olvios Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Μπορω να κανω partition στον σκληρο που εχω ηδη τα windows( εχω εναν σκληρο χωρισμενο στα δυο και θελω να δωσω παραπανω χωρο απο το κομματι που εχει το λειτουργικο) υπαρχει προγραμμα ασφαλες για κατι τετοιο χωρις αναγκη format?
tsakonas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 an exeis arketo eleftero xwro ginete....alla de to sinistw se kamia periptwsi....megalo to risko, pezeis me ti fwtia......
pusher Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Όχι και τόσο μεγάλο... Καλό είναι πάντως ένα back up πριν τη διαδικασία!
dimokritos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 την τελευταία φορά που το δοκίμασα, η διαδικασία κόλλησε, με βαριά καρδιά έκανα reset νομίζοντας πως όλα έχουν τελειώσει με τον χειρότερο τρόπο αλλά... ως εκ θαύματος η μόνη απώλεια ήταν 10GB ελεύθερου χώρου που χάθηκαν κάπου μέσα στο δίσκο. nothing more, nothing less γιαυτό όπως είπε και ο tsakonas, άστο καλύτερα. ή τουλάχιστον κάνε backup.
Darkman_dd Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Εγώ μία φορά που το δοκίμασα (το partition magic) για να κάνω χώρο για ένα linux Partition, αν και σχεδόν γεμάτο το partition και χωρίς να του έχει γίνει ποτέ defragment, όλα πήγαν μια χαρά. Αλλά ώρες ώρες είμαι και λίγο Γκαστόνε (έτσι δεν τον λέγαν τον κωλόφαρδο του Disney?)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.