Προς το περιεχόμενο

ATI Catalyst Software Suite 7.2 - Εξαιρετική απόδοση οι νέοι οδηγοί της ΑΤΙ

pusher

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να ρωτήσω....έχω την ΑΤΙ 9200.Θα έχω καμιά διαφορά στα παιχνίδια ή τίποτα;Γιατί έχω βάλει το UEFA Champions League 06-07 και εκεί που παίζει καλά ξαφνικά κολλάει για πόση ώρα και μετά ξανασυνεχίζει,και ξανακολλάει και πάει λέγοντας...!!!

Δημοσ.
Να ρωτήσω....έχω την ΑΤΙ 9200.Θα έχω καμιά διαφορά στα παιχνίδια ή τίποτα;Γιατί έχω βάλει το UEFA Champions League 06-07 και εκεί που παίζει καλά ξαφνικά κολλάει για πόση ώρα και μετά ξανασυνεχίζει,και ξανακολλάει και πάει λέγοντας...!!!

Σίγουρα οι οδηγοί σχεδιάζονται ώστε σε κάθε νεώτερη έκδοση να έχουν καλύτερη απόδοση. Δε ξέρω αν και πόση διαφορά θα δεις με το συγκεκριμένο παιχνίδι και τη συγκεκριμένη κάρτα, αλλά δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις!

Δημοσ.

Το πρόβλημα έφτιαξε ως δια μαγείας μετά από λίγη ώρα που postαρα εδώ!!!

Όμως έψαξα για νεότερους drivers αλλά για τις κάρτες 9200 οι τελευταίοι είναι οι 6.5,αυτοί που έχω δηλαδή!Με κόβω για καινούρια κάρτα σε λίγο καιρό!

Δημοσ.
Το πρόβλημα έφτιαξε ως δια μαγείας μετά από λίγη ώρα που postαρα εδώ!!!

Όμως έψαξα για νεότερους drivers αλλά για τις κάρτες 9200 οι τελευταίοι είναι οι 6.5,αυτοί που έχω δηλαδή!Με κόβω για καινούρια κάρτα σε λίγο καιρό!

Eides ayto to forum einai magiko postareis kai ola ftiaxnoyn.Lol den mporw na katalabw pws eftiaxe?

Δημοσ.

Γιατί.....μήπως εγώ καταλαβαίνω;;;;;;Πολύ μυστήρια πράγματα ώρες ώρες οι υπολογιστές και γενικώς τα μηχανήματα!!!!!

Δημοσ.

ELa m nte egw na deis mysthria thn miua na vazw paixnidi na trexei teleia na mhn kollaei poy8ena kai meta na to vazw kai na skylokollaei na to vgazw na kanw reboot kai na paizei kanonika .Kala tespa egw evala toys 7.3 esy pusher toys dokimases?Na sas pw paidia dn xreiazetai sp2 gia toys 7.3 etc?Giati egw sp1 exw varimeai na to katebazw.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

ΒΟΗΘΕΙΑ

Κατεβασα τους ATI Catalyst drivers 7,4 και τους εγκατεστισα στα VISTA

εως εδω ολα καλα, ελα ομως οταν παω να τα ανοιξω ειναι νεκρα δεν

ενφανιζετε τιποτα, εχω την video καρτα Sapphire X1650 Pro, και τα δυο

net framwork 1,1 και 2 Αν μπορη καποιος να δωση τα φωτα του,

ευχαριστο εκ των προτερων.

Δημοσ.

Εισαι βεβαιος οτι εχεις κατεβασει τους σωστους drivers?

Δηλαδη ειπες vista κατεβασες για τα vista? και αν ναι κατεβασες τους 32bit ή 64bit??

Ολα μπορει να παιζουν ρολο.Προσωπικα με την ιδια καρτα με τουσ 7,4 σε Xp ολα καλα.Εκτος απο το παραπανω δεν μπορω να καταλαβω τι αλλο φταιει.

Ακομα δοκιμασε να κανεις ενα καλο uninstall ολων των προηγουμενων οδηγων.βαλε και κανα driver cleaner και μετα ξαναδοκιμασε με σωστους οδηγους.

Δημοσ.

Ναι ειμαι συγουρος 100%

κατεβασα τα Windows Vist 32-bit edition Εχεις δικιο πρην βαλω τα VISTA

ειχα τα ΧΡ και σε μενα ηταν ολα καλα, αλα στα VISTA τη γινετε και δεν

ανοιγουν?

Δημοσ.

Δεν ξερω τι μπορει να φταει με τα (s)Vista καλυτερα να σου απαντησει καποιος που την εχει ψαξει πιο πολυ με τα (s)Vista.

ΥΓ.Αλλα και εσυ τι φαγωθηκες να βαλεις τα vista??!?!

Δημοσ.

Τα εβαλα για να παρω και εγω μια γευση, να δω αν αξηζουν τα λεφτα

τους εφοσον υπαρχη και η δοκιμαστικη περιοδος γιατι να σκασω 300ε στα

καλα καθουμενα πρωτα δοκιμαζης και μετα περνης.μην ξενας οπως εχω

ακουση μπορης να τα παρατινης 4χ30 ημερες.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...