Προς το περιεχόμενο

Warhammer 40,000: Dark Millennium

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Dark Millenium Online alive

THQ has posted its financial results for the quarter ending December 31, 2011, revealing $9.2 million year-on-year decrease in sales but a healthy looking release schedule.

Dark Millenium Online, rumoured to be shelved, was listed for FY 2014 (April 2013 – March 2014).

Update: While the game is still on its release slate, the publisher is currently looking for a "partner" to help complete the title.

• 1 μήνα μετά...
  • Super Moderators
Δημοσ.

για να είμαι ειλικρινής το προτιμώ, δεν νομίζω ότι θα ξαναρχίσω MMO...

Δημοσ.

Μπράβο που άλλαξαν.

Έχει παραγίνει με τα MMO.Όλα πανομοιότυπο gameplay και άπειρο grinding.Μόνο πρέπει να προσέξουν πως θα μαζέψουν το ξεχειλωμένο gameplay/σενάριο ενός MMO σε κανονικό RPG αλλιώς θα είναι μάπα.

Κρίμα πάντως για τους υπαλλήλους.

Δημοσ.

Μπράβο που άλλαξαν.

Έχει παραγίνει με τα MMO.Όλα πανομοιότυπο gameplay και άπειρο grinding.Μόνο πρέπει να προσέξουν πως θα μαζέψουν το ξεχειλωμένο gameplay/σενάριο ενός MMO σε κανονικό RPG αλλιώς θα είναι μάπα.

Κρίμα πάντως για τους υπαλλήλους.

Συμφωνω μαζι σου 100%.

• Super Moderators
Δημοσ.

Συμφωνώ: ως MMO δεν υπήρχε καν για μένα στο χάρτη, ενώ ως RPG οι προοπτικές είναι σαφώς ανώτερες (με κάποια "εάν και εφόσον" που αναφέρθηκαν ήδη).

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Λείπει πάρα πολύ ένα rpg στον κόσμο του warhammer όπως και μια ταινία υπεραπαραγωγής :P να δούμε επιτέλους να πολεμάνε τις δυνάμεις του chaos

• Moderators
Δημοσ.

@Check2Fire πιστεύω να είναι σαρκασμός αυτό με το Chaos ε; :P

Έχω βαρεθεί σε κάθε ιστορία να παίζει Chaos και πάντα (μα πάντα) να είναι κάποιος SM ή της Imperium προδότης.

Μακάρι στο Lord Inquisitor fan-movie να μην έχει τέτοια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...