαν τελικη αλλα η επιταχυνση. Η διαφορα αναμεσα στο π.χ. Haya και το ZX12R ειναι ελαχιστη. Ομως πολλοι διαλεγουν το δευτερο γιατι ειναι ελαχιστα πιο γρηγορο. Για κοστος ανταλακτικων απο οτι ξερω η Honda ειναι η πιο ακριβη. Αρκει να ρωτησεις ποσο εχουν τα αυθεντικα αυτοκολητα ντεποζιτου για Hornet για να καταλαβεις.
Socratis_g Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Ξέρει κάποιος τι παίζει με τα μηχανάκια παραεισαγωγής? Πήγα να ρωτήσω χ8ές. Μου είπε ενα χιλιάρικο πιο κάτω τιμή στο μαγαζί. Επίσης μου είπε ότι έχει την εγγυησή του κανονικά 2χρονια. και ότι είναι ακριβώς το ίδιο μηχανάκι.
Mijithroulis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Εγω σκεφτομαι να παρω αυτο, http://www.motorcycle-usa.com/Article_Page.aspx?ArticleID=3948&Page=1 Γνωμες, συμβουλες, αντιρησεις???
Socratis_g Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Εγω σκεφτομαι να παρω αυτο, http://www.motorcycle-usa.com/Article_Page.aspx?ArticleID=3948&Page=1Γνωμες, συμβουλες, αντιρησεις??? εαν σου αρέσει αυτο το στύλ παρτο. =) Διαβασα για τα παραεισαγωγής και μάλλον δεν εβγαλα άκρη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.