kavouras Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Πήρα τη μεγάλη απόφαση να πάρω μια 24" οθόνη...TFT και wide.... Βρήκα ως τώρα τα μοντέλα της DELL και της samsung με αρκετά καλές κριτικές... Ποιά προτέινετε απο αυτές ή οποιαδήποτε άλλη 24άρα? Ευχαριστώ...
vandermonde Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 ιδου το ερωτημα........και εγω μια απο τα ιδια και δεν μπορω να αποφασισω με τιποτα....απιστευτο value for money η dell 2407.....τα χει ολα(πλεον και με το νεο revA04) και η πιο φτηνη.......εχε υποψιν οτι ερχεται και η νεα EIZO 2411....τωρα κατα ποσο αξιζει την τοση μεγαλη χρηματικη διαφορα........δεν ξερω.....και κατι αλλο.....η 30αρα της DELL εχει πεσει σε ολη την ευρωπη αυτες τις μερες 400-500 ευρω....αν αυτο σου λεει κατι.......
angel_fot Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 vandermonde η ερώτηση είναι σαφέστατη , και η απάντηση μια ΕΙΖΟ S2411W , Πρέπει να συμφωνείς σε αυτό. Από εκεί και πέρα εάν εξετάσεις από θέμα απόδοσης-τιμής αλλάζουν τα πράγματα.
vandermonde Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 ωχ σε κολλησε ο παπακος! (πλακα κανω)......μακαρι να ηταν τοσο απλα τα πραγματα angel_f......θα με εβγαζε απο πολυ κοπο και ψαξιμο......αποδειξε μου οτι οντως ειναι καλυτερη και θα τα σκασω να την παρω.....το budget μου ειναι γυρω μεχρι τα 1600 αρα με παιρνει......δωσε μου link με συγκριτικα και αναλυτικες παρουσιασεις....να βγαινει καθαρα οτι θα πληρωσω παραπανω ποιοτητα και οχι απλως το ονομα EIZO.....δεν βλεπω πουθενα σε κανενα απο τα μεγαλα site με reviews και forums να γινεται ντορος για αυτην.....τιποτα ουτε κουβεντα....και μη μου πεις φταιει η τιμη.....γιατι αυτη συγκριτικα με αλλες ειζο ειναι φτηνη.......στο prad ειδα κατι να λεγεται για mouse lag.....σε κατι ιαπωνεζικα site ειδα user reviews να βγαζουν μεγαλυτερη βαθμολογια για την BENQ FP241W απο οτι στην EIZO (που ειναι και δικια τους!!!)....και το κερασακι στην τουρτα?? Κοστιζει σχεδον οσο η 30αρα της DELL η οποια απο εντυπωσεις και review που εχω διαβασει ειναι τουλαχιστων εκπληκτικη!.....
angel_fot Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 . Είναι πολύ καινούρια , καλά καλά δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα , εάν διαβάσεις για την S2410W και αναλογιστείς ότι είναι βελτιωμένη τότε λογικά σημαίνει ότι είναι η καλύτερη στις 24" . Επειδή την έχω , και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος ( ευνόητε , πέρα από τα pixel ) και την έχω συγκρίνει με τις παλιές μου 19" , είναι κλάσης ανώτερη. Ώμος δεν έχει τύχει να δω και κάποια dell η άλλη μάρκα 24" δεν μπορώ να εκφράσω κάποια άποψη , απόλυτα. 1600 είναι πολλά , και εγώ μάλλον δεν θα τα έδινα για 24" Για mouse lag στο υπογράφω , δεν υπάρχει περίπτωση να καταλάβεις κάτι τέτοιο. H αλήθεια είναι ότι από προδιαγραφές , όλες ίδιες φαίνονται , εάν μπεις στο http://www.prad.de και δεις την HP 2465 , θα καταλάβεις ότι η καλύτερη δεν κρίνετε από τις προδιαγραφές. Για την 30" να σου πω και εγώ την αμαρτία μου , μου πέρασε από το μυαλό να πάρω , αλλά όχι dell , την HP 3065. Για την BENQ , δεν θα την εμπιστευόμουν σαν μάρκα , άσε από εγγυηση pixel τι θα έχει . Είναι χαλεποί καιροί !
