Προς το περιεχόμενο

Ποια 24" wide είναι η καλύτερη?

kavouras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγώ είμαι ένας ευτυχής ιδιοκτήτης μιας dell 2407 Α04. Όπως θα διαβάζεις οριακά καλύτερο panel έχει το benq fp241wz το οποίο το έψαχνα αλλά δεν το έβρισκα. Φυσικά και το eizo είναι κορυφή αλλά προτίμισα την Dell λόγω της πληθώρας εισόδων που έχει καθώς δεν έχω τηλεόραση (και ούτε πρόκειται). Η samsung βγήκε εκτός λόγω input lag. Δεν έχω μετανοιώσει καθόλου με την επιλογή, αν έχεις αρκετά άνετο γραφείο μπορείς πάρεις και την καινούργια 27αρα ή ακόμα την 30αρα. Οι 24'' @ 1920*1200 πιστεύω είναι πολύ καλές για αποστάσεις θέασεις <90cm. Γενικότερα η εμπειρία "υπολογιστης" περνάει σε άλλη διάσταση :P

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
εγώ είμαι ένας ευτυχής ισιοκτήτης μιας dell 2407 Α04. Όπως θα διαβάζεις οριακά καλύτερο panel έχει το benq fp241wz το οποίο το έψαχνα αλλά δεν το έβρισκα. Φυσικά και το eizo είναι κορυφή αλλά προτίμισα την Dell λόγω της πληθώρας εισόδων που έχει καθώς δεν έχω τηλεόραση (και ούτε πρόκειται). Η samsung βγήκε εκτός λόγω input lag. Δεν έχω μετανοιώσει καθόλου με την επιλογή, αν έχεις αρκετά άνετο γραφείο μπορείς πάρεις και την καινούργια 27αρα ή ακόμα την 30αρα. Οι 24'' @ 1920*1200 πιστεύω είναι πολύ καλές για αποστάσεις θέασεις <90cm. Γενικότερα η εμπειρία "υπολογιστης" περνάει σε άλλη διάσταση :P

de se pisteuo.. apokliete na eine toso kalo monitor..:mrgreen:

me tin egkiisi entos elladas emathes ti ginete? giati akoma de toxo psaksei..

episis sto texniko menu..auto me to syndiasmo pliktron exeis mpei?

:mrgreen:

Δημοσ.
de se pisteuo.. apokliete na eine toso kalo monitor..:mrgreen:

me tin egkiisi entos elladas emathes ti ginete? giati akoma de toxo psaksei..

episis sto texniko menu..auto me to syndiasmo pliktron exeis mpei?

:mrgreen:

από την dell ελλάδας το πήρα οπότε δεν έχω κάποιο προβλημα :P

για στειλε καμιά info για το τεχνικο μενου γιατι δεν το έχω ψάξει! :)

Δημοσ.
μόλις έδωσα σε πελάτη μου την καινούργια Eizo 24" s2411w bk, πάρα πολύ καλή αλλά και πανάκριβη!

καλημερα και απο μενα ,επειδη εχω την S2110w eizo και θελω να παρω και μια μεγαλυτερη τη παραπανω εχει το μοντελο s2411w bk που βγηκε τωρα ? και υπαρχει διαθεσιμο ?

Δημοσ.
Μου φαίνεται θα ψάξω να την παραγγείλω απο Αμερική όπου έχει πολύ χαμηλότερες τιμές(ebay κτλ...)...

καλα αυτο που γινεται στην Αμερικη με τις τιμες ειναι απιστευτο....κανει η 30αρα οσο κανει σε εμας η 24αρα(μη σου πω και πολλα λεω - και δεν μιλαω για ebay κλπ....απο ενα κοινο καταστημα).......ασε εχουν και κατι μεγαλα καταστηματα με lifetime warranty,επιστροφη εντος 90 ημερων για οποιοδηποτε λογο.....και οι μισθοι τους ειναι και καλυτεροι απο τους δικους μας.......ε ρε αδικιες............

μόλις έδωσα σε πελάτη μου την καινούργια Eizo 24" s2411w bk, πάρα πολύ καλή αλλά και πανάκριβη!

ποσο αν επιτρεπεται?

Δημοσ.
καλημερα και απο μενα ,επειδη εχω την S2110w eizo και θελω να παρω και μια μεγαλυτερη τη παραπανω εχει το μοντελο s2411w bk που βγηκε τωρα ? και υπαρχει διαθεσιμο ?

είναι σχεδόν το ίδιο με βασική διαφορά ότι το 2411 υποστηρίζει HDCP

http://www.prad.de/en/guide/screen2354.html

http://www.prad.de/en/guide/screen3562.html

Δημοσ.
καλα αυτο που γινεται στην Αμερικη με τις τιμες ειναι απιστευτο....κανει η 30αρα οσο κανει σε εμας η 24αρα(μη σου πω και πολλα λεω - και δεν μιλαω για ebay κλπ....απο ενα κοινο καταστημα).......ασε εχουν και κατι μεγαλα καταστηματα με lifetime warranty,επιστροφη εντος 90 ημερων για οποιοδηποτε λογο.....και οι μισθοι τους ειναι και καλυτεροι απο τους δικους μας.......ε ρε αδικιες............

ποσο αν επιτρεπεται?

Eκει τουλαχιστον το εμποριο λειτουργει καλυτερα και περισσοτερο εις οφελος του καταναλωτη ...

Τραβατε στο Πλαισιο π.χ και πειτε τους οτι αν δεν σας ικανοποιησει η οθονη θα την επιστρεψετε να δειτε τι θα γινει ....

