seag12 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Με εξοπλισμό : Speedtouch 536 σεταρισμένο ως γέφυρα (bridge) σε NETGEAR RangeMax_240 wireless router, τον τελευταίο καιρό και με αυξανόμενη συχνότητα παρουσιάζονται ολιγόλεπτες διακοπές στη σύνδεση INTERNET. Το LED του DSL στο Speedtouch είναι πάντα ON (πράσινο). Το LED του INTERNET στο NETGEAR router, όσο έχω σύνδεση είναι ΟΝ (πράσινο) και αναβοσβήνει κανονικά και σύμφωνα με το manual. Ξαφνικά όμως γίνεται πορτοκαλλί (amper) η σύνδεση με INTERNET σταματάει για να ξαναρχίσει από μόνο του μερικά λεπτά αργότερα. Το πρόβλημα παρουσιάστηκε τις δυό-τρείς τελευταίες εβδομάδες και συνεχίζεται με αυξανόμενη συχνότητα. Πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι στο DSLAM του ΟΤΕ, αλλά επειδή μπορεί να κάνω και λάθος, θάθελα να έχω και όποια διαφορετική γνώμη.
tsakonas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 99% otan to led ginete amper einai apo ton ISP to problem.
poulinos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 isos kai kati me ton router.dokimase px mono me to 536 na deis an to kanei.
akil Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 καλυτερα να αναφερεις το προβλημα στον provider σου.
ringboy Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Με εξοπλισμό : Speedtouch 536 σεταρισμένο ως γέφυρα (bridge) σε NETGEAR RangeMax_240 wireless router, τον τελευταίο καιρό και με αυξανόμενη συχνότητα παρουσιάζονται ολιγόλεπτες διακοπές στη σύνδεση INTERNET. Το LED του DSL στο Speedtouch είναι πάντα ON (πράσινο). Το LED του INTERNET στο NETGEAR router, όσο έχω σύνδεση είναι ΟΝ (πράσινο) και αναβοσβήνει κανονικά και σύμφωνα με το manual. Ξαφνικά όμως γίνεται πορτοκαλλί (amper) η σύνδεση με INTERNET σταματάει για να ξαναρχίσει από μόνο του μερικά λεπτά αργότερα. Το πρόβλημα παρουσιάστηκε τις δυό-τρείς τελευταίες εβδομάδες και συνεχίζεται με αυξανόμενη συχνότητα. Πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι στο DSLAM του ΟΤΕ, αλλά επειδή μπορεί να κάνω και λάθος, θάθελα να έχω και όποια διαφορετική γνώμη. Και εγω τα ιδια εδω και 10-15 μερες. Σημειωτεον οτι εχω speedtouch 536 και netgear switch. Διακοπες στη συνδεση με τα λαμπακια πρασινα. Σε λιγα λεπτα ολα οκ. Στο check connectivity του 536 βγαζει τους servers του provider disconnect.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.