JOHNX2 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 πολυ καλο κουτι γιαννη esena tha se ftiakso poli asxima... turbo tha se kano... tha se 1000riso
spell Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 H συναρμολόγηση του κουτιού ( να βάλεις όλα mobo , cpu , psu , υδρόψηξη , ) για κάποιον όχι τόσο έμπειρο ενδύκνειτε ? Η θα τραβάω τα μαλιά μου μετά ? H υδρόψηξη που έχει καλύπτει μόνο τον επεξεργαστή ? Αν ναι μπορείς να κάνεις επέκταση και να την βάλεις και στην κάρτα γραφικών ? Η υδρόψηξη εξαρτάται απο το μοντέλο mobo ή κουμπώνει σε όλα ?
alcemist Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Τελικά αυτά τα χάλκινα γύρω γύρω από τον επεξεργαστή είναι μέρος της υδρόψηξης του κουτιού; καλύπτει και το Northbridge το σύστημα που έρχεται με το κουτί;
JOHNX2 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Gia na sinarmologisis to kouti kai na topothetisis ta pragmata mesa einai eukoli ipothesi... aploustati tha elega. H egatastati omos telika tou sigekrimenou sistimatos idropsiksis fanike oti theli arketi prosoxi me to petalo pou topothetite piso apo tin mitriki gia tin stereosi tou block stin cpu, dioti ta monotika mesa tis thermaltake den arkoun se kamia periptosi opos telika apodixtike.... An kai arketa empiros oson afora to stisimo ipologiston katafera kai ekapsa stin teliki tin mitriki mou... H idropsiksi einai mono gia ton epeksergasti alla mporis fisika ean thelis na prosthesis kai epektasi gia to chipset i tin karta grafikon sou (ean to kanis omos auto iparxi pithanotita na xriastis megaliteri antlia kikloforias tou nerou, me extra kostos peripou 50 euro). H idropsiksi koumponi se ola ta socket epeksergaston xoris provlima Auta ta xalkina giro apo ton epeksergasti den exoun kamia sxesi me tin idropsiksi. einai ta HEATPIPES psiksis tis motherboard.
iced Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Γιαννη καλοριζικη η κουταρα!!! Αντε και καλα κλοκια ;-)
JOHNX2 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Γιαννη καλοριζικη η κουταρα!!! Αντε και καλα κλοκια ;-) NA SE KALA THANASI... O NIKOS TI KANI RE SI POU XATHIKE O FILOS MOU?
Strategos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 pandos to oti kaike i mitriki einai apo to oti akoumpage to piso meros stiriksis tou block sto kouti simenei oti to kouti eixe reuma , ara apo kapou exanes reuma. Opote tha se rwtisw kati aplo exeis elenxis me dokimastiko stin giosi tis brizas kai na akoumpisis ena dokimastiko katsavidi pano sto kouti?
1980 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 διαβαστε μερικα review και θα καταλαβετε οτι με το να βαζει το εξαρτημα της υδροψυχης στο μπροστινο μερος χαλαει την ροη του αερα και δημιουργειτε προβλημα. εισερχετε θερμος αερας.υπαρχουν πολυ καλυτερα κουτια , και εγω αυτο ηταν να παρω αλλα μολις διαβασα μερικες κριτικες καταλαβα οτι εχει πολλα προβληματα. τελικα πηρα το απλο kandalf και του ξηλωσα την γελοια προσοψη.
kostasSTi Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Apo e-shop to pira to kouti 210 euro whiteyez ontos asimi einai pio oreo ala kai pio akrivo omos... Εγώ όταν πήρα το παλιό Kandalf που έχω ακόμα δε μπορούσα να βρώ ασημί και αναγκαστικά πήρα μαύρο. Το ασημί (στο δικό μου μοντέλο τουλάχιστον) ήταν και ελαφρύτερο... Κατα πολύ όμως!!! Αλουμίνιο βλέπεις...:?
4f.u.c.k. Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Nα ρωτήσω ρε παιδιά. Σκέφτομαι να αγοράσω το κουτί αυτό για το νέο μου pc. Η απορία μου είναι η εξής , τελικά χρειάζεται συντήρηση η υδρόψυξη συγκριτικά με την αερόψυξη. Δηλαδή σε αυτό το κουτί θα χρειάζεται να προσθέσω υγρό καθε κάποια περίοδο και αν ναι πως θα καταλαβαίνω πόσο και πότε?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Σε καθε υδροψυξη πρεπει να προσθετεις νερο. Το καθε ποτε εξαρταται απο πολλους παραγοντες. Απλα να ειναι το τανκ παντα γεματο και μεσα στα high-low ορια του. Αυτο κοιτας εσυ. Και η αεροψυξη θελει συντηρηση (καθαρισμα, ελεγχο λειτουργιας). Αλλα πολυ αραιοτερα.
4f.u.c.k. Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δηλαδή υπάρχει η περίπτωση να ξυπνήσω ένα πρωί και να μου γίνουν κάρβουνο όλα εεεεε??? :? Το βλέπω λίγο μπελάς να θυμάμαι να το τσεκάρω......
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Οχι, καθε εξαμηνάκι καθαρισμα fans και ελεγχος υγρου. Τπτ αλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.