Προς το περιεχόμενο

Αγορα μηχανης - γνωμες

chris_4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά. σκέφτομαι να αγοράσω την suzuki bandit 600 montelo 99. Έχει κανείς άποψη ή χρησιμες πληροφορίες γενικότερα; Η τιμή είναι στα 3500. Ευχαριστώ προκαταβοληκά

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ θα σου έλεγα να κοιτάξεις για το Honda Hornet 600 που μοιάζει αρκετά με το bandit (για να είμαι στο γούστο σου) και είναι κατα την γνώμη μου κλάσεις ανώτερο και απο ομορφιά και απο αξιοπιστία και νομίζω και απο γκάζια. Hornet δαγκωτό. ϊσως σου βγεί λίγο πιο ακριβό (ανάλογα την χρονολογία) αλλά δεν τα συγκρίνω με τίποτα...

hornet.jpg

Προσπάθησε πρώτα να τις δείς live δίπλα δίπλα

Δημοσ.

απο γκαζια δε με πολυνοιαζει.Η αξιοπιστια ειναι που με ενδιαφερει πάρα πολυ. Βασηκά για το 400 είχα ακούσει τα χειρότερα αλλά για το 600 όλα οκ

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ότι μηχανή και να αγοράσεις φίλε μου θα πρέπει να σκεφτείς σοβαρά αν πράγματι θα της είχες εμπιστοσύνη να πας π.χ για καφέ μέχρι την Θεσσαλονίκη χωρίς να σε φάει το άγχος. Γιατί θα θες να κάνεις και τέτοιες βόλτες.

Αυτό στο λέω γιατί η αγορά μεταχειρισμένης μηχανής είναι πολύ μεγάλη και δύσκολη υπόθεση.

Δημοσ.
Ότι μηχανή και να αγοράσεις φίλε μου θα πρέπει να σκεφτείς σοβαρά αν πράγματι θα της είχες εμπιστοσύνη να πας π.χ για καφέ μέχρι την Θεσσαλονίκη χωρίς να σε φάει το άγχος. Γιατί θα θες να κάνεις και τέτοιες βόλτες.

Αυτό στο λέω γιατί η αγορά μεταχειρισμένης μηχανής είναι πολύ μεγάλη και δύσκολη υπόθεση.

εδω θα συμφωνησω.. η αγορα μεταχειρισμενης μηχανης θελει ψαξιμο...

δεν ειναι μονο το ετος κατασκευης της..αλλα ειναι και η χρηση που της εχει κανει ο εκαστοτε ιδιοκτητης της...

Δημοσ.
ρε thes1os στα ποσα παει η Hornet (βρηκα στο http://www.honda.gr 2 hornet , η μια ελεγε "new", εμενα μου αρεσε η αλλη, η "παλια") καινουρια?

Απο εδώ λέει ότι έχει καινούργια 8.800? (CB 600 F HORNET)

Μιλώντας πάντα για το F μοντέλο (το FS έχει και μια καρίνα απο κάτω), και εμένα η "παλιά" μου αρέσει. Απ'ότι είδα στην καινούργια F βάλανε μία μάσκα στο φανάρι. Απο τέτοια φτιαξίματα η Hornet δόξα το θεό... άπειρα... Μάσκες, καρίνες, ποδιές, μπαριέρες, τιμόνια ψηλά, χαμηλά, φλασάκια ο,τι τραβάει η όρεξη σου. Εμένα μου αρέσει όπως βγαίνει "απο την μαμά" της. Έτσι την έχω, έχοντας αλλάξει μόνο τα φλασάκια γιατί ήταν λίγο μεγάλα (τότε-'98 ). Και δές σε τί κατάσταση κρατιέται σχεδόν 10 χρόνια μετά...

post-23421-129062943079_thumb.jpg

Δημοσ.
Και δές σε τί κατάσταση κρατιέται σχεδόν 10 χρόνια μετά...

φίλε μου, στον άνθρωπο είναι. αν έχει μεράκι ο άλλος θα την διατηρεί όπως την δικιά σου σαν να τη πήρες χθές. έχω δεί μηχανάκια που στα 2 χρόνια φαίνονται 20ετιας (καλά, υπερβάλω :-D).

όντως πολύ καλή μηχανή η hornet. και αξιόπιστη. honda γαρ...

Δημοσ.

και η σημαντικη ερωτηση:

fazer naked or hornet???????

