Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με acer e-recovery

sotosko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα προβλημα με το acer e-recovery! Το ανοιγω και παταω restore system default και οταν φτανει σε ενα αρχειο βγαζει μηνυμα : "Fail in creating or opening a file" και εχει μονο να πατησεις ΟΚ. Το παταω και βγαζει ενα μηνυμα που λεει "Cannot find preload.tag for SetBootIni". Το αρχειο που κολλαει ειναι :

C:\WINDOWS\system32\drivers\wmilib.sys. Τι να κανω για να δουλεψει? Οποιος ξερει ας μου πει!

Υ.Γ. δοκιμασα να ξαναγραψω το dvd μηπως ειχε προβλημα αλλα παλι το ιδιο κανει!

Δημοσ.

το ιδιο προβλημα ειχα σε ενα σονυ λαπτοπ,αλλα δεν καταφερα να το διορθωσω. δεν παιρνεις ενα τηλεφωνο στο τεχνικο τμημα της ασερ;

Δημοσ.

Gia xara. Exo ena acer 5020 k ena 5633. Sto 5020 sinantisa t idio prob. Exei na kanei m tous drivers p einai idi perasmenoi sto mixanima. Psosfata ekana system recovery se ena acer ferrari afou prota ksilosa t drivers. Epaikse kanonika.

Δημοσ.

ΟΚ εκανα format και μετα εκανε recovery αλλα τωρα εχω αλλο προβλημα! Οταν τα βαλει τα XP και κανω εκινηση για πρωτη φορα λεει παραλω περιμενετε και ρυθμιζει την οθονη οταν την ρυθμισει μου βγαζει κατι artifacts σε ολη την οθονη! Αν θελετε φωτογραφια να σας στειλω! Ωραια μεχρι εδω... πληροφοριακα τα vista τα παιρνει και τα δειχνει ολα μια χαρα (οπωτε δεν ειναι η καρτα γραφικων?) οταν προσπαθω να ξεκινησω τα ΧΡ σε ασφαλη λειτουργεια μου βγαζει ενα μηνυμα που λεει οτι τα Windows δεν εγκατασταθηκαν σωστα και να τα ξαναεγκαταστησω! Τι μπορει να φταιει ? Ο δισκος ? ή τιποτα αλλο ? Να το παω για service ? Αν το εχω ανοιξει(για να το καθαρησω) ληγει η εγγυηση του ?

Δημοσ.

Καμια απαντηση ?!?

Edit: Το προβλημα λυθηκε με ξαναεγραφη του recovery disc!

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

λοιπον παιδια εγω εχω τον 5920g...παω να κανω recovery και απλα κανει restart o υπολογιστης...αν παω να γραψω δισκο με το default συστημα μου πεταει συνεχεια a known error...

τι μπορω να κανω????

πραγματικα τα σβιστα τα εχουν παιξει...κανουν 10 ωρες να ανοιξουν...

μεσα στο laptop εχω βαλει και ubuntu...παιζει κανενα ρολο???(σιγουρα ομως δεν εχω διαγραψει το παρτισιον του e-recovery παντως.λετε να μου πουν οτι δεν σε καλυπτει η εγγυηση αν βαλει αλλο λειτουργικο(το εχω ακουσει καπου αυτο ο,τι ειναι ορος πολλες φορες στην εγγυηση...)...

επισης απο κατω το laptop εχει 1 αυτοκολλητακι με την αδεια χρησης των windows...μπορω να κανω εγκατασταση μα αλλο σιντι και να χρησημοποιησω αυτον τον κωδικο???ή τελος παντων να απαιτησω απο αυτος 1 σιντι των windows....(βασικα ο μονος λογος που θελω τα windows στο φορητο μου ειναι οτι η δεκτης tv που εχει δε δουλευει στο ubuntu)

ευχαριστω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...