gherudos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 μόλις παρέλαβα το wii μου,καλά οι grmods έκαναν τρομερή δουλειά,έκαναν το τσιπάκι κάπως εξωτερικό!!!!Το έχωσαν στην Slot B memory card!!! Περισσότερες λεπτομέρειες σε λίγο... το έκαναν όπως εδώ: http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1504383&postcount=256 αλλά το έχωσαν στην SLOT B της κάρτα μνήμης.
nyne Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 kai se mena to idio ekanan,paizei mia xara kai einai kalo sto na allaxeis eykola an bgei neo tsip...
gherudos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Μου άλλαξαν και όλες τις βίδες με κανονικές στραβοκατσάβιδου,έτσι δεν θα χρειαστώ το gamebit
nickolas83 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 ερωτησεις προς όσους εβαλαν το wiinja2 απο grmods: ποσο κοστισε μαζί με την εγκατασταση? ποσος χρονος χρειαστηκε? Δουλευει σωστά?
gherudos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Το έστειλα Δευτέρα πρωί το παρέλαβαν Τρίτη,Τρίτη το ετοίμασαν και Τετάρτη πρωί το είχα στα χέρια μου Το wiinja v2 θα σου κοστίσει 50 ευρώ μαζί με την εγκατάσταση. Φυσικά και δουλέυει σωστά.Μέχρι στιγμής δοκίμασα Wario Ware,Fruit Fall και δουλεύουν άψογα.Δυστυχώς δεν έχω άδεια δισκάκια για να δοκιμάσω περισσότερα παιχνίδια...Αύριο θα πάω να πάρω...
Tsiviotis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 otan les to esteiles, apo a8ina H ektos? an mas to steiloun na to baloume monoi mas poso to xreonoun? stelnoun me antikataboli ? apo edo-----> http://www.divineo.cn/ exei psonisei kaneis ?
argi73 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 εγώ κανόνισα για wiikey me tous GRmessiah 80? εγκατάσταση με καλωδια. Την άλλη εβδομάδα θα παραλάβουν νέα παρτίδα, το καλό είναι ότι μπορούν να την κάνουν την εγκατάσταση στο σπίτι σου έαν έχουν χρόνο ή έρχονται και το παίρνουν αυτοί...Για μας τους οικογενειάρχες βολεύει!!
gherudos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 otan les to esteiles, apo a8ina H ektos? an mas to steiloun na to baloume monoi mas poso to xreonoun? stelnoun me antikataboli ? apo edo-----> http://www.divineo.cn/ exei psonisei kaneis ? To έστειλα από Κρήτη Αν θες το τσιπάκι σκέτο χωρίς τοποθέτηση δίνουν το v1 19.90 και το v2 29.90
Tsiviotis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 diladi 30E to v2 kai 20E ta metaforika+egkatastasi, an katalaba kala? hmmm..
StavrosD Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Ξέρει κανείς για wiinja Deluxe αν μπορώ να το βρώ στην Πάτρα, ή αν υπάρχει κάποιος που να μπορεί να μου το εγκαταστήσει αν το παραγγείλω από ίντερνετ; Δεν έχω τόσο λεπτό κολλητήρι και είναι κρίμα να πάρω για 5 κολλήσεις.
Tsiviotis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 paidia, na ograno8oume kapos 3exora osoi eimaste apo 8essaloniki na kanoume mia omadikh ton 5temaxion logou xarh + 1 katsabidi kai na mazeytoume kapou na ta moddaroume ? giati me tin fash ths a8hnas den blepo na boleyomaste. postarete kalytera sto topic anti pm gia na to dei kosmos kai na mazeytoume.
nyne Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2007 emena mu phran 40 phga apo ekei kai mesa se 20 lepta eixame teleiwsei..
iSpO_fAcTo Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Tsiviotis και γω από Θεσσαλονίκη είμαι και είμαι μέσα για ομαδική παραγγελία αλλά να βρούμε ποιος θα μας το βάλει με καλώδια το τσιπάκι.
Tsiviotis Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 ego exo 2,3 filous ilektronikous kapoia stigmi mas ta bazoun. na mazeytoume 2,3 akomh kai na dialeksoume. exeis kammia protimisi esy se chip? ego skeftome gia wiip. entyposeis apo kanenan pou to xtipise ?
iSpO_fAcTo Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Εγώ για WiiKey ήθελα, το θέμα είναι να έχουν ξαναβάλει για να έχουν κάποια εμπειρία και να ξέρουν να τα βάλουν με καλώδια. Κάποια στιγμή τι εννοείς; Να παραγγείλουμε μόνο όταν έχουμε κάποιον να μας τα βάλει στον ίδιο χρόνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.