grjohn Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Μόλις χτύπησα και εγώ ένα wiikey από cheapmod.net. Μόλις μου έρθει και το εγκαταστήσω θα σας στείλω νέα!
klainmaingr Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 loipon... ego eimai apo thessaloniki an mporeite eseis pou xete ligo xrono parapano rikste ena txt meta features apo ta proteinomena chips... Basika perimeno entiposeis apo ta paidia ap'tin athina... Synexizo na eimai mesa pantos... Kana backup kai kana dvd na paizei k its fine with me... Kafe ksero na kano kai monos mou... Yg: Psinetai kaneis gia paraggelia recargable wiimotes? lete an kanoume kamia omadikh apo kapou na mas bgei kala>? Yg2:Sorry gia ta greeklish alla sto pc pou eimai den exei greek fonts Kalimera...
panther_512 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Eγώ παίδες το Πάσχα κατα πάσα πιθανότητα θα έρθω Ελλάδα να δώ τους δικούς μου. Θεσσαλονίκη θα είμαι και όποιο παιδί έχει modchip και δεν ξέρει να το βάλει, του το βάζω τζάμπα. Απλώς δεν είναι 100% σίγουρο ακόμα το αν θα έρθω. Και πέρσι έλεγα και τελικά ήρθα το καλοκαίρι.
mixalisss Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 emeis balame to wiikey kai paizei mia xara kanena provlima mexri tora alla exo xenerosei toso me ta paixnidia tou wii telika
gherudos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Το Sonic και το Splinter Cell είναι από τα πιο άθλια και εκνευριστικά παιχνίδια που έχω παίξει,ειδικά το 2ο με την κωλοκάμερα του.Σε καταλαβαίνω φίλε mixalisss μόνο το wario ware και το rayman αξίζει τελικά...
mixalisss Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 to sonic simpathitko einai to dragon ball z poli ekneuristiko an kai nmoun fan tou ndous to trauma centre thelo na do ti leei to rayman ontos poli kalo ola ta alla einai gia ton peonta kabala..a kai to koropinka einai kapos simpathitiko
panther_512 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 To SSX Blur να τσεκάρετε παίδες... Και παίξτε και κάνα από τα καλά του GameCube μέχρι να βγούνε και άλλα Wii games.
mixalisss Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 auto kano file exo katebasei kamia 5 aria ndn gia gamecube kai psiloliono ekei
SeXBOX Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 egw tsimpisa kolitiri kai kolla pou liwnei kai twra anamenw to wiikey giati grmods den exoun akoma. katsabidi den xreiastika vrika se ena set ergaleiwn pou eixa kati mikra katsabidakia pou kanoun thn douleia tous.
iSpO_fAcTo Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Eγώ παίδες το Πάσχα κατα πάσα πιθανότητα θα έρθω Ελλάδα να δώ τους δικούς μου. Θεσσαλονίκη θα είμαι και όποιο παιδί έχει modchip και δεν ξέρει να το βάλει, του το βάζω τζάμπα. Απλώς δεν είναι 100% σίγουρο ακόμα το αν θα έρθω. Και πέρσι έλεγα και τελικά ήρθα το καλοκαίρι. Άμα είναι τότε να περιμένουμε για τότε για να μας το βάλεις εσύ, μιας και θα μπει τότε σίγουρα καλα! Απ'οτι βλέπω έτσι και αλλιώς δεν έχει και κανένα καλό παιχνίδι να παίξεις αυτή τη στιγμή.
Koutsoniv Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Μηπως ξερει κανεις που μπορω να βρω τον AVR ATmega8L8? Σκεφτομουν να δοκιμασω το chiip σαν μια ευκολη, οικονομικη και προσωρινη λυση μεχρι να βγει κατι καλυτερο, αλλα το avr δεν μπορω να το βρω σε ελληνικα καταστηματα στο internet ενω Πατρα που μενω, ξερω μονο τον Παπαδοπουλο αλλα ουτε το ειχε ουτε θα το φερει(ουτε φανηκε να πολυκαταλαβαινει ποιο chip ακριβως ζητουσα) Απο εξωτερικο παραγγελια δε φαινεται συμφερουσα αφου τα μεταφορικα θα ειναι πολλαπλασια του κοστους του (σε μερικα καταστηματα που κοιταξα τουλαχιστον)
gbarb Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Μήπως ξέρει κανείς κάποιο μαγαζί στην Πάτρα που να κάνει τοποθέτηση wiinja?
sakis111 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Menw Thessaloniki kai apo Deutera tha exw tsiparirismeno to wii. Autos pou tha to tsiparrei dinei 6 mines egguisi gia kali leitourgia kai kostizei auti ti stigmi 100euro kai dwro 2 paixnidia. Opoios thelei na tou dwsw perissoteres plirofories as mou steilei pm.
FILIM0N Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 To Wiikey δεν υποστηριζει αυθεντικα παιχνιδια???? Και τι γινεται με τις προσφατες κονσολες με Serial-Nr. LEH11xxxxxxxx? Tρεχει χωρις προβληματα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.