vandermonde Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 πάρε τηλέφωνο στην dell απευθείας και ενημέρωσε τους, σίγουρα θα σου κάνουν καλύτερη τιμή. στο site τους δυστυχώς δεν αναφέρουν τίποτα για προσφορές. και μην βρίζουμε πάλι την Ελλάδα, σκέψου πόσες 24αρες πουλάνε εδώ και πόσες στην Αγγλία, Γαλλία κλπ. μη τα λέμε 100 φορές λες να εκραζα διχως να εχω παρει τηλεφωνο?....πηρα τηλεφωνο και δεν γνωριζαν τιποτα.......λεγανε αυτο ισχυει μονο στις αλλες χωρες......και το καλυτερο που μπορουσε να μου κανει ηταν 1650............ενω σε αλλες ευρωπαικες χωρες εχω ακουσει και 1250!!!.......... και αυτο που λες για το ποσες πουλανε στην αγγλια κλπ......δεν νομιζω να εχει και πολυ σχεση....γιατι κατα τα αλλα οι τιμες της DELL ειναι ιδιες....γιατι δεν εχει πιο φθηνα και την 24αρα και την 27αρα??....αυτη ειναι μια προσφορα που βγηκε και ισχυει μεχρι τις 28 μαρτιου για την 30αρα..... εφοσον εκανε αυτη την κινηση η dell σε τοσες ευρωπαικες χωρες.....εμας γιατι μας αφησε απεξω....?? ισα ισα που θα χανε και λιγα αφου θα τις παιρναμε λιγοι...... αυτοι τα καλα παιδια......και εμεις τα κακα τιμωρια ε? Τώρα παρατήρησα αυτο που είχε πει και ο vandermonde....Υποστηρίζει είσοδο μόνο DUAL link DVI...Αυτό σημαίνει οτι σε κάποιες κάρτες γραφικών δεν θα "δείχνει"?Πχ εγω έχω την ΑΤΙ radeon 9800 XT...Aπ ότι καταλαβαίνω υποστηρίζει απλό DVI(αν δεν κάνω λάθος)...Θα υπάρχει πρόβλημα λέτε? θα εχεις μεγιστη αναλυση 1280*800.....(η second native της)
tarrasque Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 αν πήρες τηλέφωνο πάω πάσο, με την 30αρα να ξέρεις ότι υπάρχει πρόβλημα διαθεσημότητας=> μικρή προσφορά=> υψηλή τιμή πολύ λίγα κομμάτια διαθέσιμα και με μεγάλη αναμονή (1 μήνα μου ανέφεραν) στην αγγλία βλέπω κάνει ~1512? όχι τόσο τρελή διαφορά δηλαδή... να βεβαιωθείς ότι οι τιμές που βλέπεις είναι με ΦΠΑ Οι χαοτικές διαφορές στις τιμές είναι εν συγκρίσει με USA
vandermonde Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 απο το site της ιταλιας.......1.078,80 ? IVA Inclusa , Trasporto Escluso 2407 δηλαδη με το ΦΠΑ ειναι και χωρις μεταφορικα........η 24αρα.....πανω κατω σαν ελλαδα....... τωρα η 30αρα 1.882,80 ? <---σβησμενο με γραμμουλα στο σιτε 1.412,10 ? <----και η παρουσα τιμη για την 30αρα..... IVA Inclusa , Trasporto Escluso Τωρα αγγλια απο το σιτε της DELL...... £1,264.30 <--- η παλια £950.28 <---- η νεα τιμη της 30αρας και μετα απο μετατροπη=1404 ευρω incl. VAT, shipping (μαζι και το φπα και τα μεταφορικα) [You Save £314.02] με λιγα λογια σε ολη την ευρωπη 1400 ευρω και χωρις παζαρια...... (δηλαδη standard παει και χαμηλοτερα) στην ελλαδα 1650 με παζαρια.........θα λεγα τεραστια διαφορα......... με την usa το καταπια με τις χαοτικες διαφορες........εκανα το βλακα και οτι δεν το βλεπα.....αλλα αυτο ειναι απλα απιστευτο!...να γινεται χαμος στα ξενα φορα.........να λενε οι αμερικανοι....wow dell europe is on fire.......εχουν την 30αρα πιο φθηνα απο την 27αρα(και οντως ετσι ειναι)......και εδω εμεις.......τον υπνο του δικαιου...δεν ειμαστε ευρωπη........
telegamesvg Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Tι παει να πει Γαλλια , Αγγλια κ.λ.π ...δεν ειμαστε Ενωμενη Ευρωπη ?? Μια πολιτικη πρεπει να ακολουθουν ολες οι εταιριες... Αλλα μαλλον μας εχουν - κ με το δικιο τους - για τον φουτσο και μας τα κανουν ολα αυτα .... Αφουν δεν ενδιαφερομαστε εμεις για εμας , θα ενδιαφερθουν αυτοι??
