kostasjdmax Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Ο θείος μου έφερε τα Vista με torrent και κάνω διπλό κλικ στο iso και όλα καλά.Το δισκάκι γράφεται χωρίς κανένα προβλημα.Μόλις βάζω το DVD να τρέξει δεν μου εμφανίζει τίποτα.Τι λέτε να φταίει??Μήπως έκανα κάποιο λάθος στο κάψιμο?Ευχαριστώ!
ppetr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Έγραψες το ISO ή έκανες extract και έγραψες τα περιεχόμενα? Η boot sequence είναι σωστή?
kostasjdmax Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Έκανα unrar σε ένα από τα αρχεία και εμφανίστηκε το iso.Mετά τ έκαψα με το nero.Το έβαλα να bootαρει από cd...
ninos30 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δοκίμασε να το φορτώσεις με Deamon tools (το iso) να δεις αν θα ανοίξει το "autorun menu" ώστε να δεις αν είναι εντάξει το iso. Αν το φορτώσει κανονικά τότε δοκίμασε να γράψεις το δισκάκι στην χαμηλότερη δυνατή ταχύτητα. Εγώ πχ το πρώτο το έγραψα σε 8x και δεν έπαιζε. Κάπου διάβασα αυτό που σου είπα και μετά το έγραψα σε 2χ και έπαιξε κανονικά
tsakonas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 an se xamili taxuthta pali de bootarei o theios sou einai apatewnas
orgio79 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 ean einai rtm version exei date check, vale loipon ap to configuration sto boot date prin apo 30/11/2006 kai dokimase ksana.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.