Προς το περιεχόμενο

2CD to !DVD

morpheas2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα!

Οπως λεω και στον τιτλο,θα ηθελα μια ταινια η οποια χωριζεται σε 2cd, να την μετατρεψω και να την βαλω σε 1Dvd, αλλα να ενσoματωσω και τους υποτιτλους,μαζι!

Με το ConvertXToDvd,οπως ξερετε θα μου τα βαλει στο αρχικο μενου,σαν 2 φακελους.Εγω ομως θελω να παιξει το ενα μετα απο το αλλο,και να μην ειναι δυο φακελοι.Γινεται??

Ευχαριστω πολυ:-D :-D !!!

Edit:Sorry για τον τιτλο....

Δημοσ.

Ένωσε τα 2 αρχεία σε ένα στο σκληρό δίσκο με το VirtualDubMod και κάνε το ίδιο και για τα 2 αρχεία υποτίτλων με το Subtitle Workshop.

Δημοσ.

Ενωσε τα 2 αρχεία βίντεο σε 1 αρχείο. Υπάρχουν πολλά free προγράμματα που το κάνουν αυτό. Απαιτεί ελάχιστα λεπτά για να γίνει η ένωση.

Πρέπει μετά βέβαια να ενώσεις και τα 2 αρχεία των υποτίτλων σε 1 αρχείο.

Αυτό πάντως όσες φορές δοκίμασα να το κάνω, δυστυχώς χάλασε ο συγχρονισμός των υποτίτλων με το 2 μέρος της ταινίας.

Αλλά σίγουρα υπάρχει τρόπος να γίνει σωστά. (Ο parsifal από πάνω το έχει κατορθώσει.)

Δημοσ.
Kαλησπερα!

Οπως λεω και στον τιτλο,θα ηθελα μια ταινια η οποια χωριζεται σε 2cd, να την μετατρεψω και να την βαλω σε 1Dvd, αλλα να ενσoματωσω και τους υποτιτλους,μαζι!

Με το ConvertXToDvd ,οπως ξερετε θα μου τα βαλει στο αρχικο μενου,σαν 2 φακελους.Εγω ομως θελω να παιξει το ενα μετα απο το αλλο,και να μην ειναι δυο φακελοι.Γινεται??

Ευχαριστω πολυ:-D :-D !!!

Edit:Sorry για τον τιτλο....

Prosfata exo enosi tin tainia Apokalypto!!!

Fysika me to ConvertXToDvd!!!!

Apla 8a Afaireseis to MENOU apo tin Tainia kai eisai OK!!

Δημοσ.

Χρησιμοποίησε το WinAvi Video Converter.

Εγκατέστησε το VobSub (αν δεν το έχεις κάνει ήδη).

Βάλε τα αρχεία της ταινία και τα αρχεία των υποτίτλων (θα πρέπει να έχεις ελέγξει αν είναι συγχρονισμένα) σε ένα φάκελο έχοντας κοινή ονομασία (όχι ελληνικούς χαρακτήρες)

π.χ. Lost s1 e01.avi και Lost s1 e01.srt

Lost s1 e02.avi και Lost s1 e02.srt

και ακολούθησε τα βήματα του οδηγού "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ DVD ΜΕ ΤΟ WINAVI VIDEO CONVERTER" από εδώ: www.kastel.gr, επιλέγοντας Merge into one DVD.

snap021hd8.gif

Δημοσ.

Ευχαριστω,αλλα να ρωτησω και κατι ακομα....

Αμμα η ταινια δεν ειναι avi,και ειναι divx,μπορω παλι να ζρησιμοποιησω το ιδιο προγραμμα???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...