georgemvg Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Γεια! Εχω το εξης προβληματακι. Εχω 2 υπολογιστες, εναν φορητο και εναν οχι. Πηρα μολις σημερα ενα Linksys WAG200G και ακολουθησα τα βηματα για να ρυθμισω την συνδεση για το internet και τα καταφερα. Πρωτο προβλημα οτι η συνδεση στο ιντερνετ σερνεται ενω πριν πεταγε! Παμε παρακατω: ηρθε η ωρα να συνδεσω τον φορητο μεσω wireless. Ακουλουθησα το setup a home network wizard κλπ και στα workgroup computers o desktop μπαινει κατευθειαν στο shared folder tou laptop ενω οταν κανω το αντιθετο μου ζηταει user και password ενω δεν χρησιμοποιω κωδικους για login στον desktop. Δεν υπαρχει κα νενα firewall, to file sharing ειναι enabled και στα δυο πισις, ειναι στο MSHOME kai τα δυο, δεν εχουν το ιδιο IP, exoun gia DNS to IP tou Router, τι αλλο?
tsakonas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 dokimase allo workgroup name...dokimase karfwta protokola wireless 802.11g or b kai oxi automatic.episis vale ena password sto desktop kai sto laptop.
georgemvg Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Το ελυσα φτιαχνοντας ενα λογαριασμο στον desktop και τον χρησιμοποιησα οταν μου το ζητησε το laptop, αλλα μου φανηκε πολυ κουφο , εχει ξανασυμβει σε καποιον; Το download speed ειναι αρκετα καλο για 768κbps λλα αργει υπερβολικα στο φωρτωμα των σελιδων. Απο οτι θυμαμαι δεν εβαλα καποιο encryption οταν σεταρα το ρουτερ. Τι μπορει να φταιει;
tsakonas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 hahaha , exei ksanasimvei se merika ekatomuria users MICROSOFT windows XP afou to download speed les oti einai kalo dld poso peripou ? 70-90kbps ? an einai etsi tote den exeis provlima ....
georgemvg Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Κατεβαζω με 75-80. Παρ'ολα αυτα το surfing ειναι απογοητευτικο! Σκεφτομουν μηπως υπαρχει καποια ρυθμιση στο δικτυο που θα με οφελησει. Επισης εχω την εντυπωση οτι ο explorer ειναι πιο γρηγορος απο τον mozilla ενω πριν δεν υπηρχε θεμα συγκρισης. Ακομα, οταν αναβει ο φορητος, για να βρει το δικτυο πρεπει να παω στα properties και να επιλεξω το ''let windows adjust (δεν θυμαμαι καλα) wireless network''.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.