pc_admin Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 "Θα είναι όμως τόσο γρήγορα όσο τα XP;" Δεν ξερω πως πηγαινε στα xp (φανταζομαι οχι και τοσο καλα) , στα Vista θα μαθεις τις λεξεις "υπομονη" και "καθυστερηση" σε ολο τους το μεγαλειο με αυτο το συστημα (εστω και αν αυξησεις την μνημη
hariskar Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 "Θα είναι όμως τόσο γρήγορα όσο τα XP;"Δεν ξερω πως πηγαινε στα xp (φανταζομαι οχι και τοσο καλα) , στα Vista θα μαθεις τις λεξεις "υπομονη" και "καθυστερηση" σε ολο τους το μεγαλειο με αυτο το συστημα (εστω και αν αυξησεις την μνημη Τα ΧΡ για τη χρήση που θέλω (Internet, mail) είναι μια χαρά στον υπολογιστή μου. Φυσικά σε πιο απιτητικά προγράματα (Photoshop, max κλπ) είναι αργός.
Stratos2004 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Ούτε τα Basic;;; Αδερφε μου παρε ενα PC της προκοπης και σου κανω εγω δωρο τα VISTA..... Αν ειναι να τα βαλεις ....τουλαχιστον να τα "ευχαριστηθεις" :)
doomx Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 PC tis prokopis?? To na allaksei kapoios mixanima gia na valei Vista einai toulaxiston asteio. Min paizete to paixnidi tis microsoft. Meinete me XP.
gagarin Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Δεν τα εχω δει τα Vista live μονο σε screenshots... Καλη η αλλαγη που θες δεν λεω ΑΛΛΑ.... Αφου ξερεις οτι το συστημα ειναι στο οριο κ για XP τοτε με τα Vista μαλλον θα δεις την CPU να βγαζει ζουμια... Εξαλλου τι παραπανω θα δωσουν στο συστημα σου....ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΙΠΟΤΑ Εδω η Microsoft ελεγε για τα XP celeron 128mb k αλλες πολλες λαλακιες αντε βρες ενα συστημα να πηγαινει ανετα με αυτα τα χαρακτηριστικα.... Σημερα για να τρεχεις XP(ανετα) θες 1.7Ghz κ ανω CPU,512mb Ram,vga καρτα με μνημη τουλαχιστον 64mb....k μιλαμε για απλα πραγματα ετσι(Movies,Music,Internet,Office,AAAAAAAAντε κ κανα warcraft 3).... Πιστευω για Vista θελει Dual Core,το λιγοτερο 1024 Ram αν κ με τα 2048ΜΒ θα εισαι αρχοντας,S-ATA σκληρο με τα γνωστα ΜΕΓΑΛΑ BUFFER,κ για το περιβαλον AERO ενα SLI ειναι οτι πρεπει.... Αυτη η ολη επενδυση ΓΙΑ ΜΕΝΑ ειναι λαθος σε αυτη την χρονικη περιοδο μιας κ κατα το τελος του καλοκαιριου θα εχουμε Dual Core κ αλλα TOP hardware σε φοβερες τιμες κ ετοιμες για VISTA.... Aυτια ΤΑ ΟΛΙΓΑ
Powerline Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Το θέμα με τα vista, δεν είναι το πόσο βοηθάνε ή πόσο εντυπωσιακά είναι. Δεν είναι καν το πόσο κοστίζει το υλικό που απαιτείται για να τρέξουν στο πλήρες της δυναμικής τους. Το θέμα είναι αν είναι απαραίτητα για να κάνεις τη δουλειά σου. Για να το κάνω απλό, αν αυτά που κάνεις στον υπολογιστή σου, τα κάνεις με το λειτουργικό που ήδη έχεις, μην αλλάξεις τίποτα. Κάνε, αν θέλεις (αν και δεν αξίζει και τόσο τον κόπο), μικρές αναβαθμίσεις σε κάποια επιμέρους στοιχεία του μηχανήματός σου, όπως μνήμη, κάρτα γραφικών. Όταν και εφ'όσον τα vista θα είναι βασικός παράγοντας για να τρέξεις τα προγράμματα που χρειάζεσαι, τότε θα μπείς στη διαδικασία μετάβασης, οπότε και το λειτουργικό θα είναι πιο ώριμο απο ότι σήμερα και το υλικό που θα χρειάζεσαι πολύ πιο διαδεδομένο, άρα οικονομικότερο. Γνώμη μου είναι να αρχίσεις να βάζεις στην άκρη χρήματα, έτσι ώστε, όταν χρειαστεί να αλλάξεις υπολογιστή, να έχεις αρκετό κεφάλαιο για να πάρεις κάτι που θα έχει τη μέγιστη δυνατή διάρκεια, χωρίς την ανάγκη αναβαθμίσεων.
Tzimmys Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Άκου να σου πω εγώ τι θα κάνεις. Αφού θέλεις μόνο αλλαγή, θα κρατήσεις τα xp και θα ψάξεις να βρεις το "vista transformation pack". Το είχα βάλει εγώ πριν καιρό (τώρα έχω τα Vista) και μου άρεσε πάρα πολύ, είναι λες και έχεις άλλο λειτουργικό. Λίγο προσοχή θέλει μόνο μιας και πειράζει αρχεία του συστήματος. υ.γ.:Δεν αλλάζει μόνο τους φακέλους και εικόνες αλλά και ήχους και άλλα.......καλή διασκέδαση....
Alexboom Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Pros Theou!!!Mhhhhh!!!! Oxiiiii!!!!(gia ta Vista oxi to pack)
hariskar Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Παιδιά ευχαριστω πολύ για τις απαντήσεις!
Neglextis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Pentium III 800MHz256 RAM που όμως μπορεί να αναβαθμιστεί. GeForce2 GTS κάρτα γραφικών. Τώρα έχω τα XP Home που πηγαίνουν πολύ καλά. Έχει νόημα να αναβαθμίσω έστω στα Vista Basic ή θα σέρνεται ο υπολογιστής;;; Έτρεξα το Vista Upgrade Advisor. Μπορώ λέει αν κάνω τη RAM 1000, να βάλω τα Vista Basic. Θα είναι όμως τόσο γρήγορα όσο τα XP; Ευχαριστώ! min ta valeis giati 8a pigenei xirotera apo ti xelona.
zedone Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Μήν ακούς κανέναν,θα σου πώ τι θα κάνεις:Θα βάλεις τα vista το συντομότερο, άν γίνεται και τώρα αμέσως,θα κάνεις ό,τι έκανες και με τα xp ούτε αναβάθμιση ούτε τίποτα,θα το ξεχάσεις το θέμα και σε κάνα μήνα που θα έχεις αρχίσει να έχεις υπαρξιακά προβλήματα κατα τη διάρκεια του φορτώματος θα σου έρθει η φαεινή ιδέα να περάσεις τα xp!Θα πάθεις πλάκα θα νομίζεις οτι ο υπολογιστής θα απογειωθεί πετώντας φωτιές!
Freakster Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Tι να κανεις τα vista basic? Και εγω στο ιδιο διλλημα βρεθηκα πριν λιγο καιρο και μαλιστα με καπως καλυτερο συστημα απο εσενα, θελωντας να πω πως θα πηγαινε καλα, αρα ειχε λογικη η αλλαγη λογισμικου. Αλλα vista χωρις aero και media center, για εμενα δεν εχουν νοημα.
genius_13 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Οπως ειπαν και τα αλλα παιδια ουτε να το σκέφτεστε.Ειναι μεν μεγαλος πειρασμός αλλα και τα win xp μια χαρα ειναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.