razorious Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Geia xara se olous.Hrthe kairos na allakso to 6etias pc mou.Prosanatolizomai se mia etoimi synthesi & sygkekrimena gia to Turbo-X performance tou Plaisiou.Mono to kouti vgainei sta 1009 Euros (tha kratiso tin 17'' lg tft). Pos sas fainetai san skepsi?Perimenw gnomes & symboules...
Marcos_Aurilius Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δεν θα το έπαιρνα με τίποτα, μιας και δεν κάνει για 3D rendering που το θέλω...
madsc Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δώσε link/σύνθεση του pc που θες να πάρεις, πες μας τις ανάγκες σου, τι θες να κάνεις με αυτό. /sc
benZiDirK Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Φιλε Σηφη.... δεν σε ρωτησε παιδι μου αν το θελεις εσυ.... Ρωταει το παιδι για τον ευατο του... Εσυ εισαι αλλου παπα ευαγγελιο.... Φιλε το PC ειναι σχετικα καλο αλλα θελει μερικες αλλαγες.. ΠΧ Βαλε καμια 30 ευρω παραπανω και αλλαξε την μητρικη... Βαλε ή την Ρ5Β ή την S3 της Gigabyte.. Επισης αλλαξε ποντικι και πληκτρολογιο.. ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ TURBO-X!!
razorious Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Λοιπόν το link einai αυτό: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=5&category=69975815&product=897434&tab=specs Βγάζουμε οθόνη,πληκτρολόγιο & mouse.Το λειτουργικό είναι Vista Home Premium & oxi Xp όπως γράφει. Αγαπητέ Madsc, θέλω να πάρω κάτι καλό τώρα & δουλεύει ικανοποιητικά για όσο το δυνατο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.Δεν είμαι απαιτητικός χρήστης ούτε θα τρέξω βαριά προγράμματα,αλλά θα ήθελα άνετα να παίξω C&C Tiberium Wars π.χ.Το budget των 1000? είναι άμεσα διαθέσιμο & εννοείται ότι θα ακολουθήσω τη συμφερότερη λύση.Γι'αυτό άλλωστε & το post.
basilis5 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 προτινω να βαλεις + 1 γιγα μνημη για να παιζουν πιο καλα τα βιστα επισης θα΄παιζεις παιχνιδια;αν ναι, η 7600 δεν εχει και πολυ λαμπρο μελλον..καλη δεν λεω αλλα ηδη ξεπερασμενη,βεβαια απο το να σκασεις μια περιουσια για γραφικα,καλυτερα κρατα την,και αν δεν σε ικανοποιει σε 1-2 χρονια την αλλαζεις αλλα τα 2 γιγα τα θεωρω αναγκαια επισης τροφοδοτικο δεν λεει προσεξε μην σου βαλουν καμια φολα
razorious Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Ρώτησα τηλεφωνικά για τροφοδοτικό και μου είπαν στα 400 Watt αγνώστων λοιπών στοιχείων...
benZiDirK Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Τα τροφοδοτικα ειναι της ARENA. Οπως και η μαρκα του κουτιου...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Για το psu δεν ξέρω τι ποιότητας είναι,αλλά το κουτί είναι απογοήτευση(μέσα) Εν έτη 2007 και θέλει βίδες για να στηριχθούν τα cd-r,αν είναι δυναμόν.
benZiDirK Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δεν θα λεγα πως ειναι κακο.... Εξαλλου ειναι μεσα στην τιμη του κουτιου.. Παντα μπορεις να το αλλαξεις και να βαλεις κατι πιο επωνυμο... Μπορεις να δωσεις τα λεφτα ομως...? Για να παρεις κατι αξιολογο πρεπει να δωσεις 70-100 ευρω... Το Πλαισιο εχει φερει καποια καλα κουτια της Coolermaster. Δες αν μπορεις να αλλαξεις και το κουτι....... Εχει φερει ενα κουτι με 450W τροφοδοτκο.. και ειναι και Coolermaster. Πολυ καλυτερα θα ελεγα.
razorious Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Εννοείς αυτό? http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=15&product=929824&tab=specs
basilis5 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 εγω νομιζω καλυτερα αν δεν αλλαξεις γραφικα,να κρατησεις αυτο το τροφοδοτικο προς το παρων, και να βαλεις +2 γιγα και αργοτερα αλλαζεις το τροφοδοτικο ή το αναποδο πρωτα τροφοδοτικο και μετα οπωςδηποτε 1 γιγα μνημη αν παρεις τωρα μνημη καλυτερα μην παρεις 2*512 αλλα 1*1024 ετσι ωστε αργοτερα να χεις 2 σε διαταξη ντιουαλ αν δεν ανεβαινει σημαντικα το κοστος, παρε και κουτι
benZiDirK Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Swsta.. afto to kouti ennow. Einai arketa kalo. An afiseis tin mitriki pou exei twra na ksereis pws exei mono 2 theseis gia mnimi. Opote opws kai dipote na allakseis tin mitriki. Vres kati kalytero.. giati gia mena to kalytero se ena PC prepei na einai i mitriki kai meta ola ta ypoloipa.. einai i raxokokalia tou H/Y... Symfwneis...
razorious Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Σας ευχαριστώ για τις συμβουλες.Το θέμα είναι ότι αν 1)Βάλω Coolermaster 2)Άλλο 1 Gb Ram και 3)Καλύτερη μητρική, το budget ανεβαίνει & θα ήθελα να το κρατήσω στο χιλιάρικο.Μήπως να θυσιάσω τον επεξεργαστή για τα υπόλοιπα 3???:-?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.