σε:

αξιοπιστια

μεταπωληση

κοστος συντηρισης

Δημοσ.
Γειά σας παιδιά. σκέφτομαι να αγοράσω την suzuki bandit 600 montelo 99. Έχει κανείς άποψη ή χρησιμες πληροφορίες γενικότερα; Η τιμή είναι στα 3500. Ευχαριστώ προκαταβοληκά

Πολλά τα 3500 για μοντέλο του 99 όταν με 5400? έχει βγάλει προσφορά το καινούριο 650 ο Σφακιανάκης(Suzuki)

Δημοσ.
και η σημαντικη ερωτηση:

fazer naked or hornet???????

σε:

αξιοπιστια

μεταπωληση

κοστος συντηρισης

Ε, ναι τώρα η σύγκριση είναι ποιό σωστή, οι αντίπαλοι είναι ισάξιοι. Νομίζω -χοντροκομμένα- και στα τρία το αποτέλεσμα είναι Χ.

Στις λεπτομέρειες, για το κόστος συντήρησης ίσως η Honda να έχει λίγο πιο ακριβό service και ανταλακτικά. Για την καλύτερη αξιοπιστία εδώ κερδίζει η Honda στα σημεία όσο για την μεταπώληση θα πώ και πάλι Hornet γιατί έχει παραμείνει στο κοινό αυτή η υπέρτερη αξιοπιστία της Honda (που η διαφορά με την Yamaha ήταν πιο έντονη παλαιότερα) αν και πλέον οι διαφορές ίσως να μην είναι και ουσίας...

Δημοσ.

fazer και hornet είναι μοτοσυκλέτες ίδιας (εγνωσμένης) αξίας. Σε αυτά τα 3 που ρωτάς, από όσο ακούγεται τουλάχιστον, είναι το ίδιο αξιόπιστες , δεν σπάνε δεν χαλάνε. Μεταπώληση επίσης έχουν καλή γιατί είναι και τα 2 εμπορικά μηχανάκια. Τέλος στην συντήρηση το YAMAHA είναι ένα κλίκ καλύτερο λόγω καλύτερης αντιπροσωπίας.

Δημοσ.

οποτε εχουμε και λεμε

σχεδον ισες αλλα με:

λιγο καλυτερη και πιο φθηνη την συντηρηση της Yamaha

λιγο καλυτερη την αξιοπιστια της Honda

Δημοσ.
για καφέ μέχρι την Θεσσαλονίκη χωρίς να σε φάει το άγχος. Γιατί θα θες να κάνεις και τέτοιες βόλτες.

To θέμα είναι αν θα τις κάνεις.

Εγω τις αποφεύγω.

1. Γιατι μέσα στη πόλη θα πέσεις και θα σπάσεις το πόδι σου.

2. Στην εθνική θα πεσεις και θα τα σπάσεις όλα, έαν βέβαια δεν σε πάνε για κηδεία.

Εξαρτάται βέβαια και απο το πως οδηγείς. Αλλά η εθνική με τη μηχανή, σημαίνει μεσο όρο 160κμ.

Γνώμες είναι αυτες.

1 Εγώ πάντως απο αυτά που έχω δει, ψηφίζω για καινούριο δαγκωτό.

2 Προσωπικά έχω ΧΤΧ motard, με το οποίο και σε λακούβα πέφτεις, και σε άσφαλτο μπαίνεις, και σε λίγο χώμα μπαίνεις, και πεζοδρόμια ανεβαίνεις. Εθνική όμως δεν βγαίνεις.

Ο καθένας με το τι ζητάει.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Φίλε Σωκράτη αν αγοράζει κάποιος μηχανή για το Σύνταγμα-Γλυφάδα-Κυψέλη καλύτερα να μην την αγοράσει καθόλου. Ας ψαχτεί για κάποιου είδους βέσπα. Και η φιλοσοφία ότι θα σκοτωθείς εδώ ή αλλού, ότι θα βραχείς ή ότι θα αρρωστήσεις δεν ταιριάζει στην νοοτροπία του μοτοσυκλετισμού.

Βεβαίως και αποκλείεται και το ενδεχόμενο να μην πέσεις, έτσι ο καθένας πρέπει να το έχει κατά νου. Γιατί ακριβή μηχανή με κράνος από το παζάρι πάνε εκδρομή μόνο μέχρι το Τζάνειο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...