kostg Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Καλησπέρα, θα ήθελα τη βοήθειά σας, ξέρει κανείς που θα βρω τα δύο καλωδιάκια που συνδέουν εσωτερικά δύο κάρτες ATI ώστε να ενεργοποιηθεί το crossfire; Ρωτάω για κανένα μαγαζί εδώ στην Ελλάδα (Αθήνα), αλλιώς θα καταλήξω σε παραγγελία από το εξωτερικό... Δυστυχώς ούτε η ASUS crossfire ready motherboard είχε τέτοια στη συσκευασία, αλλά ούτε και οι δύο eax1650xt που πήρα μόλις χθες. Ευχαριστώ εν των προτέρων!
sa3rdna Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 κανονικά η κάθε κάρτα πρέπει να έχει από ένα καλωδιάκι στη συσκευασία της. αν δεν έχουν και είσαι σίγουρος ότι υποστηρίζουν crossfire τότε πήγαινέ τες πίσω και ζήτα αλλαγή ή να σου βρούν καλωδιάκια από κει που τις αγόρασες.
kostg Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Είμαι 100% σίγουρος ότι υποστηρίζουν crossfire (έχουν τους αντίστοιχους connectors και το γράφει και στη συσκευασία) αλλά δε λέει ξεκάθαρα αν περιλαμβάνονται στη συσκευασία των καρτών ή είναι optional. Για το λόγο αυτό δε νομίζω ότι μπορώ να τις επιστρέψω, το πιο πιθανό είναι ότι θα χάσω το χρόνο μου γιατί η απάντηση θα είναι ότι δεν περιλαμβάνονται. Μια γρήγορη πρωινή βόλτα στη Στουρνάρη (μια και που βρήκα λίγο ελεύθερο χρόνο) έδειξε δύο πράγματα: α) Ότι δεν φέρνουν τέτοιο πράγμα (τουλάχιστον όχι ακόμα). β) Ότι δεν ξέρουν (κάποιοι) τι είναι αυτό
sa3rdna Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 έαν έχουν την αντίστοιχη υποδοχή στο pcb τους, τότε επιβάλεται να έχουν και τα αντίστοιχα crossfire cables. επειδή έχω διαβάσει αρκετά για το crossfire (καθώτι είμαι fun της ATI) η εταιρία λέει ότι δεν θα δίνει τα καλωδιάκια μαζί με τα board (όπως κάνει η nVidia) αλλά θα δίνει ένα καλώδιο με κάθε κάρτα έτσι ώστε μόλις κάποιος πάρει 2 κάρτες να αποκτήσει και τα 2 καλωδιάκια και να μπορεί να ενεργοποιήσει το crossfire. αυτά λέει η ATI, τώρα αν εσύ συμπερένεις ότι τα καλωδιάκια είναι optional αρχίνα να ψάχνεις μαγαζί να αγοράσεις τα καλωδιάκια εγώ πάντως σου είπα τι πρέπει να κάνεις.
kostg Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Καμία από τις δύο κάρτες δεν είχε τέτοιο καλώδιο, είχαν όμως dvi αντάπτορες, SVHS, Composite και Component καλώδια και τα CD τους. Οι κάρτες ήταν κανονικά σφραγισμένες στο αντιστατικό σακουλάκι τους, οι κούτες όμως όχι. Λες να μου την "έκαναν" από το μαγαζί;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.