Προς το περιεχόμενο

Ομαδική Παραγγελία Wii ModChips

niar71

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 148
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παιδια και γω μέσα από ρέθυμνο...αλλά τελικα τι θα βάλουμε. Καλυτέρα πιστεύω κάποιο upgradable!!

Δημοσ.

τα μεταφορικά είναι 18ευρώ...:) δεν το παρήγγειλα έκανα απλά τεστ...μάλλον θα μπω και εγώ στην ομαδική, σίγουρα το να μου το στείλεται από αθήνα/θεσσαλονική θα είναι φτηνότερο..απλά θέλω απαραίτητα το κατσαβίδι γμτ.:-? θα δείξει....όταν αποφασίσει το σύνολο θα σας πω με σιγουριά.

post-1891-129062943096_thumb.jpg

Δημοσ.

Παιδιά δεν ξέρω αν το γνωρίζετε αυτό αλλά το cyclowiz/wiikey έχουν πρόβλημα συμβατότητας με αρκετά παιχνίδια.

3 παιχνίδια που δεν παίζουν καθόλου είναι τα εξής:

Rayman Ravin Rabbids

Call Of Duty 3

Wario Ware

ακόμα πολλά παιχνίδια έχουν πρόβλημα στον ήχο(κάνει διακοπές)και πολλά βίντεο τα παίζει με διακοπές επίσης.Από την άλλη εγώ επέλεξα Wiinja v2 γιατί από τα 95 παιχνίδια που κυκλοφορούν παίζουν και τα 95 χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.(στα 95 συμπεριλαμβάνονται τα παιχνίδια Χ3 φορές δηλαδή PAL/NTSC/NTSC-J).Όλα αυτά είναι επιβεβαιωμένα και μπορείτε να τα διαβάσετε στο maxconsole.

Δημοσ.

Για το Cyclowiz V2 έχω διαβάσει διάφορα "κακά" το Wiikey είναι τοπ παντού.Και το Wiinja V2 λέει οτι δεν είναι αναβαθμίσιμο πως και κάνεις τέτοια κίνηση gherudos?

Δημοσ.

giati profanws pisteuei oti to upgradeable se auti tin genia twn modchip mporei na einai aplws diafimistiko trik k na min se afinei na trexeis wii homebrew me kapoio update tou chip. kai ego prosopika apofasisa na perimenw na bgei kapoio modchip i kapoio exploit pou na mou epitrepei na trekso wii homebrew prin kanw opoiadipote kinisi. etsi k alliws ta homebrew me endiaferoun perissotero auti tin stigmi apo ta backup games...

Δημοσ.

Είναι πολύ απλό,τα τσιπάκια που κυκλοφορούν τώρα είναι drive chip δεν υπάρχει καμία μα καμία περίπτωση να ανοίξουν το δρόμο για homebrew με ένα drive chip.Γιατί να ρισκάρω και να βάλω κάτι το οποίο δεν είναι 100% συμβατό με όλα τα παιχνίδια?Ποιός μου λέει στο μέλλον ότι δεν θα υπάρξουν στο μέλλον μεγαλύτερα προβλήματα ασυμβατότητας;Ούτως η άλλως αν βγεί κάτι καλύτερο το οποίο φυσικά θα επιτρέπει homebrew φυσικά και θα το αλλάξω στο μέλλον.

Το upgrade που έχουν τα τσίπ δεν είναι τίποτα άλλο από μια μπουρδίτσα που τρέχει σε gamecube mode.Το μόνο που μπορούν να προσφέρουν είναι αναβάθμιση του τσίπ,πάρτε το χαμπάρι μην πάτε και ξοδεύεστε από τώρα σε τσίπ τα οποία δεν είναι σίγουρο ότι προσφέρουν αυτό το κάτι το παραπάνω...

Α και αν βρεθεί exploit εφόσον έχουμε βάλει το chip πάλι θα μπορούμε να τρέξουμε homebrew είτε το τσίπ λέγεται wiinja είτε cyclowiz είτε πατατάκια Lays.

Δημοσ.

Performance

The Wiikey performed simply flawlessly with everything we threw at it, including games burned on re-writeable media! The games tested included previous problem titles such as "WarioWare," "Rayman: Raving Rabbids," and "Call Of Duty." Opening movies played seamlessly even when left to loop for 30+ minutes. Each game played perfectly with no DRE's whatsoever. We got caught up playing "WarioWare" for 2-3 hours and didn't experience a single Disc Read Error.

We also tested a wide variety of unpatched Japanese games. All performed exactly as if they were running on a Japanese console with no errors of any kind. Titles included "Wing Island," Kororinpa,"Cooking Mama," "Fire Emblem," "Pokemon Battle Stadium," and "Ennichi No Tatsujin," which can be seen in the video linked at the end of this section.

We were also able to boot several PAL titles without patching. "Super Fruit Fall" and the U.K. version of "Rayman: Raving Rabbids," which includes 480p support dropped in the NTSC version, loaded and played flawlessly. Your display needs to support PAL mode, though. We were testing on Sony and Westinghouse LCD sets.

The GameCube support was also spot-on. We were able to boot GameCube imports (Jap & PAL) without using GCOS. Again, though, if you are going to run a PAL game on your NTSC Wii (or vice versa) your display will need to support it. If it doesn't, simply use GCOS to boot and force the video mode to whatever you need. We asume this is what they meant when listing "partially without swapping" in the specs.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...