ANEMOS-V Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 από την dell ελλάδας το πήρα οπότε δεν έχω κάποιο προβλημα για στειλε καμιά info για το τεχνικο μενου γιατι δεν το έχω ψάξει! patas power OFF ,opos eine svisti.. exeis patimeno to (menu) to (+) kai patas to (power) molis anapsi patas mia fora to (-) As a reminder, Dell screens allow you to access the hidden ʽfactoryʼ OSD menu to find out some additional information about your screen. Here is how to do it, it will become important later on… 1- Turn off your screen, while your computer is still on. 2- Press simultaneously the 'Menu' and '+' button of the screen. 3- While holding the 2 buttons, press now the 'Power' button. 4- Once the screen in ON, let go of the 3 buttons. 5- Then press the '-' button. 6- Press menu again to exit hidden menu.
Hal9000 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Hmm πόλεμος βλέπω με τις τιμές της Dell. Πάντα αυτό γίνεται και πιστέψτε με έχω δώσει μάχες Περιμένω μέσα στο μήνα την 27' στα 1000 + Φ.Π.Α. όταν τη πετυχαίνω στα 1000 δολλάρια από Αμερική και ebay. Βέβαια άλλο Αμερική και άλλο εδώ. Το σύστημα αυτό με τις τιμές που βάζουν στο ελληνικό site νομίζω αποτρέπει πολλούς να ασχοληθούν με την αγορά ενός Dell monitor. Για την 30' vandermonde έχω πάρει τιμή στα 1450 με Φ.Π.Α οπότε αν ενδιαφέρεσαι στείλε μου ένα pm να σε ενημερώσω ANEMOS-V thanks για το κόλπο.
ANEMOS-V Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Hal9000 ..mipos ksereis ti ginete me tin egkiisi apo ebay agora? tha kalipsi i Dell ellas? i tha trexoume ekso? de thelo na pisteuo oti tha pathei kati i othoni..fenete poli geri & piotiki.. omos panta yparxei i pithanotita.. den tolmo na til.. paro tin Dell ellas fovame to apotelesma.. lol.
Hal9000 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 ξεχνάς την εγγύηση από εδώ αν τυχόν πάθει κάτι. και σίγουρα θα έχεις να πληρώσεις και τελωνείο αν τη παραγγείλεις από αμερική. δε συμφέρει με άλλα λόγια.
ANEMOS-V Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 edo kai mines..exo idi tin 24'' apo ebay apo Agglia (kainouria)..de plirosa telonio ..tipota parapano..(xora tis EOK) an kai o politis mou eipe oti mono me to seirial number tis, tin pas stin pio kontini Dell tis perioxis sou..de to epsaksa akoma.. thanks pantos..
vandermonde Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Το σύστημα αυτό με τις τιμές που βάζουν στο ελληνικό site νομίζω αποτρέπει πολλούς να ασχοληθούν με την αγορά ενός Dell monitor ουτε επιτηδες να το καναν......λες και δεν θελουν να πουλησουν......αδικαιολογητοι!!!............
kavouras Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Παιδια δεν ξέρω τι γίνεται με τις εγγυήσεις στην Ελλάδα... Προσωπικά οτι μου έχει χαλάσει και εννοείται είναι μέσα στην εγγύηση,στέλνω ενα email στην εταιρία(εννοείται στην έδρα της εταιρίας στο εξωτερικό και όχι στην Ελλάδα) και με ενημερώνουν-είναι υποχρεωμένοι- τι να κάνω...Συνήθως τη στέλνεις και με δικά τους έξοδα στην επισκευάζουν ή στην αλλάζουν και στη στέλνουν πίσω...Αφήστε τις ελληνικές αντιπροσωπείες να κουρεύονται...!!
