Προς το περιεχόμενο

Ποια 24" wide είναι η καλύτερη?

kavouras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγώ σκεπτόμουν διάφορα τέτοια , Αμερικες , Ευρωπες κτλπ .

Τελικά , εκ πείρας σου προτείνω Ελλάδα! Εάν σου κάτσει καμιά στραβή θα χάσεις τον ύπνο σου με τα λεπτά που θα έχεις δώσει και κοιτάζοντας την οθόνη να σου βγάζουν το μάτι 5-6 καμένα pixel ! Είναι αλήθεια ! Συμβαίνουν και αυτά! Εμένα το ένα φαινόταν έντονα και δεν είχα όρεξη να κάτσω μπροστά της! Μου είχε τσακίσει το νευρικό σύστημα .Άσε που η dell έχει εγγυηση 7 pixel ή 20 subpixel , ενώ ας πούμε η ΕΙΖΟ 0 pixel ή 2 subpixel , μεταξύ μας την εγγυηση της ΕΙΖΟ δεν την έχει καμιά άλλη μάρκα.

Την επόμενη φορά και εγώ μονό Ελλάδα θα κοιτάξω

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όπως βλέπεις είναι τα καινούρια μοντέλα της Samsung τα οποία δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα ( αναφέρει pre-order )

H ΕΙΖΟ S2411W και η S2111W 3000:1 contrast και 6 ms

Δημοσ.

τελικα χτυπησα μια φθηνουλα και ησυχασα.....μπορω να πω οτι ειμαι αρκετα ικανοποιημενος.....και σε σχεση με αυτο το πραγμα που ειχα τοσα χρονια.......βρηκα το φως μου τωρα!....οταν οριμασει η τεχνολογια και λογικευτουν μερικοι-μερικοι (ακους εκει 5 πιξελ δεν ειναι ελαττωμα).......τοτε μαλιστα....θα προχωρησω σε μια high end......beta tester ομως δεν γινομαι......και ναι το θαυμα εγινε.......0 καμενα/ελαττωματικα πιξελς και sub.......παροτι εξαρχης ειχα πει δεν θα με νοιαζε αφου εδωσα λιγα......οταν την τσεκαρα κοντευα να λιποθυμισω.......που να χα δωσει τα 1600 που προοριζα θα χα χασει 10 χρονια ζωης.......

Δημοσ.

την LG 204 wt-bf (πριν ειχα 15αρα....ετσι κ παλι μου φανηκε η διαφορα εμενα :P)...289 ευρω.....για προσωρινα βεβαια......σε κανα 8μηνο-10μηνο.....ελπιζω να εχουν βγει κ αλλα αξιολογα μοντελα....να υπαρχει ανταγωνισμος.....και επιτελους να σοβαρευτουν στο θεμα εγγυησης.......γιατι αν εδινα τωρα 1600 αναγκαστικα θα επρεπε να την κρατησω τουλαχιστων για 5 χρονια(δεν ειμαι ο λατσης).....και αν ειχε κανα καμμενο πιξελ ή αλλο ελαττωμα θα το παντρευομουν.......

παντως η οθονιτσα τελικα ηταν ευχαριστη εκπληξη......και μεχρι να με πεισει καποια εταιρεια να της τα ακουμπισω χονδρα....θα μου κρατα καλη παρεουλα.......

Δημοσ.

Μάλλον δεν θα το έχεις συνειδητοποιήσει vandermonde ότι δεν έχεις 0 pixel εγγυηση , αλλά 7 pixel !!!???

Όπως και να έχει , καλορίζικη και να σου βγει χωρίς προβλήματα .

Εμένα η LG που πείρα έβγαλε το καμένο pixel 2 μήνες μετά , αλλά ήταν 19” και μου την αλλάξανε . Σκεφτόμουν και εγώ να πάρω αυτή που πήρες αλλά με σταμάτησε η εγγυηση της LG πάνω από τις 19” που είναι 7 καμένα pixel .

Φίλε vandermonde εφόσον είχες αποφασίσει να δώσεις 1600 για οθόνη , δεν μου φαίνεται να υπάρχει κάποια λογική εξήγηση στην αγορά που έκανες .

Νομίζω ότι έκαψες 300 ευρώ . Δεν μπορείς να φανταστείς για την διαφορά που υπάρχει σε μια 20” LG και μια 24” EIZO ή DELL ή SAMSUNG ή HP.Απλά καμιά σχέση .

Θα μπορούσες να πάρεις μια S2111W που λογικά θα κάνει γύρο στα 850-900 ευρώ , και να έχεις 0 pixel. Εάν πιστέψουμε ότι έψαχνες σοβαρή οθόνη με μεγάλη ανάλυση .

Ή μια DELL 20” με 100 ευρώ παραπάνω!

Και τα υπόλοιπα λεφτά τι θα τα κάνεις ? Θα τα βάλεις στην τράπεζα για τα επόμενα 5 χρόνια ? Μέχρι δηλαδή να αλλάξει η τεχνολογία των οθόνων και να καταργηθούν οι υγροί κρύσταλλοι?

Δημοσ.