vandermonde Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 απο το εως τωρα ψαξιμο που εχω κανει........dell kai HP 30αρες ειναι σχεδον ιδιες..ιδια panel,επιδοσεις κλπ...αλλα τεινω προς DELL......δεν ξερω απλη διαισθηση.....ενα πραγμα με εμποδιζει απο το να την παραγγειλω......το ατιμο το HDCP......ειναι HDCP compliant αλλα......over dual link HDCP.....και δεν υπαρχει αυτη τη στιγμη καρτα γραφικων να υποστηριζει ΗDCP over dual link(ναι ουτε η 8800 GTX.......εχει HDCP over single link μονο).....το R600 της ΑΤΙ φημολογειται οτι θα υποστηριζει.....αλλα ποιος μου το εγγυαται εμενα?.....αλλα βεβαια υπαρχει και η αλλη λυση......τα ripareis και τα βλεπεις μια χαρα απο τον σκληρο(να μην κουραζεις και το drive)............καλα μιλαμε τρελο off topic e............
angel_fot Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δεν παίρνεις μια φτηνή 32" HD TV για ταινιες, να λύσεις το πρόβλημα σου? Ασε που μεχρι να δουμε HD ταινιες στα video club , θα περεσει καιρος
angel_fot Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Εχεις περασει απο το Multirama στη Στουρναρη να δεις και 30" και 24" Για εμενα ενας λογος που δεν πειρα 30" ηταν το μεγαλο μεγεθος , αλλα εχω και HDTV οποτε δεν την ηθελα για ταινιες
vandermonde Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 ρε συ δεν ειναι αυτο το προβλημα μου........σιγα μην παρω τετοιο μονιτορ (αποκλειστικα) για ταινιες......για δουλεια το θελω κυριως......αλλα ειναι το γαμωτο....οταν μου την βιδωνει γιατι να μην μπορω να πεταω ενα hd-dvd/bluray(οταν γινουν mainstream εννοειται).......να βλεπω και κανα εργακι αραια και που...... η αληθεια ειναι οτι δεν εχω δει απο κοντα 30αρι.....τελευταια φορα που περασα απο στουρναρη δεν ειδα πουθενα.....τωρα εχει σιγουρα? και ποιο? αν ειναι θα περασω το σαββατο.....
vandermonde Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 7900 gtx.......αλλα δεν παιζω και πολυ παιχνιδια ετσι δεν με τρομαζει η αναλυση....για τις εφαρμογες που την θελω μια χαρα θα με βγαλει και αυτη η καρτα.....ποια 30αρα εχει στην στουρναρη?κανα apple φανταζομαι ε? edit: ασε που εχει και second native αναλυση 1280χ800 αλλα κανει και καλο downscale με την καρτα γραφικων.......ετσι ωστε αν θελω να παιξω κανα oblivion δεν νομιζω να χω προβλημα
angel_fot Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Έχει όλες τις apple από 20" μέχρι 30" , εγώ πήγαινα και χάζευα , αξίζει να τις δεις μαζί για να καταλάβεις την διαφορά στο μέγεθος. Από κάρτα είσαι πολύ καλά .
vandermonde Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 οκ thanx man.......θα παω να τσεκαρω τα μεγεθη τοτε και στην πραξη......
kavouras Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Όντως καλή περίπτωση η 30"!! Μου φαίνεται θα ψάξω να την παραγγείλω απο Αμερική όπου έχει πολύ χαμηλότερες τιμές(ebay κτλ...)... Όσο για το HD δεν ξέρω αν θα καταλαβαίνουμε μεγάλες διαφορές σε τόσες ίντσες...Σίγουρα η διαφορά θα φανεί σε προτζέκτορες κτλ...Για να δούμε....
ItsToasted Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 mouse lag Auto einai kirios logo tis analisis. Diladi an apo 1280 ksafnika pas sta 1680 to mouse dianiei ligoteri apostasi stin othoni sou me mia x metakinisi tou pontikiou pou me auti tha eixes ftasei stin alli meria tis 1280 othonis. Edw tha itan kalitero vevaia ena pontiki me ipsili analisi etsi oste na min vlepeis tremopegma tou kersora ston othoni logo pontikiou kai gia na auksiseis tin akrivia kai tin analisi etc oste na einai to idio se esthisi me auti pou eixes prin.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.