sargos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Gia na rockaroume ligo, me paulo... http://www.youtube.com/watch?v=aEZVt8_oJIE
Tsiviotis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Menw Thessaloniki kai apo Deutera tha exw tsiparirismeno to wii. Autos pou tha to tsiparrei dinei 6 mines egguisi gia kali leitourgia kai kostizei auti ti stigmi 100euro kai dwro 2 paixnidia. Opoios thelei na tou dwsw perissoteres plirofories as mou steilei pm. ti 100E re sakis, plaka mas kaneis ??
xterm Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Βασικά και γω τσίμπησα wiikey από http://www.modchip.it μόνο με ? 39,00 και έχω αρχίσει να κατεβάζω παιχνιδάκια. Εσείς από που κατεβάζετε? Γιατί εγώ έχω βρει ένα ισπανικό torrentάδικο αλλά είναι πού αργό.
argi73 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Έβαλα το Σάββατο wiikey στους GRMODS. Τρομερή εξυπηρέτηση και εγκατάσταση. Έγινε με καλώδια και χρησιμοποιήθηκαν χοντρότερα καλώδια για την γείωση και την τροφοδοσία. Από Παρασκευή έχουν φέρει wiikey όποιος ενδιαφέρεται να τρέξει να προλάβει δεν έχουν μεγάλο απόθεμα... Το wiikey "πετάει" ότι έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής το παίζει κανονικά. GC και Wii isos γραμμένα μέσω MAC, χ4 και χ8 σε taiyo yuden δισκάκια ( όλα pal). Μέχρι στιγμής κανένα DRE.
Daredevil Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Ontws oi GRmods genika kanoun kalh kai prosegmenh douleia
Koutsoniv Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Και ποσο πηγε η τοποθετηση? Τους το εστειλες ή το πηγες εκει?
argi73 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Το πήγα από εκεί. Περίπου 30 λεπτά είναι η τοποθέτηση.Όλα μαζί πλήρωσα 60?(70 μου είχαν πει στην αρχή .....) Καλύτερα επικοινωνήστε μαζί τους............ (Ανεπίσημα κάτι ετοιμάζουν! Περιμένετε εξελίξεις......)
gbarb Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Skeftomai na paw stoys grmods gia topothetisi wiinja v2. 1. Testaroyn sto telos kapoia backups? 2. Xreiazetai na toys pas kai ta kalwdia toy wii? Kati allo, xerei kaneis poia einai h diefthinsi toy grmessiah?
argi73 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Skeftomai na paw stoys grmods gia topothetisi wiinja v2. 1. Testaroyn sto telos kapoia backups? 2. Xreiazetai na toys pas kai ta kalwdia toy wii? Kati allo, xerei kaneis poia einai h diefthinsi toy grmessiah? 1. Καλό θα ήταν να έχεις τα δικά σου μαζί σου. 2. Οχι.
asmilon Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Υπενθυμιζω τους ορους χρησης του forum καθως και την επισημανση του paredwse. Δεν επιτρεπονται τετοιες ερωτησεις στο Insomnia καθως και οποιαδηποτε αναφορα σε sites με παρανομο περιεχομενο.
klainmaingr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Τελικά τι θα γίνει; Καμια άκρη βρήκαμε για θεσσαλονίκη; Φαίνεται κανα softmod στον ορίζοντα?
Tsiviotis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=176025&page=22 ayto to topic to parakolou8eis klainmaingr ? ego pantos exo boleytei mia xara me to lpt kalodiaki mou mias kai den epaize fragko gia fragko. siga mi doso 60 kai 80 eyro poy zitane sta paragkomagaza tis salonikis
napoleontas008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Εγω θα ηθελα να ρωτησω, τι κινδυνους εχει ενα τετοιο τσιπ για το wii, και αν δεν εχει καποιον ιδιαιτερο, που μπορω να βρω. Μονο απο το ιντερνετ μπορεις να βρεις? Αλλα εκεινος που θα μο το πουλησει, να μου τοποθετησει κιολας σωστα, γιατι να ανοιγεις μονος σου το wii, δεν λεει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.