tvagge Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Ερωτηση: Υποστηριζει Η.264 το ConvertXtoDVD ? Δηλ. μετρατροπη σε DVD, ενα avi (κωδικοποιημενο σε H.264). Και ποιο version του εν λογω προγραμματος ?
Apostolishatz Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Έχω την έκδοση 2.1.9.2 και παρότι beta μου τα μετατρέπει μια χαρά.Ψάξε αυτή την έκδοση ή νεώτερη.Με τίποτα την 2.1.8 δεν κάνει δουλειά
VasKag Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 εχω την 2.1.14.223 αλλα εχω προβλημα με αρχεια MKV (H264 + AC3 5.1 + ASS subs) ενω μετατρεπει κανονικα το βιντεο και τον ηχο (σε 5.1) δε βλεπει τους υποτιτλους... γνωριζετε καποιο αντιστοιχο προγραμμα που να μην εχει προβλημα στον παραπανω τυπο αρχειου?
Apostolishatz Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Ποτέ δεν κατάφερα να βγάλω άκρη με το ConvertXtoDVD όταν πρόκειται για αρχείο βίντεο με ξεχωριστό αρχείο υπότιτλων γι' αυτό και χρησιμοποιώ το WinAviConverter,αλλά για mkv δεν ξέρω,δε μου έχει τύχει αρχείο mkv και υπότιτλοι χωριστά
VasKag Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 και εγω το winavi χρησιμοποιω αλλα στραφηκα σε αλλες λυσεις γιατι ουτε αυτο βλεπει τους υποτιτλους απο το συγκεκριμενο αρχειο... και συν τοις αλλοις, μου μετατρεπει τον ηχο σε stereo...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.