angel_fot Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Όντως καλή περίπτωση η 30"!!Μου φαίνεται θα ψάξω να την παραγγείλω απο Αμερική όπου έχει πολύ χαμηλότερες τιμές(ebay κτλ...)... Όσο για το HD δεν ξέρω αν θα καταλαβαίνουμε μεγάλες διαφορές σε τόσες ίντσες...Σίγουρα η διαφορά θα φανεί σε προτζέκτορες κτλ...Για να δούμε.... Από Αμερική ? θα σου πρότεινα να το ξεχάσεις. Εγώ από παρεισαγωγή Γερμανία πείρα την ΕΙΖΟ S2411W και παιδεύομαι 1 μηνά , και έχω και συνέχεια κοιτά τι μου συνέβη : ( από άλλο post ) '' Με έχει κουράσει πάρα πολύ το θέμα με την οθόνη μου και αυτό, γιατί δεν ήμουν προετοιμασμένος για μια τέτοια περιπέτεια. Την πρώτη μέρα που την παρέλαβα είδα το πρώτο πράσινο pixel, και ήταν μεγάλο σοκ! Μετά από 3 μέρες είδα και τα υπόλοιπα 4 καθώς έβαλα μαύρο φόντο πριν κοιμηθώ , αφήνοντας το πρόγραμμα που ʽυποτίθεταιʼ ξεκολλάει τα pixel να δουλέψει . Έως εκείνη την στιγμή δεν ήμουν σίγουρος αν θα έπρεπε να πληρώσω επιπλέον 42 ευρώ για να την στείλω πίσω στο μαγαζί που την πήρα ( technix.gr ) για έλεγχο . Με τα 5 pixel όμως την έκανα επί τόπου πακέτο , και μαζί με πολύ αναλυτικές οδηγίες για το που βρίσκονται την έστειλα. Μετά από 6 μέρες πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω τι απέγινε τελικά , και προς μεγάλη μου έκπληξη ενημερώθηκα ότι εστάλη πίσω η ίδια οθόνη! Στην ερώτηση πως γίνετε με 5 pixel να την έστειλαν πίσω ο ʽτεχνικόςʼ απάντησε ότι απλά ξεσκόλισαν με το ειδικό πρόγραμμα της ΕΙΖΟ . Την επόμενη έγινε η παραλαβή , την ανοίγω και τι να δω? Η οθόνη τοποθετημένη το εμπρός πίσω και με το προστατευτικό χαρτόνι του panel να βόσκει αλλού μέσα στην κούτα!! την συνέδεσα με το PC , και τι να δω??!!!? Τα 5 pixel ακόμα εκεί!!! Περνώ επί τόπου τηλέφωνο τα χώνω στον ʽτεχνικόʼ και μου λέει ότι από την ΕΙΖΟ και καλά , την έβαλαν ανάποδα! Ποια ΕΙΖΟ ? της Γερμανίας , για όποιον δεν κατάλαβε, η οθόνη μέσα σε 6 μέρες πήγε Θεσσαλονίκη από Εύβοια ,πήγε Γερμανία , Ελέγχθηκε ,γύρισε Θεσσαλονίκη , ήρθε Εύβοια . Ναι καλά………. Επίσης όταν είπα ότι τα πράσινα pixel είναι ακόμα στην θέση τους και ήταν ψέμα το ότι επιδιορθώθηκαν μου είπαν ότι τελικά δεν τα είδαν στο μαγαζί , αλλά ούτε και στην αντιπροσωπεία που εστάλη ( και καλά ) τότε αναρωτήθηκε ο υπάλληλος , περίεργο ? Όπως καταλαβαίνετε πως θα σκεφτώ να την ξαναστείλω πίσω μετά από αυτό? Μπορεί την επόμενη φορά να μου την στείλουν το πάνω κάτω! Για την επόμενη μέρα προσπαθούσα να μιλήσω με τον διευθυντή του μαγαζιού , ο οποίος όλο και κάπου έλειπε… Μέχρι και στην Γερμανία στο μαγαζί που έχουν εκεί πείρα τηλέφωνο να κάνω τα παράπονα και να ρωτήσω εάν πήγε στο service η οθόνη μου , αλλά με ενημέρωσαν ότι δεν είχα δικαίωμα να επικοινωνήσω με το εκεί service παρά μόνο του Ελληνικού παραρτήματος. Την επόμενη μέρα ξαναπήρα τον ʽτεχνικόʼ και τον ρώτησα τι γίνετε τελικά με την εγγυηση ? μου απάντησε ότι είναι στα 5 pixel (από τα 0 που, και καλά, ήταν ) αλλά στην ΕΙΖΟ διέφυγαν τα 4 και είδαν μόνο ένα !!. Εκεί λοιπόν άρχισα να ψάχνω τι μπορώ να κάνω με την Ελληνική αντιπροσωπεία . Αυτή την στιγμή υπάρχουν 4 πράσινα subpixel , τα 3 από τα οποία δεν ενοχλούν ιδιαιτέρα. Δεν ξερώ τι θα κάνω στο τέλος αλλά προς το παρών με έχει κουράσει πολύ το θέμα , μπορεί να τα συνηθίσω . '' Εχθές την ξανά έστειλα πίσω . Για Dell 30" από ebay , τις κοίταζα και εάν διαβάσεις καλά θα δεις ότι δεν είναι καινούριες αλλά επιδιορθωμένες από το εργοστάσιο , για αυτό είναι και τόσο φτηνές
Apostolishatz Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Ρε παιδιά σαν πολλές δεν είναι οι 24 και οι 30 ίντσες για οθόνη υπολογιστή? Εγώ έχω 17 και σκέφτομαι να πάρω 20" και πάλι μεγάλη μου φαίνεται.... Για να έχουμε τη σωστή(για τα μάτια μας) απόσταση που θα καθόμαστε να πληκτρολογούμε,στο μπαλκόνι?
kavouras Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Για Dell 30" από ebay , τις κοίταζα και εάν διαβάσεις καλά θα δεις ότι δεν είναι καινούριες αλλά επιδιορθωμένες από το εργοστάσιο , για αυτό είναι και τόσο φτηνές Ap oti leei These Dell monitors are brand new, warranted (3-years), non-refurbished units. Diladi den exoun episkeyastei pote...Einai kainouria... O sigkekrimenos exei kai mia epipleon xreosi(den ksero poso..den leei) gia na tin anoiksei an thelo kai na tin elenksei oti exei 0 kamena pixel... Ti na po...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.