Προς το περιεχόμενο

ATI Catalyst Software Suite 7.2 - Εξαιρετική απόδοση οι νέοι οδηγοί της ΑΤΙ

pusher

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά την εγκατάσταση του ATI Catalyst Software Suite 7.2 κατάφερα να παίξω για πρώτη φορά GTA San Andreas με τις ρυθμίσεις των 3D γραφικών μέσω του Catalyst Control center (CCC) στο full χωρίς κανένα πρόβλημα! Ορίστε και οι ρυθμίσεις:

fullkf8.jpg

Η κάρτα γραφικών του συστήματός μου είναι η ASUS ATI RADEON EAX700PRO και όταν δοκίμασα το παιχνίδι λειτουργούσε με τις default τιμές συχνοτήτων και τάσεων. Στο παρελθόν δεν είχα καταφέρει να παίξω το GTA San Andreas με τις ρυθμίσεις 3D του CCC στο full ούτε με overclocking! Δοκιμάστε και εσείς το ATI Catalyst Software Suite 7.2! Νομίζω ότι θα δείτε διαφορά και θα μείνετε ικανοποιημένοι!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
egw exw katebasei ati 7.2 me ati tray omws kai exw kapoia problhmatakia.Allagia to gta san andreas dn exei megales apaithseis se karta grafikwn mipws exei ligo ram?

512 MB έχω. Τη διαφορά που παρατήρησα μετά την εγκατάσταση της 7.2 επισημαίνω εγώ!

Δημοσ.
η κάρτα μου είναι gigabyte Radeon X800xl.

να κατεβάσω τους 7.2 της ΑΤΙ ή τους Ωmega?

Προφανώς της ATI. Για ποιο λόγο να κατεβάσεις ανεπίσημους οδηγούς; Tουλάχιστον οι οδηγοί της ATI δεν έχουν ιστoρικό προβλημάτων... Άρα στους συνιστώ ανεπιφύλακτα! :D

Δημοσ.
Προφανώς της ATI. Για ποιο λόγο να κατεβάσεις ανεπίσημους οδηγούς; Tουλάχιστον οι οδηγοί της ATI δεν έχουν ιστoρικό προβλημάτων... Άρα στους συνιστώ ανεπιφύλακτα! :D

Να διευκρινήσω ότι δεν έχω δοκιμάσει τους Omega προσωπικά και δε μπορώ να εκφέρω γνώμη γι' αυτούς. Ξαναλέω όμως ότι με τους ATI drivers δεν είχα ποτέ το παραμικρό πρόβλημα!

Δημοσ.

egw xereis ti proteinw oti epeidh exeis ligh ram akoy ti 8a kaneis an 8eleis.uninstall toys drivers kai katevazeis mono to display driver kai vazeis ena ati tray tools p einai elafry kai 8a deis meta poso pio kala 8a pezeis>giati ths ati einai vary to programma akoma kai an to keleineis to ccc dn kleinei pali trwei arketi ram.

η κάρτα μου είναι gigabyte Radeon X800xl.

να κατεβάσω τους 7.2 της ΑΤΙ ή τους Ωmega?

oxi stoys omega pote mn vazeis anepishgmoys drivers.

Δημοσ.

Που το ειδες οτι ειναι beta Viperman? Στο site της ATI δεν λεει τιποτα τετοιο και τα release notes δεν κανουν καμια τετοια νυξη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...