ρε συ εννοουσα οτι την τσεκαρα και δεν ειχε κανενα ελαττωματικο.....το ξερω οτι πανω απο 19 δεν ισχυει η εγγυση......αλλα και παλι δεν θα με εκαιγε τοσο πολυ για τα λεφτα που την πηρα..... αυτα που δινει ειναι αρκετα...αυτη τι στιγμη γραφω στο forum και στην υπολοιπη μιση οθονη η κοπελια βλεπει sex and the city....εκατο ευρω παραπανω για την dell??......ουτε ευρω παραπανω για οθονη χωρις 0 πιξελ και ειδικα για dell....μια χαρα ειναι και αυτη...κατεβασα κατι wallpapers 1680*1050 και εμεινα μιλαμε!!....οπως και με τα HD videakia απο το σιτε της microsoft...pixel οπως ειπα μια χαρα(φτου-φτου)..backlight bleeding ειχε πολυ λιγο στην κορυφη στην αρχη(επρεπε να θες για να το δεις) και τωρα εχει σχεδον εξαφανιστει!!...286-1600=1314 ευρω......με αυτα αμφιβαλεις οτι σε 10-12 μηνες θα μπορω να παρω ενα καλυτερο απο οποιοδηποτε σημερινο μονιτορ και μια R600?....ενω μεχρι τοτε θα χαιρομαι αυτο που πηρα.....τεσπα....παω διπλα να δω την παναθα τωρα!!!.......

Δημοσ.

Και πάλι καλορίζικη , και σου εύχομαι να την ευχαριστηθείς .

Από την 15αρα που είχες , σίγουρα ανακάλυψες έναν άλλο κόσμο στο PC .

Σίγουρα θα πάρεις μια καλύτερη 24" ( για R600 δεν βλέπω να φτάνουν ) του χρόνου με αυτά τα λεφτά

Αλλά σε 2 χρόνια πάλι θα υπάρχουν καλύτερες και πιο φτηνές , έτσι πάει το πράγμα....

Οπότε κάνεις την αγορά όταν την χιάζεσαι και τελειώνει το θέμα

Δημοσ.

thanx φίλε angel.....με το καλο και εσενα η οθονουλα σου...(πιστευω τωρα μια χαρα θα ειναι....αφου ειδαν οτι το τραβηξες δεν νομιζω να στην ξανα κανουν)......

Δημοσ.

angel_fot καλο ξεμπερδεμα σου ευχομαι με την eizo σου ,εχω και εγω την S2110W και ειμαι ευχαριστημενος και βεβαια διπλα της εχω στον mac την aplle 23" alumin και σε πληροφορο οτι ειναι καλυτερη η eizo !

προσφατα εφτιαξα ενα πιο καλο μηχανιμα αγορασα και τα vista και παραγγειλα και εγω την 24111w bk , πιστευω να ειναι ενταξει και να εκανα καλη επιλογη ,βεβαια ο βασικος λογος της αγορας ειναι οτι μετα απο την 21 eizo και της apple 23 θες κατι μεγαλυτερο ! ετσι ειναι το ματι θελει κιαλλο να βλεπει ...

και οτι υποστιρηζει και HDCP

Δημοσ.
angel_fot καλο ξεμπερδεμα σου ευχομαι με την eizo σου ,εχω και εγω την S2110W και ειμαι ευχαριστημενος και βεβαια διπλα της εχω στον mac την aplle 23" alumin και σε πληροφορο οτι ειναι καλυτερη η eizo !

προσφατα εφτιαξα ενα πιο καλο μηχανιμα αγορασα και τα vista και παραγγειλα και εγω την 24111w bk , πιστευω να ειναι ενταξει και να εκανα καλη επιλογη ,βεβαια ο βασικος λογος της αγορας ειναι οτι μετα απο την 21 eizo και της apple 23 θες κατι μεγαλυτερο ! ετσι ειναι το ματι θελει κιαλλο να βλεπει ...

και οτι υποστιρηζει και HDCP

Ευχαριστώ πολύ , αλλά έχω μέλλων ακόμα , πήρα τηλέφωνο σήμερα να δω τι γίνετε , εάν την έλεγξαν , αλλά μου είπαν ότι από βδομάδα θα μάθουμε.

Καλορίζικη η δικιά σου . Εύχομαι να σου βγει αστέρι.

Εάν εξαιρέσουμε το πρόβλημα με τα pixel είμαι ικανοποιημένος , και με το παραπάνω !

Δεν περίμενα για αυτές τις διαστάσεις τόσο καλή ποιότητα και επιδόσεις , σε όλους τους τομείς.

Δημοσ.

Καλησπέρα εχω την samsung 244t και εχω μεινει αρκετα ευχαριστημενος αλλα μονο κατα την αναπαραγωγη dvd ταινιων θα μπορουσε να ειναι καλυτερη ( αν και το ηξερα πριν την παρω. Την αγορασα σε special τιμη στα 950 ? αλλα και στην κανονικη αξια της στα 1100 και παλι αξιζει... Γενικα για την benq εχω ακουσει καλα λογια επισης .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...