NiCkReD Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 για όταν δεν έχετε τι να κάνετα, μπορείτε να δείτε την Ναστάζια να χαλαρώνει... μπορείτε και εσείς πάντως να χαλαρώσετε Ναστάζια στο μπάνιο :mrgreen:
joef_gr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 και εγω που νομιζα οτι θα την εδειχνε σε καμια αλλη σκηνη!! παντως πιο οτι να ναι θεμα δεν παιζει να εχει μπει στα χρονικα του insomnia!!
emilios_x Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Μου φαίνεται ένα φρούτο ήταν και αυτή και πέρασε.....με χάλασε λιγάκι όμως...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Σημασία έχει, που έχει αφήσει τα αποτυπώματα του "κραγιουν" τις...όλα τα αλλα είναι περιττά...
MariaTs. Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Την έβλεπα στου Θέμου... Κορίτσι για σπίτι είναι! Να σου βράσει νερό, να γλύφεις τα δάχτυλα σου!
KWSN_Men Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Μια ψηλή μάλλον άχαρη γκόμενα, με άσχημα πόδια, ψεύτικα βυζιά και σκατόφατσα, με δόντια να ανοίγεις γάλα εβαπορέ. Θα μας λείψει. :roll:
Str Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 καπου τους εχω ξανακουσει ακριβως αυτους τους χαρακτηρισμους... !!! !!! ΜΑΡΙΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ????
proton Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Καλά.... Άμα σας "καθόταν" να μην της "αλλάζατε τα φώτα".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.