Εδω demo δεν εχουν , και αν παρεις κατι το παντρευτηκες ....

Για την 24" οθονη , ολες οσες εχουν αναφερθει ειναι ολες αξιολογες και ολες φορανε το S-PVA panel της Samsung ...

Δημοσ.

ενταξει παιδες its official.......δεν παιρνω οθονη και ας στραβωθω με την CRT μου......εχει βγει προσφορα της DELL σε ολη την ευρωπη (γερμανια,ιταλια κλπ) 25% κατω η τιμη για μεχρι τις 28 μαρτιου στις 30αρες....και απο 1880(20 ευρω πιο ακριβα απο της ελλαδας).....τις δινουν 1410 ευρω (χωρια η μειωση απο το παζαρι που θα κανεις), σε ολες τις χωρες κατω 450-500 ευρω!!!.......σε εμας το site της DELL τσιμουδια......αλλα και τι να λεγε αλλωστε αφου δεν ισχυει τιποτα τετοιο στο ελλαδισταν........

μια ζωη τα κοροιδα.....τωρα τι φταιει αραγε οι πολιτικοι?(σε ενα αλλο φορουμ καποιος ελεγε για κατι περιεργους φορους που βαζει η ελλαδα στις οθονες).....εμεις οι ιδιοι? Μας εχουν δει τι ειμαστε και μας τα κανουν?.....

απλα ελεος και αισχος........

edit : αισχος και για την DELL...........γιατι σε μια τετοια κινηση μονο ρατσισμο διακρινω........

Δημοσ.
γερμανια,ιταλια
είναι και οι δύο στην Ε.Ε. Γιατί δεν ρωτάς να στην στείλουν Ελλάδα; Δεν θα υπάρξει πρόβλημα με τελωνείο!
Δημοσ.

Παιδιά στο ebay αυτη τη στιγμή δίνουν την 30άρα dell 995 ευρώ μάζι με τα έξοδα μεταφοράς για Ευρώπη!!!Με 3 χρονάκια εγγύηση...

Μεγάλη απάτη στην Ελλάδα βρε παιδί μου!!

Δημοσ.
ενταξει παιδες its official.......δεν παιρνω οθονη και ας στραβωθω με την CRT μου......εχει βγει προσφορα της DELL σε ολη την ευρωπη (γερμανια,ιταλια κλπ) 25% κατω η τιμη για μεχρι τις 28 μαρτιου στις 30αρες....και απο 1880(20 ευρω πιο ακριβα απο της ελλαδας).....τις δινουν 1410 ευρω (χωρια η μειωση απο το παζαρι που θα κανεις), σε ολες τις χωρες κατω 450-500 ευρω!!!.......σε εμας το site της DELL τσιμουδια......αλλα και τι να λεγε αλλωστε αφου δεν ισχυει τιποτα τετοιο στο ελλαδισταν........

μια ζωη τα κοροιδα.....τωρα τι φταιει αραγε οι πολιτικοι?(σε ενα αλλο φορουμ καποιος ελεγε για κατι περιεργους φορους που βαζει η ελλαδα στις οθονες).....εμεις οι ιδιοι? Μας εχουν δει τι ειμαστε και μας τα κανουν?.....

απλα ελεος και αισχος........

edit : αισχος και για την DELL...........γιατι σε μια τετοια κινηση μονο ρατσισμο διακρινω........

πάρε τηλέφωνο στην dell απευθείας και ενημέρωσε τους, σίγουρα θα σου κάνουν καλύτερη τιμή. στο site τους δυστυχώς δεν αναφέρουν τίποτα για προσφορές. και μην βρίζουμε πάλι την Ελλάδα, σκέψου πόσες 24αρες πουλάνε εδώ και πόσες στην Αγγλία, Γαλλία κλπ. μη τα λέμε 100 φορές

τη κανει ακριβως το HDCP εχει σχεσει με HD ετσι δεν ειναι ?

http://www.theprojectorpros.com/learn.php?p=theater_hdcp

http://en.wikipedia.org/wiki/HDCP

Δημοσ.
είναι και οι δύο στην Ε.Ε. Γιατί δεν ρωτάς να στην στείλουν Ελλάδα; Δεν θα υπάρξει πρόβλημα με τελωνείο!

καλη η ιδεα σου......εδω που λεει ο λογος και ο ιδιος να παω ταξιδι ιταλια...να κανω και εκδρομουλα πιο φθηνα θα μου ρθει!!.....το θεμα ειναι τι γινεται με την εγγυηση μετα.......και γιατι να μην εχουμε τα ιδια προνομια με τους αλλους πολιτες....αλλων χωρων.......?

παντως καλο θα ηταν να τα προσεχουμε κατι τετοια.....να το ψαχνουμε και να μποικοταρουμε σε τετοιες περιπτωσεις.....ή να τα παραγγελνουμε απο εξωτερικο.......(οπως κανουν κατι κολλητοι μου με console games και εχουν γλιτωσει τα κερατα τους)...μπας και βαλουν μυαλο καποτε καποιοι.......

Δημοσ.

Τώρα παρατήρησα αυτο που είχε πει και ο vandermonde....Υποστηρίζει είσοδο μόνο DUAL link DVI...Αυτό σημαίνει οτι σε κάποιες κάρτες γραφικών δεν θα "δείχνει"?Πχ εγω έχω την ΑΤΙ radeon 9800 XT...Aπ ότι καταλαβαίνω υποστηρίζει απλό DVI(αν δεν κάνω λάθος)...Θα υπάρχει πρόβλημα λέτε?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...