Προς το περιεχόμενο

Ομαδική Παραγγελία Wii ModChips

niar71

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 148
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Menw Thessaloniki kai apo Deutera tha exw tsiparirismeno to wii. Autos pou tha to tsiparrei dinei 6 mines egguisi gia kali leitourgia kai kostizei auti ti stigmi 100euro kai dwro 2 paixnidia. Opoios thelei na tou dwsw perissoteres plirofories as mou steilei pm.

ti 100E re sakis, plaka mas kaneis ??

Δημοσ.

Βασικά και γω τσίμπησα wiikey από http://www.modchip.it μόνο με ? 39,00 και έχω αρχίσει να κατεβάζω παιχνιδάκια. Εσείς από που κατεβάζετε? Γιατί εγώ έχω βρει ένα ισπανικό torrentάδικο αλλά είναι πού αργό.

Δημοσ.

Έβαλα το Σάββατο wiikey στους GRMODS. Τρομερή εξυπηρέτηση και εγκατάσταση. Έγινε με καλώδια και χρησιμοποιήθηκαν χοντρότερα καλώδια για την γείωση και την τροφοδοσία. Από Παρασκευή έχουν φέρει wiikey όποιος ενδιαφέρεται να τρέξει να προλάβει δεν έχουν μεγάλο απόθεμα...

Το wiikey "πετάει" ότι έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής το παίζει κανονικά. GC και Wii isos γραμμένα μέσω MAC, χ4 και χ8 σε taiyo yuden δισκάκια ( όλα pal). Μέχρι στιγμής κανένα DRE.

Δημοσ.

Το πήγα από εκεί. Περίπου 30 λεπτά είναι η τοποθέτηση.Όλα μαζί πλήρωσα 60?(70 μου είχαν πει στην αρχή .....) Καλύτερα επικοινωνήστε μαζί τους............

(Ανεπίσημα κάτι ετοιμάζουν! Περιμένετε εξελίξεις......)

Δημοσ.

Skeftomai na paw stoys grmods gia topothetisi wiinja v2.

1. Testaroyn sto telos kapoia backups?

2. Xreiazetai na toys pas kai ta kalwdia toy wii?

Kati allo, xerei kaneis poia einai h diefthinsi toy grmessiah?

Δημοσ.
Skeftomai na paw stoys grmods gia topothetisi wiinja v2.

1. Testaroyn sto telos kapoia backups?

2. Xreiazetai na toys pas kai ta kalwdia toy wii?

Kati allo, xerei kaneis poia einai h diefthinsi toy grmessiah?

1. Καλό θα ήταν να έχεις τα δικά σου μαζί σου.

2. Οχι.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εγω θα ηθελα να ρωτησω, τι κινδυνους εχει ενα τετοιο τσιπ για το wii, και αν δεν εχει καποιον ιδιαιτερο, που μπορω να βρω. Μονο απο το ιντερνετ μπορεις να βρεις? Αλλα εκεινος που θα μο το πουλησει, να μου τοποθετησει κιολας σωστα, γιατι να ανοιγεις μονος σου το wii, δεν λεει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...