nikgik Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Ποια μάρκα επεξεργαστή προτείνετε; Ποιος έχει καλύτερες επιδόσεις στη σωστή τιμή (κατηγορία γύρω στα 100 ευρώ); Ποιος είναι αυτός που θερμένεται λιγότερο και αρα μπορει να μην χρειάζεται ανεμιστηράκι συστήματος(συνεπώς λιγότερος θόρυβος); Τα ανεμιστηράκια επεξεργαστή με τιμές 30-40 ευρώ είναι σχετικά αθόρυβα ή πρέπει κάποιος να ξοδέψει περισσότερα; Ευχαριστώ προκαταβολικά.
activex Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 auth ti stigmi to exoume ksanapi oti h intel einai mprosta kata poli se olous tous tomis me tis cpu core 2 duo. tora vevea me timi 100E ligo diskola na paris akoma kai ton mikrotero tis katigorias. parola auta aksizi na dosis alla 70 E kanontas ligo oikonomia kai agorazontas ton argotera. einai thaumasios kai se epidosis kai se timi kai se thermiki simperifora opos kai ston yperxronismo (60-70% overclock) cpu xoris anemistira den prokite na kataferis na bris stin agora! oute o p3 den douleuh xoris anemistira . ektos kai an balis kamia gigantiea psixtra kai pali xlomo to blepw. pantos me ta standar anemistirakia den tha exeis problima thoribou os epitopliston..
dhmak Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Εμένα ο Core 2 Duo 4300 (που έχω απο την Παρασκευή) κυμαίνεται στους 44-45 βαθμούς (σπάνια και τους 50) τον έχω με την ψύκτρα της intel που κυμαίνεται στις 2300-2500 στροφές (σπάνια και στις 2800). Είναι φυσιολογικές αυτές οι τιμές ;; Ά και η 7600gt που έχω κυμαίνεται στους 43-53 βαθμούς. Τί λέτε ;;
SpiderGr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Pantos an thes tin gnomi mou se anemistirakia cpu, tha sou proteina Zalman. Evala ston Core 2 Duo 6600 kai einai athorivo kai kalitero apo auto tis manas tou. Zalman eixa valei kai palia se mia Nvidia 6600gt kai den eixa kanena parapono kai apo ekei. Oso gia to dilima AMD i Intel tha simfoniso me ton filo activex. i intel ekane para poli kali kinisi me tous core 2 duo kai sto leo ego pou imoun fanatikos AMDakias....
dterzakis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Οι θερμοκρασίες σου δεν είναι και οι καλύτερες... Είναι αλήθεια ότι αρκετοί Core 2 Duo έχουν κυκλοφορήσει με στραβά καπάκια. Στην πράξη σημαίνει ότι η ψύκτρα δεν εφαρμόζει πολύ καλά με την cpu. Δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις και πολλά από θέμα εγγύησης. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι το lapping, ψάξε σχετικά στο net ή και στο forum. Λογικά δεν θα έπρεπε να ξεπερνάς τους 40-42. Αυτές οι θερμοκρασίες είναι σε idle ή σε load?
activex Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 dhmak fisiologikotatos eisai min anisixis (proxora kai sto overclock tora ) edit : se full load enohte etsi?
psyhakias Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 να δωσουμε ραντεβου οπως κανουν στο εξωτερικο οι χουλιγκανς amdακιδες και Intelακιδες και να πλακωθουμε στο ξυλο:twisted: επιτρεπονται τα πεταγματα στους αντιπαλους επεξεργαστες σκληροι δισκοι κλπ
dterzakis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 amdακιδες και Intelακιδες επιτρεπονται τα πεταγματα στους αντιπαλους επεξεργαστες σκληροι δισκοι δεν είμαι τπτ από τα δύο αλλά έχω 2-3 drives για πέταμα!!
dhmak Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Οι θερμοκρασίες αυτές είναι όταν βλέπω τηλεόραση απο την κάρτα τηλεόρασης (γενικά ο υπολογιστής μου όταν ανοίγει, παίζει τηλεόραση μέχρι να κλείσει, δέν μπορω, είμαι φανατικός τηλεορασάκιας) αλλα και σε πιό 'βαριές' εργασίες : π.χ. virtualdub, soundforge και άλλα πολυμέσα και παιχνίδια έχουν μία άυξηση 50-53 βαθμούς (νομίζω μηδαμεινή). Λέτε είμαι εντάξει ;;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Nαι εισαι ελαφρως επανω, αλλα σε οκ πλαισια.
activex Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 basika an den spasis tin thleorasi oi thermokrasies den prokite na pesoun ! (ok ti na kanw? kanw ta panta gia na ksekopsete apo auton ton karkino ) sorry gia to offtopic alla den anteksa
dhmak Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δηλαδή η τηλεόραση 'φουσκώνει' της θερμοκρασίες. Οπότε είμαι εντάξει, ε ;;
Arv@s Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ!!! ΣΑΝ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΑΝΟΙΧΤΟΜΥΑΛΟΣ AMDAKIAS ας δεχτω οτι η ΙNTEL ειναι καλυτερη, και ας δεχτω και το ,μπροστα σε ολους τους τομεις... Α Λ Λ Α Ν Α Μ Ο Υ Λ Ε Σ με τους Core2Duo????? WTF??? Και οι Quad Core ti kanoun koimoude?? Asxeto oi Quad Core tis Intel einai prosfatoi enw oi antistoixoi τετραπυρηνοι της AMD υπαρχουν ποιο πολυ καιρο... Αλλα κατα τα αλλα ειστε ποιο μπροστα σε ολους τους τομεις κουνια που σας κουναγε ρε... Να κανονισουμε συναντιση για Ξυλο!!!:twisted:
sa3rdna Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δηλαδή η τηλεόραση 'φουσκώνει' της θερμοκρασίες. Οπότε είμαι εντάξει, ε ;; όχι βέβαια, η τηλεόραση χρησιμοποιεί 2-3% επεξεργαστή άντε στην χειρότερη 5%.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.