Προς το περιεχόμενο

Ταχύτητα αντιγραφής χαμηλη

Leite33

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε σεις υπάρχει κάποιο πρόγραμμα η κόλπο που να μπορώ να γράψω dvd με χαμηλοτερη ταχύτητα απο 6x!!! Στο nero και στο alcohol μεχρι 6 έχω min!! Γίνεται πιο χαμηλα

Δημοσ.

re c gia perimene...ta dvd pou xrisimopoihs ypostirizoun kato apo 6x? to antigrafiko sou? (auto logika ypostirizi alla gia tsekare to..)

Δημοσ.

Ναι υποστηρίζουν!! Αλλά έτσι και αλλιως ας πουμε στο Nero η το Alcohol η σε κάτι αλλό μπορεί να γράψει με μικρότερη;;; Ασ πούμε ότι και τα dvd και το αντιγραφικό μπορει να γράψει μικρότερη τι γίνεται με το πρόγραμμα...

Δημοσ.

Μάλλον δεν υποστηρίζει το αντιγραφικό κάτω από 6x. Εγώ με το nec4550 έκαιγα και με 4x, ενώ με το lite-on που πήρα μου καίει μόνο μέχρι (min) 6x.

Δημοσ.

εγω παλι με το nero γιατι δε μπορω να γραψω dvd με ταχυτητα μεγαλυτερη απο 4x?? ενω τα αδεια DVD που εχω ειναι 16απλης ταχυτητας στο μενου που διαλεγω την ταχυτητα εγγραφης εχει μονο την 4απλη!!

• Moderators
Δημοσ.

Ε, καλά, εαν το αντιγραφικό σου ειναι παλιο, πολύ πιθανον να τερματιζει εκει!

(π.χ. ειχα ενα παλιο Sony Που εγραφε μεχρι 4χ, και μονο dvd-r)

Δημοσ.

sot_pal exw to idio problima me sigekrimena tdk pou lene 16x alla mou ta grafi max 4x.. to antigrafiko mou kai to nero fisika kai ypostirizoun 16x. apla kati skaloni se auta ta diskakia. me alla eimai ok. psakstin ligo me diafores markes kai tha ti bris tin akri.

Δημοσ.

Ο καλύτερος τρόπος να γράψεις σε ταχύτητα κάτω από 6x είναι να βρεις δισκάκια που δεν υποστηρίζουν ταχύτητα εγγραφής πάνω από 4x (π.χ. παλιά dvdr ή επανεγγράψιμα dvdrw). Ειδικά τα επανεγγράψιμα είναι αδύνατο να γραφούν πάνω από τη μέγιστη ονομαστική τους ταχύτητα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...