dee777 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 molis tsimpisa ena sklhro disko seagate barracuda 7200.10. enw ton syndew kanonika kai emfanizetai sth "diaxeirhsh syskevwn" den mporw na to xrhsimopoihsw,den emfanizetai analogo eikonidio sto "ypologisths mou"... fainetai na mhn ton anagnwrizei to systhma... h motherboard m einai asrock p4vt8+... ti mporei na ftaiei? please help....
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 βαζεις το cdάκι των windows, κανεις φορματ, και ΠΡΙΝ αρχισει να αντιγραφει τα αρχεια κανεις επανεκκινηση. Η αλλιως χρησιμοποιησε αλλο προγραμμα για φορμαρισμα. Θα προτεινα το πρωτο φορματ να ειναι ''αργο'', δλδ να κανει και ελεγχο για bad sectors μαζι .
dee777 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 den 8a anteksw allo format! molis ekana.... paizei rolo pou o master sklhros den einai sata? thanks g tis apanthseis paidia...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Φορματ μονο στον νεο δισκο, για να το δει στο λειτουργικο μεσα. Δεν θα ειναι τπτ.
dee777 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 to kanw k rixnw enhmerwsh thnx georgeman
fysikos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 χωρισ να είμαι ειδικός μήπως πρέπει να ενεργοποιήσεις τον δίαυλο sata για να δει τον σκληρό?νομίζω πως γίνεται απο το προσθήκη υλικού κ θα δεις εκει γραφει κάτι για διαυλούς
dee777 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 den ginetai afto to pragma.... paw apthn pros8hkh neou ylikou kai ton emfanizei kanonika to sklhro...leei ot ileitourgei kanonika...tha to vapsw mple...h afto h emena...
kinq1 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δεξί κλικ στο εικονίδιο <Ο υπολογιστής μου> επιλέγεις <διαχείριση> (είναι ακριβώς πάνω από την πρώτη γραμμούλα στο μενού). Στο παράθυρο που θα βγει είναι χωρισμένο στα δύο. στο αριστερό μέρος πας <αποθήκευση> -> <διαχείριση δίσκων>. Τώρα στο δεξί έχει βγάλει τους δίσκους που υπάρχουν στο σύστημά σου. Αν ο δίσκος που έβαλες φαίνεται εδώ, πατάς δεξί κλικ επάνω του, επιλέγεις <διαμόρφωση> και μετά από λίγες ώρες λειτουργεί. Αν δεν τον βλέπεις εδώ, πρέπει να κοιτάξεις το bios του υπολογιστή, τα καλώδια που συνδέονται στο δίσκο κλπ.
panagpom Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Ακου Φιλε Νομιζω Πωσ Εχω Λυση Για Το Προβλημα Σου.πηγαινε Στον Πινακα Ελεγχου-επιδοσεισ Συντηρηση-εργαλεια Διαχειρησησ-διαχειρηση Υπολογιστη-διαχειρηση Δισκων.εκει Καπου Θα Στον Εχει Και Εσυ Πρεπει Να Προγραμματισεισ Οτι Εχει Συστημα Αρχειων Ntfs...meta Θα Στο Βγαλει Στον Υπολγιστη Μου Θα Κανεισ Μια Γρηγορη Διαμορφωση Και Μετα Οκ...ελπιζω Να Ειναι Αυτο...καν'τα Και Στειλε Να Πεισ Τι Εγινε..καλη Επιτυχια...
dee777 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 apofashsa na akolou8hsw tis symvoules tou kinq1...an den evgaza akrh 8a akolou8ousa tis dikes sou panagpom... mexri ena shmeio ola kala...o diskos omws den "fainotan" sth lista alla katw apo th lista..emfanizotan o master sklhros mou o opoios leitourgouse kai apo katw o provlhmatikos o opoios den leitourgouse... ekana partition,ola ok,kai akolou8hsa tis ypoloipes odhgies sou kinq1... thanks a lot kinq1 alla kai ypoloipoi pou apanthsate...
oblivious Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 πέτα ένα partition magic να καθαρίσεις... Έτσι μπράβο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.